* Съдържание на ASUS България 

Обикновено думите "премиум" и "достъпен" не се използват заедно в едно изречение, но лаптопът, който ще ви представим днес наистина е необичайна комбинация.

Категорията на тънки и леки лаптопи с добра производителност винаги е бил резервирана за купувачи с по-дълбоки джобове. ASUS обаче реши да промени това. Още на пръв поглед става ясно какво устройство е това. Що се отнася до качеството на изработката ASUS Zenbook 14 UM3402 е с много елегантен, тънък и лек корпус от метал, като най-доброто доказателство за това е сертификатът за издръжливост по военен стандарт.

Отличен дисплей

Базовият модел UM3402 разполага с отличен IPS екран с диагонал от 14 инча и резолюция 2560x1600 пиксела. Цветовете са наситени и качеството на дисплея е достатъчно за повечето потребители, но ако все пак искате възможно най-добра картина, налични са варианти и с фантастичен OLED дисплей. Изключително тънката рамка около екрана допълнително подчертава качеството на изображението.

Източник: ASUS България

Производителност отвъд очакванията 

Много от вас ще бъдат приятно изненадани от производителността, доказана от най-новото поколение процесори AMD Ryzen. В комбинация с достатъчно памет и бързо SSD хранилище ще можете да работите бързо и ефективно. Този лаптоп, разбира се, не е предназначен за фенове на компютърни игри, така че не очаквайте твърде много в тази сфера, но бизнес и домашните потребители ще останат много доволни. Освен с добра производителност новият AMD Ryzen се характеризира и със слабо загряване и ефективна работа. В съчетание с батерията с много голям капацитет от 75Wh получавате и изключително дълъг живот на батерията. Толкова голяма батерия рядко се вижда в категорията на тънките и леки ноутбук устройства. Разбира се, колко дълъг е животът на батерията зависи от това, което правите, но нека ви дадем пример. Ако гледате филми на този лаптоп, батерията ще издържи 20 часа, което е впечатляващо постижение.

Хубаво е, че благодарение на голямата батерия не се налага винаги да носите зарядно устройство със себе си, а още по-хубаво е, че можете да презаредите устройството си с всяко сертифицирано PD (Power Delivery) зарядно устройство, каквито са повечето зарядни на по-новите модели мобилни телефони. Може да използвате и външна батерия за зареждане, ако няма ел. контакт наблизо.

Източник: ASUS България

Подобрява продуктивността

Всички искаме да свършим работата си възможно най-бързо, за да имаме повече време за семейството и приятелите си. ASUS Zenbook 14 UM3402 ви помага да го постигнете по няколко начина. Ако се налага често да въвеждате числа, вероятно ви липсва цифровият пад при малките лаптопи. Този лаптоп обаче разполага с NumberPad - цифров пад, създаден с LED осветление и вграден в сензорния пад, за да можете да въвеждате по-бързо числа и да извършвате прости математически операции. Клавиатурата е с подсветка, за да можете да работите лесно и бързо дори на тъмно. За да не губите дори секунда, ASUS вгради четец на пръстови отпечатъци в бутона за захранването и така не се налага да въвеждате паролата си за вход.

Източник: ASUS България

Колко струва всичко това?

Zenbook 14 UM3402 е наличен в няколко различни конфигурации, но можете да закупите базовия модел за малко повече от 1500 BGN. Дори тази конфигурация обикновено е подходяща за повечето потребители. Впечатляващо е какъв лаптоп предлага ASUS при такава цена и със сигурност можем да кажем, че Zenbook 14 UM3402 е фантастична покупка. Можете да намерите повече информация за този модел, като кликнете ТУК, а цялата оферта на ASUS е налична на адрес www.asusplus.bg.