17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И "риби, миди, водорасли" ли ядат тези хора и ще преглъщат с обезсолена вода? Егати оцеляването - по добре доброволно да се удавят...

Концепция и строене са различни неща.

и като "завали дъждът, придойдат реките и духнат ветровете, и устремят се върху такъв град - ще падне, и падането му ще е ГОЛЯМО"

абе, както вървят нещата, направо си е време да се строи нов Ноев ковчег...

Откровение 18:21 И един силен ангел взе един камък голям като воденичен, та го хвърли в морето и рече: Така стремително ще бъде тръшнат Вавилон, великият град, и няма вече да се намери. Всички Вавилонски концепции за продължаване на живота без Бог, вършейки насилие, грабежи, отнемане права, подменяне с лъжи на Истината, поставяне на човешкото вместо Божието, въвеждане на правила и закони в услуга на Вавилон и т.н. с цел власт и печалба ще бъдат допуснати от Бог да се развият за да се види от всички докъде ще доведе този начин на живеене и накрая който се е прилепил към вавилонския манталитет - ще сподели съдбата му - няма вече да се намери. А който търси Божието царство още сега - в бъдеще ще има Божият печат и Божията закрила при съдбите, които ще сполетят земята. Усилията да се избегнат по човешки са обречени.

Строят плаващ град, уж водна шир място бол ... и пак на картинката всичко е нагъчкано!?

Онзи пълничкия от севера е интересно какво мисли по въпроса :)

само да питам ако евентуално твоя бог реши да ме удави с всемирен потоп, аз имам ли право на мнение или просто козирувам и потъвам.

всяко нещо почва от някъде, ако искаш наричай го концепция, идея, мечта, фантазия ... няма гаранция, че като започне нещо ще стигне до края, но единствения начин едно нещо със сигурност да не стане е то въобще да не започне.

А при една силна тропическа буря/тайфун/ураган какво ще стане с плаващия град и фермите за миди и риби ?!?

всъщност ако погледнеш историята на бедствията в Корея, действително тайфуни много всяка година даже по няколко, обаче това което те носят обикновено са обилни валежи и рядко вятър. Съответно проблемите са свързани с наводнения и свлачища. И двете не те вълнуват въобще ако си в морето. Този град всъщност е решение и на тези проблеми.

Мисли откъде да изпроси по шепа ориз за поданиците си да не останат прекалено гладни и да остане и без тях, какво друго да мисли.

Ми сигурно не им е хрумнало да помислят по тоя въпрос, закъде са без да им подскажеш. Нито са избрали още залива в който ще опитват нито нищо, само си приказват и те, дааа. Отде ви изравят бе.

А едно десет метрово цунами как ще им подейства!