САЩ пращат мисия до астероид от злато и платина

Стойността на обекта се оценява на 10 квантилиона долара или $10 000 000 000 000 000 000

Обратно в новината

Коментари - САЩ пращат мисия до астероид от злато и платина | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага САЩ да пратят военно-космическите сили да освободят астероида от режима на кървавите зелени човечета! ПП: Сега схващате ли защо и Съединените щати, и Русия създадоха специално звено към армиите си, а именно космически сили?

Те и в България изпратиха такава мисия!

Да се добива от там ще е безмислено скъпо. По-практично е да му се промени орбитата, така че да се докара в орбита около Земята и от там да се добива.

Добре, бе пич! Кога ще го докараш този астероид?

направо да го забият във Невада..

Важното е, че ти си го схванал.. нас не ни мисли.

Като прочетох, че е от злато и платина веднага ми стана ясно че е американски ;)

РСМ дали няма да обяви до края на месеца претенции към астероида...

Тоя астероид е в нашето заведение. Даже с Наса са в една стая.

тая статия ми се струва писана в пияно състояние

Туй - злато, платина, никел ич ни мъ интирисуват! Дай ми на мени хастероид с джилязу, бакър, халуминт, пиринч, жица, винкил, тугли и др. полезни за бране вече изкопани...

Психясаха краварите по Психея!!!

до нощното шкафче на Тиквата

Е тоя да ми падне у дворо...

Мани, сакън, нидей - ша изпомачка дматито и пипера!

Пак ще е прекалено скъпо.

тоя жабар не можа ли да го открие тоа астероид по-раншко така докато Брус Уилис беше във форма?Ся кой ке се кетри по него да го разпробива

Ала бала за да спрете да купувате злато, че току виж лъсне голата истина че борсовото злато няма физическо изражение.

Естествено, че няма. Не само златото - парите, криптовалутите...

РСМ имат древни папируси от преди новата ера, в която македонски астрономи детайлно описват точно тоя астероид като първиот македонски астероид :)

Тази мисия трябваше да я пазят в тайна. Сега да не се чудят, когато стигнат до него , защо го няма. Наще хора вече ще са минали оттам.

Що? Кой са нападнали кървавите зелени човечета там? Ако знаеш кажи и САЩ ще пратят военно-космическите сили веднага. Тоталитаризъм, потъпкване на народи и бомбардиране на мирно население и анексиране на територии трябва веднага да се наказват, както е записано и в устава но ООН

В Кремъл е идеално. После ще ходят там спокойно да го копат.

Дръжте Путин,, че е кръвожаден изрод

сега когато вече знаят как да отчупват парче от астероид, може да отидат и до този

Във Факултето вече са започнали да изграждат ракета за да го достигнат. Плановете са до 5г да успеят да го предадат за скрап. НАСА маса да има да взема. Нашу си е!

Знаете ли колко тежи този метален астероид от ТЕЖКИ МЕТАЛИ дълъг 250 КИЛОМЕТРА. Да оставим технологиите за "доставяне" на Земята.....тази маса ще промени оста и наклона на Земята, разстоянието до Луната и времето за обикаляне около Слънцето. Единственото приложение е ИЗВЪНЗЕМНИ ПРИЛОЖЕНИЯ. От и До Земята само интелекта.

ㅤ

"От НАСА заявяват, че не се вълнуват от икономичесската стойност на обекта, а от неговото научно значение." А, не, изобщо. Ами тогава защо не се насочиха към някой от хилядите други в същите условия, ами даже са изчислили и цената му? Е, поне доларът за пръв път ще има покритие. Но, има едно голямо "но" - първо да отлепят от земята, че като гледам какво става напоследък, май се повтаря вица за джуджетата зад бара...

ㅤ

Дръж му на Путин дедовия с джуджки и сливици!..

Ще го освобождават . Има нужда от свобода хайванина . Тъкмо работа за краварчетата ...

Само не разбрах ти за Косово ли говориш?

Да ве не се интересували от парите!!Утре Мъск е пратил един от летящите си вибратори с няколко тумби мексиканци да почват да екстракват!!!

Защо занимавате хората с вашите фантазия.По добре пишете за Украйна или за пострадалите в карловско.

им от тях доларчета,кво не правят?Всичкото американско правителство няма да е зле да се пресели на някой астероид или планета,че да си изледват извънземните,а ние да видим малко рахат СВЯТ БЕЗ ВОЙНИ!

Като нищо ще го свалят на земята, ....

Комшията Пешо вика, що не го взема у нас, на село - двора широк, къщата неизмазана, градината бурен, курника празен... Амчи що! Щот' е от платина, и от никел, и от злато... Що ми е на мене. Ще трябва да се топи, да се дели, калъпи, въглища, туй-онуй трябват... Само работа, а после..! Можеш ли го опази? Не ми трябва лозе на баир. Да беше направено от кюфтета, кебапчета и вино..., Да го взема, ама така - що ми е.... Ай сиктир!

Прост като матрос

Насочвайте го към Земята, да кажем към Северен Америка. Ще има да търкат ръце, ама тия след нас, има няма няколко милиона години. До де се укроти пушилката от удара.

Ма не ме занимавайте с дреболии -те хамерикосите да си ходят на туй парченце, дай ние да намерим откъде се е отчупило.Там е далаверата. Ний трохи не щем!!!

Айде,стига глупости не се били интересували от м.стойността му.

Напротив, имат и много мисии до обикновенои астероиди. Това че не ги следиш не значи че ги няма

Глупости. Нищо няма да промени.