17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Муууууууу

Тия почнаха да пускат нови кораби флагмани през 6 месеца като самсунг, йфон и хуаей....Комерс. Не стават.

Каква прелест

са се запалили ....брях брях и ков отсанало от тях))))

тествали тестиси,а кога ще полети спейса,че ми омръзна от треволяк,да ида да вдишам малко марсиански въздух някъде из хамерските пустини,например в мохаве,дето наса имат снимачно студио с ефекти

Май вече си си дръпнал от треволяка! Привиждат ти се снимачни студия и други глупости...

АБе ти за Кубрик не си ли чувал? Знаеш ли кой е той и какво е правил? -http://luchshiy.com/images/14p.jpg

Виждал съм тази снимка. Някакви снимат фантастичен филм. И?

На Кубрик (страдащ от тежка параноя) ли повече вярваш или на някой който всъщност е летял в космоса - като Алексей Леонов?

тествах на мъск терволяка и полетях не към марс а направо го прескочих

И барем една кошница банани ще могат ли да изнесат до реалната Луна, не студийната?! За връщане няма какво да говорим, там амерската база ще бъде перманентна, като оная перманентно обикаляща Тесла около звездите.

Как успя в два реда да събереш толкова глупости?!? Последната направо кърти - "обикаляща Тесла около звездите"! :)))

Тест на батериите на страпоня на Мъск

Не знам какво е "страпон", но ми прави впечатление, че все ти е в устата...

Щом са запалили без бутане...

Велика Америка и Маск покоряват космоса и Марс, а ватните мърши живеят по боклуците: https://www.youtube.com/watch?v=aLueL8bJJK4

2030 година - американците се приземяват на Марс. Те построяват своята база, а след това забелязват че започва от базата да им изчезва ту вода, ту храна ... Те сложиха капан и хванаха руснак. Гладен, разкъсан клошар- ватник. Те го питат как е стигнал дотук?- Отидох на гости до мой познат във Флорида през 2018 м. Напих се, и се разхождах по космодрума. Гледам червен кабриолет Тесла, помислих си, че ще мога да крадна касетофона ... и като изтрезнях- някой ми подменил планетата.

Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни. Тази година нито един контракт за пияндетата и как като Протоните им дават 10% провали при двойно по-висока цена, двойно по-малка товароносимост от Фалкън 9 и отровно гориво. Затова вече и руснаците открито заговориха за пенсионирането на Протон, само че нямат ракета заместител щото нещо Ангара се бави. Скоро се очакват и пилотирани кораби, което ще ореже и последните приходи на Роскосмос, а сганта ще изгуби основен си аргумент за величаенето на Путлеристан. В Норвегия Теслите нямат проблем, обаче разни боклуци обясняват как в Москва Тесла била минавала едва 8 км. Мъск направи основното - задвижи колелото и всички почнаха да правят електромобили и то лавинообразно. Може да е решил вече да се насочи основно към Космоса, а може и арабелите да са му дали картбланш да прави нещата както реши без да бъде постоянно притискан от алчни акционери.

Полето дотирани с милиардо от НАСА, уж за разработки на кораби за Марс. Ако си направиш труда повече да четеш и по-малко да пишеш за неща, които не разбираш, щеше да знаеш, че конкуренцията пт SLA се разквича заради доъациите и дадоха и натях... за да млъкнат. Освен това плановете на този етап са американците да летят основно с SLA, защото е с много по-сигурна концепция за пилотираните полети. При последната проверка в завода на Мъск са открити десетки нарушения и няма лесно да вземат лиценз за пилотирани полети. Кен от Кола и мръсне гащеризон в зона, която се води свръх чиста по спецификация... и множество други нарушения.

пръдне и полети наште сороси ще си палнат пръднята от кеф

А ако ти се научиш да пишеш правилно на български, аз ще полетя от кеф!!! ;)

и айдееее към луната да видиш дали се вее флага,а за българския не се тевожи а си виж писането

Флага се вее, но от вятъра между ушите ти!

Как така, нали само пиещите шампоан можеха да правят двигатели ...

абе те си летят,а тука само се пробва нещо си там

хмммм

Летяха доста повече, но тия дето само пробват разни неща им отмъкнаха пазара. И то летейки с двигатели които не са и докосвани от пиещ шампоан :)

кажете мъск на коя страна е спал

Мъск - личен враг на др. Рагозин! :)))

Хаха, тия запалиха нещо отдясно :)