Коментари - Учени ще записват всеки звук на Земята | IT.dir.bg
назад

Учени ще записват всеки звук на Земята

Изследователи ще записват всеки звук, издаван на Земята, съобщава The Verge, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Учени ще записват всеки звук на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малей! Човек да го е страх да пр*дне да не го запише тоя! Или ще трябва в открития космос да го правим вече?

Разбрах най-после: Цветан Цветанов бил звуков еколог.

Пиджейновски... Какво да очаква човек от Гълъбов, освен да засере всичко. Ако може и цялата земя...

Да се обади на НСА да му дадат записи да се не мъчи чиляка..

Вече няма да ям боб ...

Това е разработка на тайните служби . Те винаги са били толкова любопитни ! Аз вече ще си записвам на няколко устройства изпуснатите газове на селфи звуков запис и ще ги пускам едновременно на различни места , та да заблудя службите къде съм.

А ще записват ли псувните!

Ако пръ*нем, ще го улови ли неговия микрофон?

По тембъра на аналното ти отверстие ще те идентифицират и това ще служи като доказателство в съда . Не знам , ако пуснеш "въздишка", дали ще я хванат ?

По тембъра на аналното ти отверстие ще те идентифицират и това ще служи като доказателство в съда . Не знам , ако пуснеш "въздишка", дали ще я хванат ?

Eто още един псевдо учен еколог готов да хапне от държавните пари. Философите лежат и мислят, а този ще лежи и ще слуша.

Тез неутринота и бозони ги разправяйте на баба ми

Че то според някой хора отдавна всичко се записва или може би този път при думата бомба няма да светва червената лампичка.А шума от енергоспестяващите прахосмукачки ще се записва ли?

ЩЕ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ПОПРЪЦКВАМЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ , ДА НЕ КАЖАТ ЕДИН ДЕН , ЧЕ КАТО ДИНОЗАВРИТЕ СМЕ ПРОМЕНИЛИ КЛИМАТА

няма нужда да записваш звуци от природата, пък после да ги слушат и анализират - просто няма нужда, трябва директно да се работи, не да се замърсява, после да се записва как се мъчи природата, пък и анализира. що не дойдат да запишат как се яде боб и резултатите след това.

Като не могат да обяснят природата с техните си методи, учените под натиска на общественото очакване и поддържане на доверието в науката, измислиха този хигс бозон и сега усърдно се популяризира. Иначе щеше да има въпроси това скъпо съоръжение в ЦЕРН реално за какво беше. И какъв в ще е смисъла от по-голямо, ако материята пази своите тайни?

ако всички хора разсъждаваха като теб все още шяхме да сме в каменната ера. Само да те светна че всички уреди които използваш в ежедневието са плод на науката и са базирани на научни теории!

Аз самият се занимавам с наука и не отричам постиженията и. Смешно ми е обаче как повечето атеисти възприемат науката както някаква панацея за всички човешки проблеми. Конкретно за този измислен Хигс бозон имам силно основание да се съмнявам в достоверността на публикуваните данни. В днешно време в науката е намесена много политика и бизнес интереси, а това не е най-добрият начин да се движи в правилна посока и да се основава на достоверни факти. Липсата на нови идеи прави силно впечатление, но не е случайно. Поради тази липса тъпчем отдавна на едно място. Подобряват се технологии, обаче няма нищо ново фундаментално във физиката. Но понеже учените си играят със доста скъпи играчки, трябва да отчитат някакъв прогрес и вадят някакви несъстоятелни теории от нафталина за да ги представят пред широката общественост и да търсят доказателства за тях. Това вече не е наука а религия за атеисти, която да оправдава грешният им подход. Тази невъздържаност и този рефлекс веднага да обвиняваш друг човек с малко по-различно мислене без да се опиташ да помислиш по неговата гледна точка, е също следствие на болното време в което живеем.

че то и на малките деца им стана ясно за какво беше, ти не си разбрал, а? ВОЕННИТЕ финансираха с надежда да им произведът ефективно оръжие във вид на антиматерия. Ма нещо или не се получи, или им дойде скъпо. нищо, ше продължът! Анихилираща кутия е нещо бая съблазнително.