Коментари - Туитър забрани Фейсбук, Инстаграм и други конкурентни платформи | IT.dir.bg
назад

Туитър забрани Фейсбук, Инстаграм и други конкурентни платформи

Компанията на Мъск заяви, че ще премахва профили, създадени само за да популяризират други социални мрежи, както и съдържание, което включва линкове или потребителски имена

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Туитър забрани Фейсбук, Инстаграм и други конкурентни платформи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искате ли да бутаме комунистически паметници, ако не сте комунета?

В Туитър се конкурират мнения и постинги. У фейса и Инста се конкуриурат иделизирани снимки и хвалипръсковщини. На съшите места се порактикува и най-долношпробното кодошене. Така че бъдещето е на туитър. А за комуниукация един ден ше се върнем към някакво айфон подобие на стария Скайп - той не бепе толквоа клюкарски и противен.

сега като излезе следващата статия, дали си на същото мнение?

Да висиш в един фейс и да се трудиш неуморно за да поддържаш "контакт" с 500 непознати е точно толкова излишна загуба на време и енергия, колкото и да "копаш" крипточи, хабейки енергия колкото Дания (за сега, а тенденция да стане колкото цялата световна икономика, при евентуално възпаляване на тази глобална инфекция)

Боже аз един фейс имам и ми е много ипмисля да го разкарам, а какво говорим с ния с по десет акаунта. То до де качих по една снимка и денят е свършил. Ми кога ще работиш кога социални контакти кога на разходка и т.н Баси зомбите верно има на тая земя.

Ние изкарваме кинти от инвестиции - парите работят за нас, имаме много време за социални мрежи, не сме пръдливи пенсионери в миризлива панелка като тебе, дето броят стотинките до пенсия.

Я ми разпиши ти като един трол или журнализ на 1500 лв заплата как правиш така щото "праите да работят за теб"? Явно живееш в 18-и век. Щото ако си от 21-и век ти трябват поне 10 милки, че парите да работят за теб, а не , примерно, да се обезценяват и изтичат в канала. И едно да знаеш - последното нещо което правят милионерите е да седят по 10 часа у фейса. Най-малкото са наясно ,че тази дейност е не само безсмислена досдана и затъпяваща, ами и съйращава живота срендо по 2 десетилетия.

Изкарваш, дръжки! Затва висиш и пърдиш тука по 12 часа, щото си милионер... верно е "хаха", ама от трагичния тип...

Ти все едно нямаш фейс! Да поддържаш ъкаунт си е тежък труд на поне половин работен ден. Хората с пари си наемат очилате нердове да им поддържат укаунтите и да им надуват балона из нета.

Е все пак всички знаем, каква беше първата идея на фейса. Да подържаш контакти в реално време с хора отдалечени от теб. В голям майтап се превръщат тези, които се взимат на сериозно с фейс акаунт. Същата е работата и с компа. В началото беше да можжеш да смяташ по-бързо и да пишеш по-бързо не на пишеща машина. Също и енциклопедията и превода да става по-лесно не да вадиш дебелите книги. Сега "компютърните" специалисти незнаят дори, какво е DOS. Като им напишеш dir е си мислят, че става въпрос за дир.бг. То същото е с Левски де. Футболен отбор не борец за свобода и после що сме имали слаби политици в парламента ми то на тъп народ, какви да са народните представители.

както и на предходните подобия на скайп. Идеята на фейса беше да се събере подробна лична информация от милиарди хора и тя да бъде употребена за маркетинг и социология. А бизнес стратегията на фейса е развиване на психологическа зависимост - хората да си мерят лукса, баджаците, бюстовете, броя "приятели", лайковете, разходките по чужбина и пр. няма как да не са били наясно с психологията на потребителя, преди да стартират тоива нещо. А инста е фейс на една степен за малди хора. Апорпо, скайп бепе купен точно затова -да бъде заличен.

Някой да спре безкрайното следене и прехвърляне на данни от социалките , пощите и телефоните. Може би това е начлаото на връщането на личното пространство.

От много време насам всички социални мрежи са под тотален контрол на либерастията. Обаче много ме съмнява Мъск да прави нещо, което няма подадена заповед от дълбоката държава. Явно е дошъл момента да сменят палачинката и да позаметат всички зомбирани лекета, които поради късмета си да получават несъразмерно възнаграждение за безсмисленият си труд си мислеха, че командват парада. Робите са си роби. Фараоните са си фараони. Няма притежавате нищо и ще сте щастливи:)

Мъск е прекалено богат и известен. Това му дава свобода. Донякъде.... Начина да го погнат е както приу Тръмп - официално - посредством институциите и медиите. В една деморкация, ако имаш рейтинг и пари, ставаш доста независим. Така се ражда олигархията. В Рим такава им е била деморкацията. В Атина най-дълго е имало смислена деморкация заради идеалите за добруването на родените атиняни-мъже. До момента май не е имало обество което да постигне нещо такова в много по-голям мащаб.

всичките изброени тука платформи за масова зомбификация заедно с туитъра са само за безмозъчни... да се збранят едини други и да се махат; и без тва никой нормален човек не ги ползва... твърде много станаха министерствата на истината и зеха да си пречат

Да си направи свой туиъър.. нал тъй беше...

Който не ме харесва, да духа горещата супа.

Мъск да не фалира Туитър до няколко месеца?

от твоите уста в божиите уши

Ti mai so pederastce stom kato si protiv tweeter.

Все едно чета ПР статия пусната от ПР отдела на пишмандемократите. :-) То тук всички статии свързани с краварите са спусанти от централата на крайно левите пишмандемократи.

Евала на Мъск...

Ти пак си му завиждай, ама чак пък евала от какъв зор?