SpaceX планира да създаде кораб специално за космически туризъм

По този начин повече хора ще могат да предприемат пътуване в космоса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олигофрен, къде си бе - чакаме божествения ти коментар, да ни осветлиш нас - неуките !

Пак съм тука - дъртия педал. Прост съм като галош, ама пиша ли, пиша. За какво - и аз не знам. Айде чао - заминавам да правя свирки.

_stankow

Някои (едва започнати) изделия са изключително гъвкави - и за полети до Марс стават, и за туристически полети. Една конструкция дали може да става и за велорикша, и за рали "Дакар" ?

за пореден път доказваш колко си гол и бос и че нямаш място в този раздел. От къде на къде Фалкон ще лети до Марс... не беше ле някоя друга ракета. Малко злобно глупаво човече. Скоро няма да изкараваш копейки за пица ми се струва. Седни да почетеш малко.

"може да бъде пренасочен" и вече почна с троленето. МА как така и за едното и за другото. ми така. яд ли те е? Ако има по 100 човека туристи ще ползва Старшипа, ако не Фалкона... кое не разбра?

Станков е доста търпелив. Явно си няма приятели и се и се опитва да установи комуникация. За съжаление среща голям хейт (също и от мене), който понася доста мъжки - не съм го чувал да отвърне с лоша дума. Нещата, който пише направо си плачат за репликата "No shit, Sherlock !".

Как е възможно и леките коли и тировете и автобусите да имат един и същ вид дизелови двигатели. Това не може да бъде. Ма как така VW T5 ще има хем версия за бус, хем за товарен автомобил. ха ха ха :))))

Станков, успя ли да научиш, от коя година лети фалкъна или още си в гъбите? Не че това ти пречи да раздаваш некомпетентни мнения де...

Мислех да коментирам, но като прочетох коментарите на множеството от "мозъчни донори" тук реших че не си заслужава усилието ;)

Гъз, път да види. В буквален смисъл - няколко дена с и в памперс ...

Значи вдигат се квотите за въглеродна емисия==) по висока цена на електроенергията. в същото време богатите си се возят нагоре-надолу из космоса- никъде не видях да пише колко е отпечатъка или колко тона се изхвърлят за едно изстрелване. това с туризма из космоса е малко гадничко за природата.

Така е. Изгарянето на метан и кислород има огромен въглероден отпечатък. В кухата ти кратуна.

Изгарянето е най-малкото и последното. всичкия този метал, пластмаса , логистика и милиони други дейност по тази дейност е основния отпечатък.

Мъжки, той затова Starship е направен да се използва многократно.

Ми на руслямските военни учения се изгаря в хиляди пъти повече гориво, взривяват се хиляди тонове бомби и се изстрелват милиони патрони. Последното им такова учение се равнява на 10000 такива полета. Ама това с военните учения на Руслямска държава не е гадничко за природата. Докато това е, така ли?

и като вземеш впредвид, че рашките правят в пъти по-малко пукотевица от мирните нобелисти..

Това ли са сега най-новите опорки за вас орките от Мордор(Москва)?

Да, правилно, затова Роскомикс скоро ще спре да изстрелва и ще се закрие - става зелена фирма и ще садят дървета. И без това Маск ги капитулира и сега ядат ла*на

Ехаа, тогава може и мен да ме огрее!