Едва ли има някой, който обича да плаща сметки и особено - да губи времето си с това. Било заради чакането на различни опашки, заради непоносимостта към зимните студове или летните горещини, или пък заради големия сблъсък с хора - мнозинството от нас биха избрали да си останат у дома и да плащат сметките си от вкъщи. 

Услугата EasyPay съществено улесни потребителите, защото за плащането на различни видове задължения е необходимо посещаването на една-единствена каса. Както по-възрастните помнят, ситуацията преди няколко десетилетия бе много по-различна, а на гражданите се налагаше да губят много часове в ходене по различните каси, за да платят вода, ток, телефон и други.

Днес сме още по-улеснени. EasyPay и ePay.bg съвместно предлагат лесен начин за заплащането на всички сметки на каса или онлайн.

През ePay.bg можете бързо и сигурно да платите ток, вода, телефон или други, където и да се намирате. Всичко става само с няколко клика на компютъра или от телефона.

Предимствата на онлайн плащанията не се изчерпват само с избягването на различните опашки. Ето 4 съществени причини, поради които да предпочетете да платите без да излизате от вкъщи:

Пестене на време и средства

Любопитен факт е, че мнозинството от хора губят повече време, за да отидат да платят своята сметка, отколкото да чакат на опашка. В повечето случаи Вашият ред идва за не повече от няколко минути като те ви изглеждат повече, само защото скучаете и се изнервяте. Спестеното време от плащането онлайн може да се използва, за много по-приятни и ползотворни цели.

История на плащанията

Тук идва второто голямо предимство на плащанията онлайн. Те Ви позволяват лесна проверка на предходните фактури, както и баланса по картата Ви. С ePay.bg можете да следите от едно място всички свои карти. Това е разумен вариант и за семейства. Чрез апликацията имате достъп до справка за последните трансакции и да плащате различни сметки с различни карти.

ePay.bg Ви позволява да плащате сметки и на свои близки - родители, деца или по-възрастни роднини.

Проверка на сметки

Може би най-голямото удобство при ePay.bg е, че след като веднъж платите сметка, после ще видите автоматично новата, когато излезе. Ако сте въвели карта, ще можете да платите новите си фактури само с един клик.

Допълнително, чрез страницата ePay.bg, можете да проверите дали случайно нямате някоя глоба към КАТ, дали сте платили данъците си и ако не сте - да го направите. Възможностите за следене на задълженията, само с няколко клика, със сигурност би Ви помогнала да оптимизирате месечния си бюджет - при това без да излизате от вкъщи или да звъните на различни телефони за връзка.

Удобство и сигурност

Удобството и сигурността са от ключово значение за всеки потребител като те са и основен приоритет на ePay.bg, която съществува в България вече повече от 20 години.

Може да бъдете сигурни, че данните Ви ще са защитени чрез допълнителните средства за сигурност като SMS код, лицево разпознаване, възможност за потвърждаване с пръстов отпечатък и др.

За да започнете да плащате онлайн, където и да се намирате, е достатъчно само да изтеглете мобилното приложение за iOS и Android или посетете страницата ePay.bg

 

Рекламна публикация