Коментари - Шлемът за виртуална реалност на HTC идва у нас | IT.dir.bg
назад

Шлемът за виртуална реалност на HTC идва у нас

От 1 март шлемът за виртуална реалност HTC Vive ще може да бъде поръчан и от България.

Обратно в новината

Коментари - Шлемът за виртуална реалност на HTC идва у нас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За 2000лв реални пари получаваш виртуална реалност. А дали ще става за гледане на виртуално проно и виртуални дудуци с изживявания близки до реалните е много важен въпрос на който статията не дава отговор!

Признавам си, единствената причина да цъкна на тази новина бяха голите цици на мацката....

Де да можеше тоя шлем да дойде и у нас...

Любимите играчки на сатана и компания за отвличане на вниманието на хората и ангажирането им с безсмислени дейности за да не могат да прогледнат и видят тясната пътека очертана на от нашият Създател. Защото този кратък живот на Земята в това тленно тяло ни е даден за да се научим да живеем според принципите на вечният живот в любов към Бога и ближният , стремеж към истината и нейното отстояване, и свободна воля в рамките на Божият порядък , който правят възможен животът да пребъдва през вечността в мир, любов, радост, смисъл и хармония с Бога. Живот който не е фокусиран тази цел е празна суета.

Живота е даден да се живее. Според собствените си въжделения, съблюдавайки кратка морална инструкция (за да не се допускат елементарни грешки). Всеки стига до самопознаване по неговия си път.

Точно тая мацка не ми се вярва да висне пред тая джаджа, ама меркетинга като е рекъл така, няма да му кършим хатъра я.

Еми тази пътека за която говориш, да е беше направил по-широка този създател, та да се намира по-лесно. Аз няма цял живот да я търся. Пък който иска да търси. Жалък фанатик.

Бог ни е създал по собствен образ и подобие а човека когато е изял забраненият плод на знанието е започнал да се развива,работи и да създава. Ние хората сме създадени и ако отидеме един ден на другия край на вселената и създадеме нов вид живот то тогава ще се доближиме до нашия създател и за някой ще бъдем богове. Може би след 50г като излезеш от пещерата ще ме разбереш.

А и тук са програмчетата, без които тази технология е куп желязо.

Отне ми известно време да видя шлема на първата снимка, че се залисах по други работи там...

Сега като го спомена и аз се загледах по внимателно и май наистина има шлем някакъв.

... вече си имам чистно нова сексуална фантазия...

Епа доказвасе максимата, че нета е измислен заради порното! Сега и тая реалност виртуалната май май в доста голям процент от случаите ше се използва именно за това! :)

първата снимка е да не вземе някой да сбърка, за какво ще се ползва шлема :))) и какво съдържание ще се търси ... хе хе , виртуални разходки незнамсикъдеси ... таратанци , ще сцепят мрежата от трафик за 3D порно. то и файлчетата са големшки , па гледай какво ще стане и като почнат да качват домашно такова :)))

Виртуална цицалност. Ами ако жената програмира секс изживяване, а се окаже, че някой в действителност прави секс с нея?

за сладураната от първата снимка програмирането се е докоснало като експреса София-Варна със спирка Балкан . както казва русата златка - мъжете нямат тайни за мен :))) . дали маркетинговия отдел е предвидил полът на купувачите на този шлем , как мислиш :)))

и къде е шлема на снимката??

Кой ти гледа шлема...

Предпочитам двете реални бомби на мацето от снимката пред неккви виртуални джаджи за по 900 евро.

И двете, дедо попе, и двете...

1вата и 2рата снимка къртят. Тези със сигурно гледат порно в този момент :)