YouTube върна Тръмп онлайн

Обосновавайки решението си американският гигант заяви, че е оценил "риска от насилие" като минимален и същевременно е взел предвид важността избирателите да чуят "еднакво от основните национални кандидати"

Обратно в новината

Коментари - YouTube върна Тръмп онлайн | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шоуто ще продължи . Но този умник не разрешава коментари ! Поне така е в Twitter . Тиранин .

Пускат го щото са инструктирани от демокрастлиберастите и можем да бъдем сигурни, че специално при Тръмп и поддръжниците му другаря Джо е назначил цели отдели от службите за тролове, хем му вършат неговата лична работа, хем ние им плащаме, така е при "демокрастията." Няма да впечатлят Тръмп, нито 75 млн избиратели, само дето ще ни изхарчат парите напразно.

бре,бре голямо триене, кога ли ще изтрием и дира. Със закон ще криминализирам каквото и да е триене и със закон ще задължа на всички статии да са разрешени коментари.

Трият и това от което нищо не разбират ! Само пречат на истината

Той Тръмп, ако не го утрепят - има огромен шанс да спечели. И тогава на тия ютубе, фацебук, твитер... ще им се стъжни.

За мен Дон Тръмп е следващия президент на САЩ.

Бита карта е. Само малоумниците останаха да го подкрепят, а те не стигат. Не биваше да казва, че е на страната на Путин, това му загуби половината подкрепа.

Не е вярно. 90% от американците не искат война с Русия. Виж, ако е някой безсилен, който не може да им отговори - 90% биха подкрепили такава война. Но, при положение, че този път войната ще е на тяхна територия, и ще е ядрена... едва ли са много подкрепящите я. Та, Тръмп иска да "се разбере с Путин" и да избегбат тия неща.

Тръмп тръгна по пътя нагоре. И това е чудесно! Дано да успее.

Америка показаха че са лицемери и това което говорят не го изпълняват. Каква свобода на словото като правят точно обратното. Всяка глупост която сътворяват а то не е само една има големи последствия по репутацията им.

Думата, витаеща в соцмрежите в момента, е сковаващ "страх". С една семдица до края на мандата беше лесно да нариташ падналия и да му блокираш акаунтите. Сега при реален шанс Тръмп да се върне на поста и при всеизвестната му отмъстителност - какво правим? Връщаме го в името на демокрацията и блаблабла...

Америка се нуждае от дончо да нарита боклуците които управляват сега

ОНЛАЙ

Мисирките вече грам не се стараят. Знаят, че дните са им преброени и идват ботовете.