Samsung Galaxy Fold отново се е повредил в ръцете на журналист

Този път случаят е само един – на тестовата бройка на TechCrunch се е появило петно върху екрана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей тия журналя чупят всичко кво фанат

От бюрото за патенти в САЩ изкараха данни че всички големи тек компании - Майкрософт, Хуауей, Епъл, Моторола са регистрирали патенти за сгъваеми екрани. Явно това ще бъде голямата мода скоро. Ще видим. На Моторала моделът изглежда яко, сгъвката е хоризонтална и е подобен на стария им рейзър.

Бих купил нещо по- здраво, а не нещо сгъваемо и разпадащо се...

Мирише ми на най-големия фейл за 2019

значи 214 тестарски компании не са имали проблем, а журнале имал проблем. Може би проблема е в предтелефонното устройство.

20-те 7 " екрана са подредени в класьор. Към оборудването вървят стерилни ръкавици, тиксо,инструкция,сензор за натиск и флашка с кратък указателен за монтажа филм. Как се процедира: 1. Преглежда се материала от флашката; 2. Изчита се указанието и се запомня; 3. На посочен от бранда телефон се държи изпит за наученото; 4. Получава се SMS с кода за включване, за тези, които са издържали изпита; 5. Поставят се ръкавиците: 6. На равна повърхност бавно и полека се подреждат толкова екрана, колкото са необходими с лицето надолу; 7. Екраните се залепват един за друг с тиксото; 8. С помощ от приятел така съградения екран се обръща; 9. Включва се устройството; 10.Навигира се с ръце, крака, (без да се надвишава натиска, мойто отчитаме със сензора)джойстик и др.

Ти самия си безплатен!!!Ха ха ха!!!

Аха, значи - да дам 2000$ за телефон, който идва с инструкции за употреба? Не, мерси.Аз искам да го включа, и просто да работи - без да внимавам как и къде го прибирам и т.н.

Искаш ама няма!На теб ти стига и мобифон от миналия двадесети век!!!

"Самсуниг" пускат напълно негоден за пазара продукт, просто защото могат и го имат. Зор да се пъчат с нещо, което е незряло като технология откъдето и да го погледне човек. Самата идея намира за напълно непрактична. За какво ми е таблет, който се сгъва на две? Какво печеля от това? Много път имат да извървят си мисля. Щом предлагат и смяна на екрана за никакви пари при първа повреда, това само показва, че са наясно, че пускат нещо недомислено. Нека има иновации, разбира се, ама тестовете да са в лабораториите, а не на пазара! Целият модел на предлагане се изчанчи. Започвам да си мисля, че хитрите с нагризаните. Вървят две години назад, ама внедряват технологиите когато са зрели и сапьорите от другите фирми вече са обезвредили повечето мини по трасето. "Той вече идва със специален стъклен протектор..." - така ли? Къде го? Гледах видеото на Jerry и вътрешния екран не само няма предпазител, в класическия смисъл на думата, а се дере, непоправимо, с нокът, защото е покрит с пластмаса. Отгоре на това самият телефон предупреждава дори да не се натиска по-силно.

Обикновено е виновно предклавиатурното устройство.

И какъв е смисъла на това нещо??? да си по-различен може би

Еми нали гроздето е високо и за това е кисело,бре-ха ха ха!!!Нова революция във смартфоностроенето,но за бедняка е ненужно,бре!!!Ха ха ха!