Коментари - Anonymous създадоха хакерска ОС | IT.dir.bg
назад

Anonymous създадоха хакерска ОС

Хакерите от групировката Anonymous разработиха собствена операционна система. Проектът Anonymous OS стъпва на Linux дистрибуция Ubuntu 11.10, която се разпространява безплатно.

Обратно в новината

Коментари - Anonymous създадоха хакерска ОС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Twitter обаче "официалната" група Anonymous се дистанцира от софтуера. Съобщението гласи: "Операционната система е фалшива и е пълна с вируси".

аз я ползувам от 30 дена и съм многу доволен хакам се навсякъде даже у даскало им сринах ени сайтове преди не бях толкоа добър ама ся с тая шматка ги разбиам осякъде кой разбира тук се спира аре теглете

Еййй ти си най-якия хакер. многу qко щъ ги хакнещ вси4ките.

нико

Пич , ти си почти неграмотен , камо ли да си хакер! Ей откачена работа:) Прилича ти да си хакер като на свинче -звънче:) Или ...разбираш от тези неща колкото свиня от кладенчова вода:)Един такъв като теб , дето само беше сканирал портове си изпати здраво в полицията , рева като магаре !

fake !!!

А някой замислял ли се е, че в тази дистрибуция може да има умело скрит код, който Anonymous да използват като троянец за да си осигурят достъп до ползващият дистрибуцията? Много внимавайте с такива дистрибуции! Много!

Да използваш такава ОС за постоянно няма никакъв смисъл, а ако наистина си такъв за какъвто се мислиш, собствената ти защита трябва да е на ниво.

незнам колко акъл му трябва на обикновения потребител, за да ползва такава скалъпена os, но един такъв като мен абсолютно няма как да се довери на подобни линукс изтърсачета, понеже сигурността ми е най-важна, а и неща да ме зомбират:) хиляди ще са нуубчетата това е ясно:) някой ще си има хипер мощ, а вие не:) вие си оставате ботчета:)

Приложението на такава ОС е да се тества сигурността на корпоративни мрежи. Често се наемат "хакери" от самата корпорация, които да открият слабите места, за да могат да бъдат поправени преди да е настъпил истински пробив.

Според Анонимните, обаче, такава система не са правели. link

бъдещето ще покаже ;)

Интересно с какво ще е по-различна от Бактрак.

ами чети