През годините технологичният напредък разви онлайн обучението до изключително високо ниво и това накара учениците, и не само те, да разберат, че подобен тип образование предлага наистина редица предимства.

Едно такова предимство например е достъпността, която е възможна във всеки един момент на денонощието, както и на всяка една локация. Независимо къде се намират учители или ученици, те могат да се свържат помежду си чрез смарт устройства, с които да проведат един качествен и интерактивен учебен час.

Онлайн уроци, виртуални класни стаи, забавни и образователни видеа и презентации или пък мемета (защо не?) са само част от всички учебни и развлекателни приложения, които дигиталните платформи за обучение предлагат за всеки, който има желанието да учи и да се развива.

Какво е постижимо с подобно обучение?

Възможността от това да се избира между присъствено използване в училище или дистанционно обучение от вкъщи, е едно от предимствата, които дигиталните образователни платформи предлагат. Благодарение на интерактивния начин на преподаване, учениците могат да получат нужните знания не само в класната стая, но и у дома. Това гарантира, че наложената социална дистанция, която имахме при COVID-19, няма да се окаже проблем за едно качествено и модерно образование. Преподаватели и ученици могат да избират как и по-какъв начин да преминава учебният час, като това дава свобода и спокойствие на всички техни действия.

Ученици от всяка възраст имат възможността да получават нужните знания, присъствено или дистанционно, благодарение на интерактивната образователна платформа iZZI на издателство Клет България, която им предлага съдържание по начин подходящ за лесно възприятие от новите поколения.

iZZI осигурява един надежден и интуитивен начин за преподаване на разнообразното образователно съдържание..

Достъпна не само у нас, но и в редица европейски държави, тя гъвкавост на обучителния процес, както за най-любознателните ученици от всички класове, така и за най-активните и амбициозни преподаватели залагащи на професионалното и качествено обучение.

Благодарение на натрупания във времето международен опит и разнообразна обратна връзка от преподаватели в различни страни, групата Клет разработва и своевременно актуализира платформата iZZI.

Големите възможности

Дигиталният образователен център предлага над 50 хил. електронни ресурса и над 30 хил. интерактивни задачи, включително видеоматериали, аудио прочити, игри и симулации. iZZI помага на всички учители, родители и ученици да получат нужните знания по един лесен, интересен и достъпен метод. Чрез богата колекция от разнообразно учебно съдържание учителите могат да разработват и организират своите уроци по-бързо и лесно, с помощта на разнообразни онлайн ресурси - упражнения, тестове, игри и визуализации. Те също имат възможността да създават и онлайн класове и задачи, където да проследят отделните резултати на учениците от групата.

Идеалният метод

Всички участващи в образователната верига, отговарящи за това да имаме едно силно и образовано общество, разполагат с възможността и свободата да избират между подходящите методи и средства на обучение. Благодарение на платформа като iZZI, ние можем да получим едно качествено и приложимо на съвремието ни образование, отговарящо на всички актуални международни стандарти.

 

* съдържание на издателство Klett