От днес Huawei Mate 30 Pro в комплект с безжичните слушалки FreeBuds 3 може да се закупи в София в 5 магазина, съответно на A1, Теленор, Виваком, Технополис и Техномаркет. Лимитираната до общо 100 бройки оферта е придружена и с Premium Service обслужване, което включва еднократна безплатна подмяна на екран или заден панел в случай на повреда в рамките на първите 6 месеца, безплатна доставка от врата до врата за гаранционни ремонти и специализирана услуга по горещата линия 0800 18818. Нещо повече, закупилите комплекта имат възможност да участват в проучване за потребителското изживяване с него, и да получат черна фитнес гривна Huawei Band 4.

Huawei Band 4

Снимка: Huawei

Mate 30 Pro e базиран на най-мощната хардуерна платформа с изкуствен интелект на Huawei - Kirin 990, с 256GB памет за съхранение и 8GB RAM, и на софтуера на компанията EMUI 10, базиран на Android 10. Устройството няма инсталирани Google Mobile Services и работи със собствен набор от инструменти Huawei Mobile Services. То идва със собствения магазин на компанията Huawei AppGallery, с непрекъснато обогатяваща се функционалност и както глобални, така и български приложения. FreeBuds 3 са базирани на първия собствен чипсет за носими устройства на Huawei Kirin А1, който е и първият Bluetooth 5.1 чипсет в света. Те се отличават с висококачествен звук, ергономичен дизайн и интелигентно регулируемо двупосочно шумопотискане.

От Huawei предлагат аткрактивен комплект от най-добрия си смартфон и слушалки на много изгодна цена

Снимка: Huawei

Комплектът включва Mate 30 Pro в цвят Space Silver, и FreeBuds 3 в класически черен цвят, на препоръчителна крайноклиентска цена 1999 лв. или в изгодни оферти с предлагани и от трите мобилни оператора абонаментни планове.

Магазините, в които можете да го разгледате, да получите по-подробна информация, и да го закупите, са:

  • Теленор в The Mall на бул. "Цариградско шосе" 115
  • А1 в Mall of Sofia на бул. "Александър Стамболийски" 101
  • Виваком в Paradise Center на бул. "Черни връх" 100
  • Технополис Младост на бул. Околовръстен път" 265
  • Техномаркет на бул. Цариградско шосе" 92, в новата дисплей зона на Huawei.

За въпроси преди или след покупката можете да се обърнете и към екипа на Huawei директно във Facebook, с имейл на https://consumer.huawei.com/bg/contact-us/, на телефон 0800 18818 между 9 и 18 ч, или на живо в Центъра за обслужване на клиенти на Huawei на ул. "Леге" 6.

Повече информация за лимитираната оферта можете да намерите ТУК >>>