Коментари - Хиляди астероиди са в близост до Земята | IT.dir.bg
назад

Хиляди астероиди са в близост до Земята

Около 1000 астероиди, които са достатъчно големи, за да причинят катастрофални щети, ако ударят Земята, са относително близо до планетата ни, предупредиха учени от НАСА.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди астероиди са в близост до Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината, а ако четяхте книги, не само жълти интернет "вестници" щяхте да я знаете - все още не е открит кратер! Факт. Останалото е холивудско шоу, каквото са и динозаврите изобщо (как все в САЩ ги изкопават тия кокали и от кокал 1 см "реставрират" 100 метра гущер? Отделен въпрос е, че тия в САЩ имат комплекс с манията за големината на размера;). Колкото до астероидите, това е друг комплекс на САЩ, породен отново от талантливите им холивудски работници - сюжета им със спасяването на света (и то чрез ядрена бомба - гордостта на САЩ, естествено) е по-натрапен отколкото руските филми за втората световна. Хахаа

ходи да се прегледаш моля

Вярна и точна иформация: На NASA не е разпоредено да намери точно 90% от тези обекти а колкото може повече от потенциално опасните. Друг е въпроса, че до момента са дефинирани орбитите на около 90% от тях. Съдейки по кратера, диаметъра на тялото, което се предполага, че е избило голяма част от живота на планетата, включително и динозаврите е бил > 10км.

Няма доказателства, че преди 65 милиона години е паднал метеорит или комета което да е довело до измирането на динозаврите. Това е просто теория. Не е доказано.

Айде бе, верно ли така било? Ми кратера?

тва за динозавЪрите не го знаех

Това за динозавЪрите го даваха в анимационни филмчета за деца преди доста години. Просто "Учените" харесаха идеята на сценариста и.... То и самите динозаври, уж изровени, уж възстановени по едно кокалче, са само американска измислица за зверски печалби из музеите и кината както и тъпи играчки, и т.н. Погледни само как американчетата са хипнотизирани с реклами и като чуят думата "динозавър" започват да подскачат... Ей това им е науката. Гадна работа.

Не е вярно ! преди 65 милиона години Бойко се върна във времето със ДянкоФФ и КостоФФ и ТЕ ИЗБИХА ДИНОЗАВРИТЕ :)

Хахаа, тия рисувачи на комикси имат яко лоби: Преди несъществуващо време паднала баба астероидица и сменила фасона на земята та големите зле нарисувани гущери умрели. Хахаа Болни фантазии! Брей, нашите от БАН трябва да се засрамят - открият 1 астероид на година и почват празници с кисело мляко и ракия, кръщават го на баба си... а гледай американците - по 1000 на ден рисуват (е верно, имат по-добър софтуер).

и хардуер, и хардуер

Така е, никоя уважаваща себе си програма за 3D анимация няма да тръгне на хита в БАН - Правец 16 Хахахаа