Коментари - Швеция забрани дроновете с камери | IT.dir.bg
назад

Швеция забрани дроновете с камери

Върховният административен съд на Швеция забрани използването на безпилотни летателни апарати, оборудвани с камери за снимки и видео.

Обратно в новината

Коментари - Швеция забрани дроновете с камери | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бурките и ислямските простотии са разрешени и даже се защитават!!! Изключителни убитаци! След толкова години леви правителства от гордите викинги не е останало нищо.

Тъпа мярка опитваща се да навре духа обратно в бутилката. На света му предстои да свиква с това, че на всички ни се налага да се простим с тайните си. Не е толкова зле, просто ще свикнем да не правим неща, които не искаме да бъдат виждани.

То "тайните", добре, но "На света му предстои да свиква с това, че на всички ни се налага да се простим с"ъс свободата си - да правим това, което искаме да правим, но не е угодно на "бигбрадър".

Ако представата ти за свобода е да можеш да вършиш неща, които не смееш да извършиш публично си заслужаваш работата на слуга, да. Големия брат просто няма да го бъде, никой няма да може да върши нищо скришно - къв ще е тоя голям брат дето всички ще го виждат какво гледа и какви ги върши. И това време съвсем не е толкова далечно.

Нямате шанс да ги забраните, скоро лудите учени ще почнат и на мухите и на хлебарките да слагат камери...

Че те и сега го правят. Даже мухите и хлебарките са като истински...

цьцьк

Демокрация,братче и свобода на мисленето и изявата!?!?!? Леле ако това беше се случило в България,Русия,Китай,Сърбия...какъв лай щеше да се вдигне,каква помия щеше да се излее...но нали е Швецияяяя!!!

САЩ не допускат руски наблюдатели на изборите им. Швеция забранява дронове с камери. Тука "филтрират" протестиращите срещу "нефилтрираните" "мигранти"... Демонокрацията се развива, усъвършенства... Науката напредва - чиповете стават все по-малки.

Не допускат руски наблюдатели, защото не могат да се намерят трезви такива.

Не само руски наблюдатели няма да има, и от Горна Волта също няма да пратят.

Мда, щото току-виж някой е заснел отдалеч как едни мургави чукат малолетни руси шведки в някой двор или сграда и после ще стане скандал.

За кво им е като рускините се предлагат сами. С тия пияни мужици нищо друго не им остава.

Абе, друго си е, да се дърпа и да не ще.

Не можеш, като отявлен платен боклук да не си изсипеш помията и тук.

те май те имаха отзад, че пак до сега не можеш да се успокоиш, толкова години минаха, приятно спомняне,а!