Коментари - Япония прави лунен кемпер за НАСА | IT.dir.bg
назад

Япония прави лунен кемпер за НАСА

В него астронавтите ще работят и шофират без скафандри

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Япония прави лунен кемпер за НАСА | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нещо за еване да си вземат,няма само белот да плющят...

Тия ще са от модерните. Ще се менкат.

Ако се чудят къде да го тестват , спокойно може да го направят по нашите пътища:))

В Русия пътища имате ли?

из краварските обори?

Браво на японеца! За всичко е помислил. И аеродинамична предница да намали разхода на магистралата, и лебедка да се издърпа за някое дърво ако затъне в калта, и чинията на покрива право към Земята ще гледа от южния полюс. Слънчевият панел лесно ще гаси дребните вибрации по шосето, а при попътен вятър може да се ползва като ветрило за по-екологично. Най-ме кефи лъчите на фаровте как цепят мъглата все едно са лазер. Японско качество! Супер-дупер Хевито на Мъск без проблем ще вдигне тази гарсониера до Луната, само леко ме притеснява дали ще умери.

аеродинамиката е от първостепенна важност на Луната! Че лунните ветрове могат направо да го отвеят в космоса... Ако сложат и заден спойлер заради ниската гравитация - хич няма да сбъркат! :)

руснаците явно изостават на космически години в Космоса...На тях им дай война, бомби, разрушения и убиване...Другото и за нормалните нации.

а на западняците дето продават демокрация на тях им трябват ресурси и порадитова са хукнали да грабят Марс и Луната!!

Аз се сещам за трима съветски космонавти които се качиха на кораба по анцузи и точно този кораб даде дефект и въздуха изтече в космоса и до там. Та и тия нямало да ползват скафандри.

Нека само да съм сигурен че те разбирам. Правиш аналогия на руско и японско качество? Става въпрос за качество, не за технология. Разбира се СССР са създавали супер иновативни космически технологии, но за качество става въпрос. Дали има почва за сравнение межди продукт направен от руснаци и от японци?

Например Фукушима...

сЕмпличита е на италиански, сУмплитиситУ е на английски. А във Фукушива имаше авария поради ГИГАНТСКИЯ земетръс, като реакторите НЕ СЕ ОТВОРИХА. Както в Чернобил. Във Фукушима имаше "отваряне" на водното охлаждане. Което не е директно свързано с ядреното гориво, бля. Реакторите във Фукушива са Дженерал Електрик. Япония не произвежда ядрени реактори.

Обаче два от шестте са японски, Хитачи ако не се лъжа или Тошиба, това първо И второ централата гръмна защото - са пестили пари от дигата като са я направили по-ниска въпреки разчетите са по-високо цунами - сложили са дизел генераторите на земята вместо предписанията да са нависоко пак за икономии - не са предвидили външна връзка за икономии, както вече правилно се сетихте резултатът - вдига се цунами по-високо от дигата , залива генераторите и реакторите се охлаждат докато свършат батериите и нататък - бууум Централата умря от капитализъм, хахаха

Нещо шасито ми прилича на БТР-70, но с 3 оси, за да не боде на очи откъде са копирали.

БТР-70 има гуми? Значи е копиран от Хенри Форд.

Форд и БТР и Тойотата имат колела значи всички са преписали от Бонго-бонго месопотамски от преди 5 хил години.

Хааа, да имаше преди време едни апокрифни аудио касетки с конспирации, на едната се твърдеше, че американците имат база на обратната страна на Луната, където карат сърф в някое от моретата. Така че един лунен кемпер ще бъде точно на мястото си!

така е базата им е точно до старческия дом на нацистите от третия райх или 2 километра в ляво от вилата на Сталин.

Щом е Тойота, значи ще има и картечница отзад.

Тойота е производителят пуснал МАСОВ ВОДОРОДЕН автомобил на пазара. Има го в Япония и САЩ. Ако има нужда от картечница....ще поканят ПидерРаша за партньор.

Направих връзка с войната на тойотите в която Чад ползвайки тойоти с картечници и ракетни установки, смаза армията на Кадафи.

Разбрах те, но апострофирах предварително мурзилките. За съжаление, на Лада, по цял свят в екстремни условия, пустиня или джунгла, оживява само един модел. Богатите карат Лексус, бедните Тойота. Досега, от времето на Батька Махно, не съм видял Лада с картечница. Махно създава тачанката. Днешните тойота пикапи с картечница. И отново: Тойота Мирай работи с кислород от въздуха и водород от зареждане Струва колкото електрическа кола - 50 хил. долара. Вече от няколко години е на масовият пазар. Затова Тойота е в лунния проект - РАБОТЕЩА МАСОВО ТЕХНОЛОГИЯ.

сонда не могат да прилунят като хората - кемпер ще карат,,,

Същото можеш да кажеш и за господарите си. Ама ще те глобят и уволнят.