Коментари - Джо Байдън подписа закона за забрана на TikTok | IT.dir.bg
назад

Джо Байдън подписа закона за забрана на TikTok

170 милиона американци ползват приложението

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Джо Байдън подписа закона за забрана на TikTok | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ако не е цензура, извиване на ръце или каквото му кажеш по нашенски, здраве му кажи.

що ги забрани ве, нали сте дИмокрация.....

Сега да чакаме и от ЕС, така ли? Жалко за 20 годишните милионерки /от Тик-Ток/ в САЩ.

Демокрация и свободен пазар По краварски... Всички митове и легенди за западния капитализъм и върховенство на закона отидоха в канала.

Мумията се завръща - Част 3. Мумията наречена Бай Пън. Вижте го на снимката - напълно се е мумифицирал вече. Което пък на езика на науката и медицината идва да покаже, че деменцията на Бай Пън още повече се е влошила и обострила. Много лоша работа. Дедо вече въобще не знае къде е - преди поне имаше временни проблясъци от време на време. Сега е завинаги горе на черешата и няма никакви изгледи да слезе оттам.

Янките и слийпи Джо не са ми на сърце, ма що пък да не го забранят. Оризите пробутват чудовищна олигофрения на и без това видиотеното население на САЩ, а при самите оризи чутовна цензура и тежка пропаганда. Да опитат малко от собственото си лекарство, това не е платформа, това е нещо за създаване на ментални уроди. Айде в дивия

ТТ подбира това което гледаш по интереса ти( менталните и умствени способности).Явно не си от най умните!

Интересно че на мен пращат видеа за готвене и политика.В малкото случаи когато има друго просто го скрулвам.

Бай Пън знае ли е ко е разписал?!

Конкурент на американски фирми! Еми може и война да вдигнат. Няма закони, няма права, няма свободи. Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари!

А бе , не знам, но канада е разрешила на еърбъс да купува титан от Русия, че иначе не можели да си произвеждат самолетите - това дойче шмекрите го писаха днес, та се смях.

Колко много безделници ще останат без препитание... Само простотии в този тик-ток :) Браво на дядката, нещо нормално да направи. :)))

Там има изкуствен интелект.Явно така те оценява и това ти подава

Не казвай какви видеа ти праща ТТ че всички ще разберат що за стока си!

Значи Китай и Русия имат право да забраняват каквото пожелаят но реват като магарета когато техните платформи ги забраняват ? Ами..свиквайте

Русия урана като забранят ще падне голямото реване

и какво са забранили веминдил.....нишо не е бранено в Русия....нямаш право да подържаш неща които са забранени от руския закон като порнография тероризъм и т.н. както си и е и в кравария има си контрол на тези медиии..да евалиберасткиямидиленимбецил

Проблема е че Китай и Русия са обявени за диктатури.Нали не поставяш равенство между тях и САЩ?

Обявени от кого? А САЩ са диктатура на някакви лобита. И дори този закон е диктатура.

От САЩ разбира се

Това е , като Атила , забрани пишещите машини или шефа на дилижансите забрани пощенските гълъби

Разписва като селски кмет. И заповед за ареста му да дадът и нея ще подпише

Гугъл е забранен в Китай от 2002. Както са забранени Фейсбук, Уотсап, Туитър и много други. Каквото повикало - такова се обадило.

Демокрация само ако САЩ имат полза. Ако нямат, не е демокрация.

А дали изобщо е разбрал какво подписва?

Квото му дадат това подписва. Като селски кмет. Абсолютна пионка. Кукла на конци

Яко цензура, пълен фашизъм. Нищо чудно, че живи хора се самозапалват.

Че вангард и Монсанто ще хванат Путин за мъдете!!! Наздраве хохли

нещо не ми е ясно какво и как точно ще забранят... нали бяха забранили на хуавей да ползват гугъл плей? качваш си гбокс и воала, ако те мързи да си сваляш апк-та. отделно тик-ток работи и през браузър. ще забранят на браузъра да го отваря ли? или ще спрат достъпа до определени ип-та? има впн... поредната пушилка "колко сме велики"

Една "демократична" забрана. Не като руските - "диктаторски" и "недемократични" ограничения на ам. "соц.мрежи".

Че те Китай са блокирали и копирали всички американски услуги, какво реват сега!?

Имате ли американска печка, хладилник, телевизор, ютия ? Дори умрелия им айфон сеправи в Китай. САЩ имат 5 уеб сайта и няколко тона напечатани долАри. Като цяло са пълна скръб и един раздут балон потънали в дългове

Тексас Инструментс, Файрчаилд, Сигнетикс, Нешинъл Семикондукторс... Нещо говори ли ти това?

Дори не съм ги чувал. Съществуват ли такива ?

Всичките са фалирали.

Там ти е проблема - не си ги чувал, но ги ползваш ежедневно...

европа няма социална платформа като феисбук, туитър, митър инста, минста. абе всичкото пара тече към сащ. европа е бетер дойна крава

Дойната крава обаче има здравеопазване, докато САЩ осигурява военна защита

С такава "защита" и нападение не й трябва.

Гугъл е забранен в Китай от 2002. Както са забранени Фейсбук, Уотсап, Туитър и много други. Каквото повикало - такова се обадило.

Фейсбук, Гугъл и т.н. ги забраниха в Китай след като … 1. Китайците хванаха американците да ги шпионират до най-високите етажи на китайската държавна власт и то използвайки американските социални платформи и комуникационно оборудване, и … 2. След като американските цифрови глобални монополисти отказаха да прехвърлят сървърите си обслужващи тогава китайски граждани, бизнес, регионални и държавни структури на територията на Китай, така че да носят отговорност по китайските закони когато злоупотребяват с информацията. И накрая … Сървърите на Тик-Ток обслужващи гражданите на САЩ се намират в … САЩ, не в Китай или някоя друга държава.

А ти щото участва на разговорите 2002 и знаеш много добре че е имало изтичане, както и си убеден че сърверите на тикток в Америка нямат ама никаква задна вратичка да рапортуват на ККП? Всички американски компании се подчиниха на на европейската регулация за не-изнасяне на данни от Европа. Защо и Китай не си поиска?

Що не забранят производството на Айфон в Китай бе? Нали Краварите си имат всичко? Да спрат и купуването на уран и петрол от Русия. Нали са мноого велики? А? Какво произвеждат в кенефа САЩ? Курварлък и олигофрения. Тва е. Намери си във вас продукт с надпис мейд ин УСА? Руснаците поне ресурси дават. Тия кво дават? Сървейлънс системите на службите кръстени Гугъл и Фейсбук. Да не си говорим за Палантир, че там директно отиваме в Израелският сатанистичен комплекс.

ами..ако още не си разбрал те го спряха вече. всичко Американско и Европейско се изнася от Китай понеже при война с Тайван ще последват същите санкций както и с Русия

Е ти къде ги написа тия глупости бе? На тоалетна хартия или на софтуер написан в Америка? Най-големите фирми са Американски. Ти сам иди да прочетеш какво произвеждат!

Че Мъск е платил на Обама и Кинтън да тестват ИИ с Неуралинк върху Байдън. Толкова халюцинация на куп не е възможно да се генерира от човек.

няма и европейска търговска платформа като амаъон, ибей или алибаба

Този некролог нищо.не подписва подписват компаниите зад него !!!

Американцити убичат конкуренцията, "пазарната икономика", свободния пазар саму гат са на върха. Ся кат са трета цигулка и почват да защитават държавните си фирми, гугъл, епъл, Боинг, Тесла итн.

Краварските узурпатори. Това ли ви е свободния свят бе международни криминали ?

Демократична Америка забранява фирми, които не са и угодни, а иначе реве за свободни пазари.

Гугъл е забранен в Китай от 2002. Както са забранени Фейсбук, Уотсап, Туитър и много други. Каквото повикало - такова се обадило.

Е'гати демокрацията и пазарна икономика. Една държава нарежда на компания от друга какво да прави.

Нарежда и кво да прави на нейна територия. В китай да си прави каквото си иска.

"дават срок от девет месеца на . . . да продаде ТикТок, като Байдън има опция за 90-дневно удължаване." А дотогава - я камилата, я камиларя ! ХА ХА ХА !

Яко се дръвчат. Я да ни кажете по какво се различава САЩ от Китай? Щото смърдят Краварите на комунизъм та не се трае. ЕССР ясно. Те прегърнаха ФАШИЗМА.

Знаем. Знаем. Само русия е прекрасна.

На фона на простотиите на ЕССР и САЩ направо си е капиталистически рай ако питаш. Те там знаят ква хурка е комунизма. Явно вие сте забравили много бързо. И спрете с тъпите сравнения, Русия е под реална атака. Умират хора извън фронта. Цивилни. Помните ли Пейтриът акта в САЩ след кулите? А? Кой е нападнал САЩ в момента та да прилагат същите мерки? А ЕССР кой го е нападнал? Украйна не е нито в НАТО нито в ЕССР. Забравихте ли, мърши?

В Т. Т. е пълно с видеа как млатят хохлузърските фагишоидни миндили и с видеа с разбитата и изгоряла техника на колективния запад. Обикновеннияхамбургероядец не трябва да ги знае тия неща... ББААХАХА

за това няма и европейска кредитна карта, не е демократично

Дементния има ли идея какво изобщо подписва ?

Има много добра идея какво подписва. За сведение, в Китайската си версия ТикТок е ограничен до 40 минути на ден достъп за лица под 14 години и 2 часа за лица до 18 години. Съдържанието също е цензурирано. В щатската версия няма ограничения за възрастта. Китайската държава има право на достъп до всички данни на потребителите. Така че, имат право да го забранят.

пффф

Коменетарите както винаги къртят. :) Хората разчитат не на познания, а на допускания, за да формира мнение. Но пък след това го защитават до смърт. :)))) Същото като с процеса, че Тръмп платил пари на порноактрисата. Процесът не е, че е платил, а за това как и с какви пари. :))))

Изглеждаш тъп като морков и също толкова умен

пффф

За малко да ти се получи обидата. Напиши си я във файл и я копирай следващия път. Сега моисли още 30 как да го изгладиш изказването. :))) Дерзай! Ние вярваме в тебе!!! п.п. Ние е - аз и Сорос. :)))

Изглеждаш тъп като морков и също толкова умен

Нарича се комън сенс на английски. На господарите ти им липсват тия неща. Те си бутат олигофренията и идиокрацията по заповед на техните господари от копорациите и банките. Идват избори, трябват пари. Изпълняват каквото им се каже. Ако можеше да сложат логотата на "спонсорите" щяха да са като коледни елхи. Интересно ми е ти мършо малоумна сороска не зацепваш ли, че се намираш в кочина, която е по-зле от бананова република и в момента, в който литнат ракетите нямате шанс за оцеляване. Или ти си от модерните сороси, дето сте някъде в еврокочината на растояние и работите срещу интересите на Българите? На такова ми приличаш с тоя пръдлив никнейм.:)

пффф

:)))) Споко ще спукаш някой капиляр, както си се напъл... :)))) Руските ракети ли ще литнат? :))))) Шансовете за това са горе долу същите като да спечеля от тото, а аз и не играя... :))) п.п. Благодаря за урока по английски, но не се хаби. От глупаци съвети и акъл не приемам. :)

Верно ли си толкова тъп или се правиш за пари? Или и двете. Наели са те защото само такива непрокопсаници могат да се хванат на тая оферта:)

Абре като е платил пари на порноактрисата, защо тя му дължи 300 000 доларес?

Не е платил с негови пари.Платил е адвоката със собствени пари като казва че е по нареждане на Тръмп.Само че той е осъден за лъжи и казва че няма текст месидж или имел от Тръмп и трябва да вярваме на думите му.

Неосведоменост!Тръмп не е плащал с никакви пари.Дори не е бил на събранието когато се е решило са му помогнат.След това ги слагат тези пари за разходи което е документно нарушение в Ню ЙОРК и се наказва с глоба.

Вноса от Китай а? И купуването на петрол и уран от Русия? А? Нали са мно велики, аре де. Действайте.

Когато Тръмп искаше да го забрани беше вой до небето за "свобода на словото" Сега когато Тики-токи стана малко анти-Израел......лошо! Закривай!

Дъщеря му прие правата вяра и се омъжи за циониста Къшнър. Това дотук ясно. Но тия мърши демонократски с действията си гарантират, че редовият американец не само ще гласува за Тръмп а и ще е готов и камъните и лопатите да грабне. По големи кретени от тия Америка не е виждала. Буш идиота е гений в сравнение с мафията на Клинтън и Обама, която ползва тоя дементирал олигофрен за лице. Да забраниш Тик-ток? Кво остава? Да забранят влизането в интернет без Уърлд Айди Ли? Разрешиха на ФБР да следи всички без заповед от съдия. Хвърлиха милиарди към кочината Окрайна, а на тяхната граница е апокалипсис от мигранти на които се дват пари, телефон и се бутат като електорат. Тия кретени искат не само Трета световна. Искат втора Гражданска да си спретнат. Опатката ЕУ то. Са бутат Близкият изток. Какво следва? Тайван ли?

пффф

Глупости. Тръмп приключи. :)))

Мнение.......

пффф

Мнение, което ще стане факт номеври. Единствения шанс на републиканците е Джо Байдън да почине преди изборите. Ако почине в деня на изборите - мача е свирен. :) Камала Харис ще е президент. :)))

пффф

Ама, вие верно пак ще сте изненадани ноември... :))) Един тръмпанар, който ми и приятел още се дърпа, да си плати баса от предния път. :))) Ама, тръмпанар, какво да очакваш? :)) А, иначе беше готин преди да влезе в култа. :)

Че Байден не знае какво е ТТ защото незнае кок да си върже селфона към интернет.

2-3 години се опитаха да спрат 5джи и андроид на Китай.Сега онези пак ги бият с Пура 70.Направиха операциона система на база Линукс и собствен процесор.

никога не съм харесвал тикток, но само заради това ще си го инсталирам страх тресе (((конгреса))), населението започва да проглежда

Нашите ценности са като вашите ценности, но по готини

Абе голяма работа е демокрацията и свободата на словото. Ама на правилното слово