Коментари - Оливър Стоун: Pokemon Go е тоталитаризъм | IT.dir.bg
назад

Оливър Стоун: Pokemon Go е тоталитаризъм

Режисьорът Оливър Стоун въстана срещу явлението Pokemon Go.

Обратно в новината

Коментари - Оливър Стоун: Pokemon Go е тоталитаризъм | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво като знаят тия работи , какво като ги колекционират и анализират. Преди вкарваха хората по лагери и затвори,избиваха ги ,геноцид правиха турците у нас и така до края на света.По-силните могат да вземат всичко на човека само душата му не могат.това е ясно дали с покемони или с други измислици.Не това важното,важното е че съсипаха Читалищата,Библиотеките,Училищата -всяка една културна дейност.и с какво я замениха - с глобализум и невежество.Даже Църквата унищожават, че и тя е по-добър учител.Ей това правят другарите американски интернационалисти изнасящи демо-крация вече 60 години.

койчо, гледай "Аве, Цезар" да видиш как братята Коен се гаврят с Путин и холивудските комундета!

Майоре, знаеш,че в този форум всеки има правото на мнение.Лошото е, че някои злоупотребяват с това право. Особено пещерните "антикомунисти". Желателно е да се запишеш в мераклиите за световните рейтингови агенции и да класираш светилата на съвременното кино по това ако е "комуняга" - за боклука. Това е логика на едноклетъчните. Иначе едни от най-известните филмови режисьори от Италия, Франция и Испания са били "комуняги". Впрочем и някои от изброените от теб холивудци, "десетократно" по-добри от Стоун.

Не покемоните, а филма на Оливър Стоун за "Сноудън" е важната новина. Защо ми занимавате с тези покемони?? Това е скрита реклама. Напишете статия за ФИЛМА, а не за тъпата игра!

ОС е дърт комуняга, който явно вече съвсем превъртя, ама какво да се пеави годините не прощават.

койчо, не обиждай другаря ОЛИ стонов! Той е дърто комунде! От най-дъртите в Холивуд! И сам много пъти се е възхищавал от Гнома-Слънце в интервюта! И изобщо не е чак толкова гениален режисьор! Например Истууд, Спилбърг, Копола и братята Коен са поне 10 класи над него!

Айдеее руснаците май добре плащат щом и О.Стоун работи за тях.Всеки който атакува западната демокрация е руски трол и всеки който е срещу руснаците е голям демократ .

С извинение, че влизам за втори път, но съм възмутен от някои "колеги", хвърлящи словесни екстременти по един от най великите кинаджии на нашето време. И то защото, както младенеца, мълви истини за съвременния капитализъм и прави филм за Сноудън.

Покемонизмът е поредното червейче на кукичката на сащисаните балакчии (рибари) предназначено за милионите шарани по света и У НАС.

Товариш ОЛИ Стончев сега снима филм и за другаря Сноудън! Същия кгб агент, който срина антитерористичната система на САЩ и по негова вина умряха хиляди в атентати по целия свят! Всички забелязваме, че след като САЩ спря системата атентатите започнаха по 1 на ден! ПО поръчка от Маскве! Последните години здраво е налапал оная работа на Гнома-Слънце! Странно обаче що не замени гадния-капиталистически Холивуд с чистия комунистически МОСфилмь! Може направо чемудана и в Маскве при любимеца си Сноудън!

Таварищ Майор, кагда вас изпущили из психадиспансере?

Малко гънки лесно се изглаждат ! 1984

По-скоро ДЕБИЛИЗЪМ.

Другаря ОЛИ стонов да си гледа филма за Путин, който снима, че има едни рублей да усвоява дадени му от Вожда и да не коментира нови неща, шото е много далече от тях!

далеч от нещата, които ежедневно коментираш, ама не спираш да се правиш на компетентен по 1001 теми. Така че най-малко ти може да казваш кой да говори и кой не. По темата за Покемона: напълно е прав човека. Това си е живо зарибяване, което заедно със социалните мрежи, смартфоните и другите най-различни високо технологични приложения и джаджи заробва хората и освен, че ги прави зависими допринася за увеличаване възможностите за следене на населението от правителствените агенции.

наречете ме параноик, но от както хората се осъзнаха че вече могат да ги следят чрез камерите на лаптопите и започнаха да ги залепят, даже има снимка на самият марк цукърбърг с лаптопа си на който му е залепена камерата, с този софтуеър се прониква в домовете на хората и се създава цял 3д модел на домовете ни на това какво има в тях с кой се движим и т.н. няма да има нито един сантиметър скрит от цру, следва заробването, фантастите отдавна бият тревога но простия овчи народ в стремежа си да гони други цели не вижда как се вкарва сам в пълното заробване

Кой се интересува от гащници като теб бе, сладур. Ще седи някой в ЦРУ да гледа Ганьо как муа пърцуца и кисело зеле. Що не пробваш параноидната да я подтиснеш медикаментозно?

да мълчи, когато има съмнения в околните, че е глупак отколкото да си отвори устата и открито да даде доказателство за глупостта си. Никой не се интересува от конкретния Ганьо, правителствата и службите се интересуват от всички Ганьовци, за да са наясно с интересите, възгледите, навиците, психологията на цялото стадо и съответно при нужда да коригират нещата като изчезнат някой конкретен Ганьо. Обаче тъпата консуматорска кратуна едва ли някога ще узрее за такива прозрения.

Не успяха да зарибят достатъчно геймъри с Ingress, затова пък новата версия + пари + много реклама явно се справя по-добре.

Някой да не ги кара насила да играят.

А бе никой не ги кара насила и тия дето играят не представляват интерес за слубите по опазване на властта, така е. Но покрай тях и малцината преставляващи опасност за властта - не криминални, просто хора с потенциал - също изгарят. И не само в щатите както се опитва да внуши съветската пропаганда, всъщност там се ЧУВА за наблюдението и има някакъв контрол - за разлика от по-дивите страни които си купуват същата техника и правят каквото си искат с нея.

Оливър Левата мастия Стоун... Да, ясен ми е.

хахаха кефи ме как орете браздата прости краваро-идоли :)

Нвремето се гонеха гаджета по улиците, сега покемони, света превъртя

Още по навремето баба ти се е катерела по дърветата и е брала банани с долните крайници, що не се върнем там направо ?

тоя съвсем превъртя едно време правеше свестни филми...

А мен много ме изкефи израза му "...Те ще знаят..." От години се мъча да разбера кои са Те.

sawo

Кои са ? Ами CIA, NSA - избери си, всички са навързани :)

толкова години да се мъчиш пак няма да разбереш кои са те. Мозъкът на стандартен член на консуматорското общество работи на различнен тип вълни и няма как да бъде осенен от прозрения по темата.

Ало списвачите, като ползвате автоматични преводачи, после оглеждайте текста бре! Ха сега си намерете прозиращата дантела!

Боже, колко тъпаци има по света боже, сигурно си намерил начин да филтрираш кой са. :)

Визираш тези които играят?