Звучи твърде хубаво, за да е истина, но е истина. Услугите за бизнеса се развиха до ниво, в което е достатъчно просто да имаме бизнес идея и да стартираме дейност. След това можем да вземем голяма част от оборудването на изплащане или на абонаментен принцип и така да намалим началната инвестиция до минимум или дори до нула.

Като иновативна компания с дълъг пазарен опит Brother предлага услуга от този тип, насочена към печата. Тя се нарича Toner Management Program (TMP) и по същество представлява услуга за печат, при която клиентът заплаща само цената на консумативите - тонер касети и барабанни модули и то на преференциални цени. Самото печатно устройство се предоставя за използване за периода на двугодишния договор и за него не се налага да се правят капиталови разходи. За сметка на това, то може да се придобие на много атрактивна цена след изтичане на договора.

Услугата е изключително подходяща за стартиращи бизнес и административни структури, които имат перо за разходи под формата на консумативи, но не и за закупуване на нова печатаща техника. Предлаганите модели са подходящи за отпечатване на между 1000 и 2000 страници месечно.

Какво получаваме?

В програмата участват девет монохромни лазерни устройства от гамата на Brother. Това са модерни модели от последно поколение, които се характеризират с отличен дизайн, висока скорост, качествен печат и тиха работа.

Програмата условно е разделена на три класа в зависимост от нуждите на клиентите.

В началното ниво присъстват два модела лазерни принтери (HL-L2312D, HL-L2372DW) и едно мултифункционално устройство (DCP-L2512D), което може освен да печата, да сканира и копира документи. И трите модела са с елегантен и компактен дизайн, предлагат автоматичен двустранен печат и постигат скорост от 30 стр./мин. Този клас е разчетен за месечно натоварване от порядъка на 1000-1200 страници.

За получите още повече стойност от новата придобивка, можете да се спрете на един от останалите шест мултуфункционални модела, които могат да поемат натоварване от 1200-2000 страници на месец. По този начин решавате всички потребности от обработка на хартиени документи в офиса, защото тези устройства могат да сканират и копират, при това автоматично, благодарение листоподаващото устройство (с изключение на DCP-L2532DW).

Снимка: Brother

Brother предоставя оптимална гъвкавост при избора на функционални възможности - двустранният печат е стандарт, но клиентите могат да избират между жична (DCP-L2552DN, MFC-L2712DN) или безжична мрежова връзка (DCP-L2532DW, MFC-L2712DW), скорост до 30 или 34 стр./мин., факс функции и управление чрез цветен тъч екран като при топ модела MFC-L2752DW. Допълнителна екстра при него е наличието на NFC модул, който позволява идентифициране при устройството за получаване на конфиденциални документи, които няма как да попаднат в неподходящи ръце. Това, което прави MFC-L2752DW специален, е възможността за автоматично двустранно сканиране и копиране, която ще бъде оценена високо от всеки, на когото се е налагало да сканира двустранно отпечатани документи.

Благодарение на Wi-Fi поддръжката, можете да печатате и сканирате директно от мобилно устройство (вкл. смартфони и таблети с Android и iOS). След като опитате колко бързо и удобно е сканирането и печата от смартфон, едва ли ще искате да се върнете към традиционния начин на работа.

Снимка: Brother

Какви са условията?

Както вече стана ясно, клиентите на услугата Toner Management Program заплащат само цената на консумативите за двугодишния срок на ползване на устройството, което се доставя безплатно. При по-ниския клас устройства това са шест тонер касети и един барабанен модул, а при по-мощните модели - седем или осем тонер касети и два барабанни модула. Сумата може да бъде разсрочена на равни месечни вноски или да се заплаща според потреблението.

Самите тонер касети са с повишен капацитет - до 4500 страници и се предлагат само по тази програма. Това има и екологичен ефект, защото намалява брой на потребяваните касети, нуждаещи се от рециклиране.

За срока на договора Brother гарантира безпроблемната работа с устройството при използване на оригиналните консумативи и безплатното сервизно обслужване, осигурено от партньорската мрежа на марката.

За да се възползвате от програмата Brother Toner Management Program за физически и юридически лица, можете да се обърнете към някой от партньорите на марката, чийто списък ще намерите на brother.bg.

Снимка: Brother


Материалът е предоставен от Brother.