Коментари - Xiaomi шокира пазара с новия си смартфон | IT.dir.bg
назад

Xiaomi шокира пазара с новия си смартфон

Китайският производител Xiaomi показа новия си смартфон Redmi 3S, който има доста добри характеристики и цена от едва 100 долара.

Обратно в новината

Коментари - Xiaomi шокира пазара с новия си смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма GPS.

Смартфоните на тази марка са невероятно много добри лично аз ползвам такъв и съм много доволен.За една година имат продадени над 800 милиона телефона.Най купуваната марка в Китай.

Не мога да разбера защо панелните тролове хвалят тая марка толкова, при бенчмарка, а и при директни сравнителни тестове, тия пръчки са толкова бявни и unresponsive, че няма накъде. Ако има едно нещо, в което съм се убедил на 100%, че е вярно, то е, че евтиното винаги ти излиза скъпо, без икзлючение.

ужас, не ами истински ужас. хахах :-)

Ти имаш ли си такъв? Не,навярно. По-добре замълчи!Имам MI 5 и мога да кажа, че е невероятен!!!

БРЦК

Имам Ми3 и Ми4 , правил съм сравниелни тестове. Я да видим с кой андроид телефон да ги сравним? Като си ги купувах биеха всичките самсуняци и струваха наполовина.

направо съм още в шок... начи имам си едно подобно 5 инча със 1920х1080 2ГБ рам 64ГБ флаш 4-ядрен процесор (че тия не споменават тоя къф е) 5МП предна и 12 задна камера и го имам от малко над 4 години... ма китайските ментета чак сега стигнаха подобни висини

Е, шокира ме. "8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 430"тоя, дето "тия не споменават тоя къф е" - ама как да не съм сигурен, че го имаш от 4 години! А, и си го купил точно за 100 долара, убеден съм в това! И чукчите надмина.

Висините ги достигнахте Вие. Надцаквате се сериозно с горното изказване на панелния комбайнер. :-) хахах :-)

Китайско сирене без пари, хммм, баш като за тарикати като нас.

Закъсняха, търсех нещо с добра камера. Ако беше и 4.7 инча, щеше да е идеално, че с тоя размер са дефицит хубави камери. Затова сега съм с Redmi Note 2. Пробвах го с AOSP, ама е пълно дърво в сравнение с MIUI (xiaomi dot eu).

в момента ползвам Mi Max - няма по-удобно нещо, особено ако човек често ползва телефона да чете и да браузва в нета.

а може ли да се ползва за говорене или това е допълнителна опция?

Сега се разбира официално колко наистина е себестойността на един смартфон и как потребителите се прецакват постоянно от т.нар. премиум производители и как тези същите с още по голяма наглост използват крайния потребител безплатно като опитно зайче за тестване и откриване на бъговете им на вече закупения скъп премиум продукт.

Класическа форма на дъмпинг. И като изпофалират другите производители цените ще се вдигнат двойно и тройно. Та тогаз ще ручате единствено китайско - няма да има друго освен китайско.

а сега да не би да "ручаш" Хамериканско ха- ха -ха

Дъмпинг е когто продаваш ПОД себестойността, а не когато продаваш с малка, но нормална печалба. В този случай ако Apple, например, започне да си продава нещата с 10% печалба няма да фалира, но балонът на акциите й със сигурност ще се спука.

Под себестойност продават. В момента целта е да унищожат конкуренцията в Китай - най-вече Епъл.

Единственият проблем при Xiaomi e, че не предлагат банд 800 MHz на 4G, a в Европа (и у нас за в бъдеще) масовото покритие (предимно извън и в малките населени места) е в този банд.

Демек, като основна функция - телефон хич не го бива

Искаш ли да ти подскажа, че точно тоя модел си работи перфектно с 4G мрежите на Виваком и Теленор - говоря от личен опит, но съм с PRO модела, който за 150$ е с 32ГБ памет и 3ГБ РАМ. Покажи ми конкуренция на тая цена. Има си ГПС, скенера за отпечатъци е супер-бърз, имам и инфраред, който си ползвам вместо дистанционните в къщи. Нямам само NFC, но на тоя етап не ми е необходим.

Извинявай съм потресен и пак и пак, като чета гениалните коментари в дира..... То бива-бива тъп народ, ама това е просто ужас!

като се потрисваш,направи едно клипче ,че да се посмеем!!

хората няма кво да ядът, те смарт март нам'коси ми праят...

ТИ, БАБО ГАНО - гъз тъп...пак се появи с гениалния си коментар, че хората няма какво да ядат.... не знам малоумно едноклетъчно ли си или що? Почти няма новина в ДИРа която да не се коментира от ТЕБ че ХОРАТА НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ. СПРИ се ГОВЕДО просто. Не си интересен... Не си оригинален... Пий си хаповете и НЕ пипай клавиатурата на компа... Дразниш неимоверно с ТЪПИЯ си коментар и ще ти начупя пръстетата дето пипат не където трябва....

И аз съм в шок от поредното менте в страната на ментаците.

И на кое е точно менте бе 'метнарник'?

ШаоМи са добри телефони на перфектна цена. Имат относително добра поддръжка. Единственият проблем е липсата на официален сервиз в България /до колкото знам нямат такъв/, но на такава цена си струва риска от липсата на гаранция.

За 100 лева ще си го сменям на 6 месеца. Пак ще ми е по-евтино.

100 лева са като 100 долара нали?

Правилното име е "Сияо ми" Дори съм готов да се обзаложим.

шаоми се произнася. наскоро правих пресентация с 5 китаеца за шаоми и бизнес модела им.

Чудесно ! И аз ще си купя.

И аз ще си купя

хаха познайте какъв ще е следващият ми телефон! Ето така се печели пазар, епъл и самсунг ще има да вият като глуи кучки!

Ще вият, ама друг път. HD е технология от 2012.

Е и? Аз не ползвам и половината от тъпотиите които са ми наблъскани в телефона, няма с какво да ме впечатлят освен със здравина и цена и двата показателя ги няма при гореспоменатите марки...

Опитай да познаеш iPhone 6s с каква резолюция на екрана е: Малкия е 750 x 1334 (326 ppi/4.7inch)... Големия е 1080 x 1920 pixels (401 ppi/5.5inch). За сравнение: mi5-цата ми е с 1080 x 1920(428 ppi.5.15inch), която бих казал е перфектна за този размер на екрана. Note 4-ката ми е с 1440 x 2560(518 ppi/5.7inch), която е супер, но има жестоко отражение на батерията. Note 4 с 3220mAh батерия срещу mi5 с 3000mAh батерия има 15-20% по-малко време за използване при сходен начин на употреба. iPhone-a въобще не ми се коментира като живот на батерията дори срещу Note 4-ката. mi5-цата я държа още с оригиналния и китайски ROM и се държи перфектно. Та... FullHD не е толкова неактуално, дори за телефон е по-добре. А самите Xiaomi се позиционират на китайския пазар като китайския Apple и се сравняват с iPhone, когато си правят телефоните.

Каквото и да купиш - влиза директно в джоба на англо-саксонците :)

Имам два Redmi 1s. Още ме кефят. Имат и невероятна поддръжка. Много от марковите брандове нямат такава.

а с колко преинсталирани вируса идва?

БРЦК

0. Разбира се , ако си си го поръчал с оригиналния РОМ.

Колкото е горе долу цената и на останалите, който са за по на 1000 лв

Невероятен телефон и без пари при това!!!

Някой спомня ли си примерно колко струваха маратонките(китайските) на Илиенци преди 12-15г.?Около 10-15лв........сега колко струват същите боклуци питам????Това ще стане с тия евтини китайски бараки които се сглобяват в незнайни гаражи от деца но вие се радвайте.....те ви го набиват постепенно...да не ви заболи веднага:)))))))

Направо съм потресен! Това обърна представите ми за света в който живеем!

Животът вече няма да е същия!