В София Samsung представи новия телевизор QLED 8К модел Q900R. Той притежава най-модерните иновации с помощта на изкуствен интелект (AI) и интернет на нещата (IoT), за да можеш не само да споделяш съдържание, но и да контролираш с лекота свързани устройства, превръщайки вече заснето от теб в ниска резолюция в съдържание с 8К качество.

Със силата на изкуствения интелект и функцията 8K AI Upscaling, Samsung QLED 8K TV подобрява качеството на съдържанието за още повече детайли, подсилвайки ефектите, за да можеш да се наслаждаваш на ясни и прецизни изображения.

QLED 8K Q900R се предлага у нас с големина на екрана 65, 75 и 85 инча. Благодарение на своите иновативни функции телевизорът превръща гледането в забавление за цялото семейство. Високата резолюция е в състояние да покаже дори най-малките детайли във всяка картина, като дава по-голяма дълбочина и те потапя в една нова и вълнуваща реалност.

Телевизорът превръща всеки кадър в 8К изживяване

Снимка: Samsung

Интелигентният двигател зад Samsung QLED 8K автоматично анализира всяка картина, като осигурява най-добрия звук, който да й съответства напълно. Вече можеш да се насладиш на любимия си филм благодарение технологията HDR, която ти показва подробности, скрити в най-тъмните и най-светлите сцени, така че нищо да не остане скрито.

Нещо повече - не е нужно да постигнеш пълна тъмнина в стаята, за да се насладиш на кинематографско изживяване. Блясъкът на слънчевите лъчи в стаята вече не пречи на възпроизвеждането 8К картина - така винаги виждаш точни и по-богати цветове при всяка светлина и безпроблемно можеш да се насладиш на милиарди нюанси със 100% обем и точност на цветовете.

Ако търсиш уникално зрително изживяване с реална 8K резолюция с повече от 33 милиона пиксела, можеш да го постигнеш с 8К и то докато избираш желаното съдържание само с гласа си. Това несравнимо удобство слага край на вечната борба за дистанционното у дома. Ако все пак още не си готов да се откажеш напълно от дистанционното можеш да се насладиш на удобството на функцията One Remote Control, с която управляваш различни периферни устройства само с едно дистанционно, лесно за намиране и лесно за използване.

През 2018 телевизорът стана моден аксесоар, носещ елегантност и стил у дома. QLED TV на Samsung е избран за еднo от 50-те най-добри изобретения на 2018 от TIME, благодарение на своя иновативен режим Ambient Mode. С него не само лесно имаш достъп до полезна информация през целия ден, дори когато не гледаш активно филми и телевизия. Особено силно впечатляващо предимство на Аmbient Mode е че телевизорите, монтирани на стената, могат да имитират нейния цвят и десен.

Наситеността на пиксели е изключително висока

Снимка: Samsung

По този начин се създава впечатляващ визуален ефект, чрез който екранът естествено се слива със стената зад него и така телевизорът се превръща в стилно допълнение към дизайна у дома. Благодарение на One Invisible Connection пък вече с един-единствен тънък кабел съчетаваш захранването и АV сигнала, за да можеш да поставиш телевизора лесно и удобно, където поискаш. No Gap One Mount ти позволява да поставиш телевизора на стената с незабележимо разстояние от нея.

Ако си любител на игрите със сигурност ще харесаш приложението Steam Link, което позволява да пускаш любимите игри без необходимост от отделен сет топ бокс и да се наслаждаваш на високата резолюция, която показва дори най-малките детайли във всяка картина с по-голяма дълбочина и отличен звук. Със сигурност телевизионното забавление вече няма да бъде същото. То е още по-богато и вълнуващо благодарение на свръх високата 8K резолюция, реалистична картина и кристален звук.