Коментари - Руснаци създадоха бунгало-танк | IT.dir.bg
назад

Руснаци създадоха бунгало-танк

Подобната на къща конструкция пази бронираната машина от дронове-камикадзета

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Руснаци създадоха бунгало-танк | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега се разработва танк от Запорожец разбира се с марково въздушно охлаждане .

Да горят в ада капутин и орките

Скоро след великото му пълзене го видяхме доста повреден....дрон камикадзе руши броня,та ламарина ли ще го спре. Е, потърсете и лесно ще намерите материал в Те--грам,ние го намерихме лесно...

Ламарината го спира бая ефективно между прочем. Въпроса е че след първия дрон идва втори, после 3ти и така докато някой намери пролука.

Може да ви е смешно, но точно тази танк си прокара десантната група от БМП до целта, десанта беше стоварен и си свърши работата. Има си видео, снимката на статията е взета от него. Тука вече имаме коментари как бил унищожен от Рамбо вермахта, чакаме видеото, нещо обаче ми подсказва, че няма да го дочаме. А иначе на всяко действие има противодействие, не твърдя, че в бъдеще няма да му намерят цаката.

Украинците го гръмнаха още на другия ден

Дай линк към видеото и геолокация? Иначе са празни думи на УНИАН? При тях девет от десет оповестени перемоги са лъжи. Не ти го казвам за да се заяждам, просто факт.

Някой беше казал, че каквото и да произведат братушките излиза танк...

Единствената цел на подобно покритие е врагът да бъде унищожен от... смях.

Времето на танковете просто отмина. Дроновете им е все едно колко е брониран един танк и какъв модел е. Феновете на танковете приказват за лазери и автоматични пушки срещу дронове, но цялата тази нежна електроника (даже и да бъде създадена) не може да бъде бронирана и обезмисля всичките 40тона броня. Бъдещето е на малките и евтини роботизирани платформи - примерно евтиняшки бъгита носещи по няколко гранатомета и картченица.

В логиката ти има един малък проблем! Дроновете са напълно неспособни да изпълняват функцията, която имат танковете. Нищо освен танковете на този етап не е способно да изпълнява функцията, която изпълняват танковете. Това означава, че танковете си остават необходимост, независимо от факта че са изключително уязвими за модерни противотанкови средства. Това което не си даваш сметка е, че 40тона броня може да са неефективни срещу съвременни противотанкови средства, но са изключително ефективни когато вашата бригада трябва да щурмува хълм с бункери и окопи. Танка е една самоходна мини планина зад която можеш да се скриеш от всички калибри преносим картечен огън и в същото време, стреля с оръдие и картечници с което кара врага да се прикрива, а не просто да ви обстрелва безнаказано. Кой дрон може да изпълни тази функция на танка? Няма такъв! Ако има такъв, той просто ще е дрон - безпилотен танк. С други думи пак 40 тона броня, пак оръдие, пак всичко което е един съвременен танк, просто без екипаж. пп. танкове има от век насам и именно заради високата им ефективност и важност за армията, всяка армия се старае да измисли добър начин да унищожи танковете на противника. Трябва да си признаем, че за век армиите са станали доста добри и ефективни в унищожаването на танкове. Дронове се ползват масово на бойното поле от 10тина години насам. Ако са много ефективни, а те са, с времето всяка армия ще си зададе въпроса "а как да унищожаввам дроновете на врага?" и с времето армиите ще станат и много ефективни в унищожаването на дронове.

Изглежда че заради невъзможноста да се използва масово бронирана техника, вече 2г има "окопна" война точно като в ПСВ преди появата на танка. (То така беше и в Сирия, но тогава май нямаше осъзнаване на ставащото) Но продължавам да смятам че "меча" принципно обезмисля "щита". Така е било винаги в историята. Арбалетите и огнестрела обезмислят щита и доспехите, оръдието крепостната стена, ПКР и торпедата броненосеца, зенитната ракета самолета, дрончета обезмислят и зенитната ракета и танка (защото ги бият по цена/ефективност МНОГОКРАТНО). И си мисля че в най-скоро време и човек няма да има какаво да прави на бойното поле. Просто защото излиза твърде скъп.

Това е Армата 2. В Пентагона вече са се напикали от см... страх.

При войни се измислят нови оръжия. Като нищо руснаците ще измислят ключови такива, като ВСВ Катюшите - на обикновени камиони едни решетки и изстрелват ракети предвидени май за от самолети, които са им останали. Добавка: Вашият сайт е блокиран и не можете да се пишат нормално коментари. ;)

Козяшките гниди се смееха и на решетките, докато не започнаха да ги ползват усраинците и евреите. ... дебилите винаги откриват топлата вода със закъснение.

Боли ли? И по зле ще става. Свиквай.

решетки за защита от "панцерфауст" са ползвани още през ВСВ. Не е нещо ново.

Ми кво друго да създадат ? :) хахахахахаха

Това не е на руската армия така както се продава в тази статия. Това е някаква самоделка дето екипажа си е направил. Да...признавам че е смешно. Имат много смешни проекти още от ВСВ. Но от такива смешни проекти, понякога можеш да научиш нещо което да те доведе до наистина добра идея. Самата идея за танк е започнала по смешен начин...потърсете в нета историята за създаване на танк.

и аз така си мислих когато видях първите снимки на руски танкове с гълъбарници, ветропоказатели, антени или както искаш ги наричай заварени отгоре по куполите, но вече не би ме учудило и тази идея да е дошла някъде отгоре.

"създадоха" е твърде слабо описание на това... нещо. Това е просто уникално, удивително и най вече безаналогово! Западът може само да завижда на този уникален технически гений...

Нищо не е по ефективно от тоалетна чиния върху танка . Помагат също матраци и дюшеци . Слава богу няма отдавна украинска армия избита е заедно с поне 300 натовски генерали и сега останаха бабите с молотовките . Станчо и Шилото сега ще дойдат да обяснят за невероятната мъдрос да се покрие танк с талашит и да изумят света с новата безалтернативна страхотна идея може би лично дадена от все още движещия се експонат на Мавзолея на Путин