Коментари - SpaceX праща супербактерия в орбита | IT.dir.bg
назад

SpaceX праща супербактерия в орбита

SpaceX ще отбележи Св. Валентин, като изпрати в орбита около Земята резистентна на антибиотици супербактерия.

Обратно в новината

Коментари - SpaceX праща супербактерия в орбита | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия американци, тренират върху хората - какви грипове, какви 5 лева. Смазаха народа с болести. Сега и в косомоса ще се изсерат! На католиците да им е честит Св. Валентин, а на продажните съсли от Православието ще кажа и пожелая - да се осъзнаят и не слушат платените клакьори от софия! Целта им е опростачване , деморализация и олигавване на хората у нас!

Ти чете ли въобще статията? Опитват се да предвидят как ще мутира бактерията за да предвидят лечение навреме. Виждам, че може би не ти е било лесно да измислиш нещо негативно за тази новина и въпреки това си опитал. Дано ти плащат за подобни коментари, но ако наистина мислиш по този начин ... не знам как да ти го кажа без да те обидя: образовай се.

При положение, че още не могат да намерят лечение за немутирала, как ще намерят лечение за мутирала ... малко ни вземат за канарчета, по скоро прилича на разработка на биологично оръжие. Не си падам по конспирациите, но обяснението нещо май не се връзва ...

Пич, ти счупи глупомера. Въпросната бактерия съществува от стотици хиляди години. Повечето хора я носят. Тя атакува само ако организмът е с отслабени съпротивителни сили. Иначе си дреме в теб и чака да се разболееш от нещо друго, примерно, за да атакува и тя. Не я трепе никакъв антибиотик. В момента проверяват дали могат да я надхитрят. Какви лоши доктори, а?

Ако я модифицират да заразява само комуноиди - екстра ще е

sulio@mailinator.com

Към момента заразява мозъка на соросоиди и ей на, какво ги ръсят....