Zamunda стана недостъпна за около ден

Най-популярният торент тракер вече е вдигнат и достъпен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ее убаво, zelka.org си работи ;)

Това е новина от вчера. И вече си е активна.

Тези акции със спирането на торент-тракерите, беше на мода преди 10-15 години, факт е, че още съществуват, едва ли новата акция, ще промени нещо.....

Да видим дали ше спрете руските тракери...

голям кеф. Малеее... ма как така краварите ще ни спират да гледаме краварски филми. не ги е срам. Това ни е записано в конституцията - Всеки льоьо има прави да гледа краварски филми безплатно. Те така пише. вЕрвайте ми.

Любопитно ми е, гешефта ще излезе ли каскета да се хвали, че той е спрял торентите в България?

Кво искаш от власти-дедерасти

Предизборна демонстрация на битка с корупцията и организираната престъпност в България? Оня ден нали питаха партньорите от Запад какво жертвопринопение би ги направило по-благослконни към изпадналия в немилост Боко Чекмеджето.

другата замунда функционира

Небивал успех на борбата с корупцията в Бълагрия! Даже НАТО са шашнати!

Всеки ден теглиш по 3 руски филма и гледаш. Най-често Кин Дза Дза.

достъпна съм

От къде ще теглим сега руските филми и софтуер без който не можем?

Много ясно: 1. Направихте му реклама 2. Трафика се вдигна ;)

Да имитират дейсност могат, но генрално нищо повече. Първо тракерите не държат никакво инфо с авторски права, а само пренсочват търсещите къде се намира то и в каква степен е там. Самите потребители пък няма как да ги пипнеш ако са взели мерки да ползват Tor, P2P или двоен VPN за торент клиентите си, а отделно те могат да си ползват за лична употреба каквото си искат. Това, че някакър софтуер леийквал инфото им т.е. сеед-вал го някак си, си е лично негов проблем. Освен това всички филми на краварите са чисто манипулативни и промиващи съсзнаието прпдукти за които не ние на тях а те на нас трябва да плащат ако искат да ги гледаме, затова коагто някак им ползваме безплатно съсдържание за което са харчили стотици милион е просто форма на плащане към нас за тормоза им от тяхна страна. И на финала, да живеят крипто мрежите и торент облаците даващи свобода.

Коя друга?

В Германия бързо ги отказаха от тракерите. Разни фирмички (около 200) купиха правата за следене всички филми и сериали дърпат. И като дръпнат пакет от някой който праща - то получава честитка за 600 евро. Ако си платиш - получаваш още една за следващия и т.н. Иначе не са забранени торентите. НЕ е забранено да дърпаш, но забраниха да РАЗПРОСТРАНЯВАШ.

но пък зелката е достъпна

Болеше ме главата за малко, пак съм достъпна...

Я си карам по браздите, орем си торентите, вечер си пием рикията, ям си салатката под и сланинката и ич ми не дреме за бананите.

Прах в очите, първо американците да спрат Пирате Бей, след това да се оглеждат в нашите трекери. А каскета да не се заблуждава, че с това може малко да си измие мръсните дела.

трябва да се наказва UPLOAD-a. И така ще го духат тези които seed-ват. и така спира цялата кражба.

Глей ги кви мазни наглеци са тия от управляващата хунта! За главния прокурор четох документ, който свидетелства, че именно Гешев има швейцарска сметка с тлъста сума пари (документът е от около 2015), но за това ни лук яли, ни мирисали?! Каскет престъпен, а какво ще кажеш за записите и снимките на началника ти Борисов???? Викаш фалшиви били, ама на теб не ти се разследва, нали подлого безподобна???!!! А нещо да кажеш за 8,5-те тона чисто злато, изнесено към Канада и Сащ, и то само за 2020??? За тези откраднати от България и българския народ, ресурси нещичко да кажете???? А нещо за 8те самолетни обещания, за които платихте на сащ няколко милярда долара на куп, да кажете???? А фактът, че разрешихте на Шел да дупчи черноморието ни, за проучване на нефт и газ, нещо да кажете??? Ами фактът, че нато (сащ еднолично) ще строят уж логистичен център във Варна, за това нещо да кажете???? Излиза, че народът го санкционирате като нарушава нечии авторски права, но това не ви пречи да го грабите и да го държите умишлено беден??????!!!!!!! УВЕРЯВАМ ВСИЧКИ ВИ, И БГ ПОДЛОГИТЕ НА ЗАПАДА И КРАДЦИТЕ ОТ ТОЗИ Т НАР. "ДЕМОКРАТИЧЕН" ЗАПАД, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И ЗА ВАС!!! ЩЕ ДОЙДЕ ЧАС И ВСИЧКИТЕ МАРОДЕРСТВА СРЕЩУ НАРОДА И ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ СИ ГИ ПЛАТИТЕ С ЛИХВИТЕ!!! ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!!!

Ми на мен ми е достъпна

Отзаде достъпна ли си и там (още) те боли?

като не ти харесват краварските филми - що ги гледаш и врещиш за тях бе?

Е,и? Със Замунда, без Замунда, все тая. С Фейсбоклук или без него- все тая. Даже- по- добре без дяволското творение и лръжие на сатаната- интернет. Пикая ви на Замундата и филмите.

ще плащаш по 20 лева за ВПН, а няма да си платиш 20 лева за НЕТФЛИКС?

Ти малоумен ли си? Казах че съм достъпна...

.net?

Как да хванеш дефрагментиран и разпределен през стотици компютри трафик. Свободата Санчо и отворения код са истината. Всичко останало е демон-крация.

Коя ЗАМУНДА бе, брат ми? Те са поне три.... Ти не се и научи....

Имам някаква теория за случващото се,в момента удрят замунда.нет но зелка.орг си работи и ако остане достъпна и занапред това ще означава че натиска от нашите власти е бил само към замунда с някаква цел която не е пиратското съдържание..

Колко ще ни струва тази не/поискана помощ от САЩ?

Аз пък се надявам екипа на zamunda да си преместят сървърите в държава, в която нашите нямат юрисдикция и да видим тогава какво ще правят. Не защото подкрепям "пиратството" а защото с нашите заплати, не можем да си позволим да си купуваме филми, музика, програми и игри. А как ще спрете piratebay? Каквото го имаше в zamunda, го има и там, само че ще теглим по-бавно. Дори да накарате интернет доставчиците да го забранят, през VPN, пак ще е достъпно. Всичко цъфна та върза, че с това се захванахте. Нищо няма да се промени, сами ще се убедите.

Споко, замунда просто си мигрира. Нито една нула и единица незаконна няма там!

На яворчо голямата гола глава къде ли не съм поемала, докат прималее па се откаже, че ти ли, ХХL фъстъче, ше ме плашиш?!

Последният път като затвориха Замунда, станаха две. Сега да не станат четири на четири места, а?

Коя е недостъпна бре? Та ние живеем в нея! По голяма Замунда от нашата държава има ли !?

А ти защо храчиш с помощта на това "сатанинско творение" бе дебил недоклатен...я си пуска вефа и се скрий някъде в панелната си дупка

хаха прав си,и редовно ни подават банана щот сме маймуни

за да спрат Замунда-)

Аре стига с тия митове, че от Германия нямало достъп до тракери и имало глоби! В Германия съм от 7..8.. години и проблеми нямам. Сега, друг е въпросът, че когато си кух заварчик и нямаш представа как да си пуснеш елементарен, безплатен VPN е друго.

Не се тегли по-бавно през Пиратския.

Баа маумумъ сега глеам "Преброяване на дивите зайци" след това "Сезона на канарчетата"пуснете Замуня че на 4април щъ глеате кат излъгани камилчета.

пробвайте вместо с .орг .se :)

нема такова животно - казал шопа като видял жирафа Сега мило дете - напиши в гооглето - abmahnung movie и ми кажи, че няма как. Що си мислите, че сте по-големи спецове от другите хакери бе?

И какво и има на замундата? NET още си оправят мигрирането, но zamunda.ch си работи идеално. Потребителското ви име и парола са си същите.

па ти я ползваш за гледане на руски филми, така ли? Аре да не се правим на много умни. Ни си умен, ни ти отива. Една ИП сменячка за набиване на плюсове не те прави хакер

Мъката комуноидна няма край но пък ще става и по-зле за вас бивши селски доносници и запомнете-ВРЕМЕТО НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩА НАЗАД та и вие с него и знаете къде ще свършите но до изборите пак ще си полаете и след това пак обратно в дупките си