Коментари - Руски учени „произведоха” ретина | IT.dir.bg
назад

Руски учени „произведоха” ретина

Руски учени успяха да създадат в лабораторни условия ретина.

Обратно в новината

Коментари - Руски учени „произведоха” ретина | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ми се обадят когато създадат вагина

Хората произвеждат наука и бъдеще за човечеството, докато Фашкийските кравари рушат и мислят за нови модели памперси!

Защото в някои части от света, умението да се вдига гюрултия се смята за по-важно от умението да се мисли...

Прогов... Малко знаем за него, а е изобретател и основоположник на сума медицински практики, които дне сприемаме просто като даденост. Ледената анатомия (която е аналог на днешния скенер и магнит), хигиената като фактор в хирургията (присмивали са му се из Европа за това), гипсирането на счупени крайници (което преди Пирогов е значело ампутация на крайника), много знания за лечение на прострелни рани, логистика на медицинската поддръжка по време на война, обучението на медицински персонал в България след Освободителнат война. Всичко това имаме от един велик Пирогов. Когато Гарибалди бил ранен и сума лекари от Европа не могли да му помогнат, извикали Пирогов, който извадил куршума без никакви затруднения, веднага. Гениален хирург и личност!

Преди 3 месеца руски учени разработиха миниатюрни бойни глави. Днешното производство на ретина е естествено продължение на прецеса. Засега се предвижда новата технология да бъде с военно приложение.

жалко че опитите с мозък не напредват, но ти не губи надежда. Може пък и да имаш шанс

Дано е истина, а не поредната информационна пропаганда.

Предполагам е бронирана, и с тройна употреба, може би червена на цвят също Руснаците имат чудесни продукти( справка Дедал, Юкон, Фотон и тнт, примерно) само че като се Упре до производство и често излиза "сделано"... мърляви са много За мен примерно, най добрият атомайзер е руски: Кайфун 5 Мини- но се наложи да го преработя, щот някой пак си беше оставил ръцете

Американците щяха да го направят с камера предаваща видяното и сървъри които да обработват информацията. Например като бяха изловили терорист в Пакистан, като програма го е познала по гласа по телефон. Явно следят всички телефони там.

Навремето по телевизията даваха "българско чудо". "Учени в бели престилки" демонстрират пред аудитория - казан вода. Сипват нещо зелено - палят... гори! Правят от вода гориво!!! Скапахме петролната индустрия!!! :)))) Та така като чуя за БАНски или Руски учени все се сещам, как от водата правим гориво... ...руското гориво Луц от Кин-Дза-Дза!

Горивото от Кин-дза-дза не се ли казваше "каце" ?!

КЦ бяха спичките. А от всичката вода на планетата я бяха направили на гориво луц за пепелацата.

всичко му изглежда или магия ,или измама.Факт.

Добре, че са "тъпите" руснаци, че като гледах с какво се занимават "Британските учени" се бях отчаял от науката ... :)

Я кажи някое руско изобретение, което ти е подобрило живота?

Напиши в гугъл " 12 надеждни руски изобретения Руски дневник ".

Съвременните достижения и във всички области на науката и изкуството стъпват на труда на руски учени и интелектуалци. Като станете 7ми клас, примерно, ще учите таблицата на Меднделеев...

Къде си я гледал тая "британска наука" бе човече??? И не обиждай руските учени! Руските учени са едни от най-учените учени в света. Добре че са руските учени та да движат британската наука напред! Де що видиш руснак, който да е умен, да знаеш че е или в Англия, или в САЩ или в Швейцария или в някоя друга бяла демократична държава. Щом чуя руски "учен" в Русия, веднага се сещам за шарлатанина Ернст Мулдашев който говори с извънземни и "присажда" цели очи на хората - същи Иисус Христос!!!

А лудите крави мучат в обора и дрискат ГМО от яд...

А СУ 33 уцели самолетоносача и за малко да го потопи

Новината че е хубава няма съмнение. Ако е новина разбира се (т.е. не идва от поредното .ru), и ако имат резултат а не приказват какво искат да направят. Обаче путирастите толкова докачливо реагират да им се ненарадва човек. Отпуснете се бе, мъртвеца СССР няма да се съживи и мавзолея няма да го възстановяват, научете се да живеете в цивилизован и далеч по-свободен свят от оня по който гаснете в празни мечти да се върне.

Така е. Сега и неговият наследник, СССР 2.0 (наричан още ЕС) е поел по същия път... И ще бъде заместен от свободен, демократичен халифат!

Като всички путирасти и ти или говориш в бъдеще време или лъжеш. Не се напъвай да служиш на умрелия си господар, цивилизовай се и се научи да вършиш нещо свястно за да живееш добре.

СССР 2.0 е малко по на Изток. Дати измера ли на гугъл мапс или можеш и сам? :))

Тази новина е пак в бъдеще време.Демек кьор фишек!Като новината,че видите ли руски учени били създали ваксина или лекарство срещу Ебола!За повдигане на самочувствието на ,,путоелектората"

А откритията на британските и американски учени къде са, бе, умнико? Те толкова много станаха, че досега... де да знам, трябваше да живеем в реалността на Стар Трек. От руските учени идват по-скромни, но и по-достоверни новини.

П. С. Ама то верно, какво стана с тази ебола? Нищо не се чува повече, пък уж върлуваше невиждана епидемия. Това значи, че... или ваксината в крайна сметка е подействала, или въобще не е имало никаква епидемия (само американска пропаганда).

Амчи интернета и GPS-а какво са?Стар трек технологии разбира се! А путопропагандата само знай да лъжи,клевети и пусува!

Това са 2 открития. Тоест може да ги броиш максимум на 2 страни. Интернета бе на англичанин, развит в САЩ, а за другото не знам. А запада е много повече страни. Какво например е направено в Белгия? Нали Брюксел е там. Какво са направили белгицийте, което може да сравниш с направеното от руснаците? Или дори ние какво сме сътворили?

Ами... те са като светещите мечове, дето ги продават в магазините за играчки. Всичко е окей, хубава изработка, ефектност и т.н., ама не е баш като меча на Люк Скайуокър.

но който е запознат с руските клиники и хирурзи знае, че от 30-40 години хора от цял сваят се оперират в очни клиники в С.Петербург и Уфа /проф.Мурдашев/включително мои познати напълно излекувани от сериозна слепота, и където правят уникални операции.

"/проф.Мурдашев/" защо оставам с впечатлението, че имате предвид "езотерика" Мулдашев а не Мурдашев.

Dobromir Dimitrow

Правилно, МуЛдашев е, неговата клиника е Уфа! И наистина методите му на лечение са уникални, поне по книгите, не знам от личен опит или приятел. Моля някой ако има потвърждение от близки или приятели, да пише!

За съжаление Мулдашев не е направил нищо. Неговият "аллоплант" е една шарлатания, която е подмамила страшно много хора, включително и Орхан Мурад. Подлъга се, даде си парите и накрая - нищо!

Не драскай глупости, само за да кажеш на бялото черно. Зрението на Орхан Мурад работи, макар и относително добре (все пак, беше напълно сляп), а Тамара Горбачова, на която е извършил очната трансплантация, многократно демонстрира своето пред аудитория.

Светът е вече почти готов да започне производството на БИО роботи. Е, хора няма ад са ИМ необходими...Ама то си има начини - луди крави, ебола, комари безни, грипове разни... Там дето е по-трудно с това - ваксинираме, ръсим кентрейлъри със самолетите... Е, има места дето и бомбандираме и после се чудим: защо хората тръгнали нанейде?

кентрейлъри, кентрейлъри, ааъъъъъъ.....

Доживях бе!!!! Доживях!!!! Да видя и чуя у мурзиландия нешто свесно напрайли!!!!! Брей!!!!! Браус бе!!!! Моело начи!!!! Не саму оружия да прайте!!!!

Простак!

Мале колко докачливи сте напоследък.

Ела ми го фаааани ела ми го фаааани Косматия!!!! Муахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!! Косматия е велик и ти немойш да му казуваш прустак штот не е виерно!!!!

А аз още се надявам някой, някъде да изобрети мозък за такива като теб ама нейсе... то на какво ли да разчитам, той Господ се е предал, та човеците ли ще успеем...

Не съм се предал. Смятам обаче, че мърши като тебе не заслужават мозък. Оставил съм ви да се конкурирате с амебите.