Коментари - Очилата с добавена реалност на Google (видео) | IT.dir.bg
назад

Очилата с добавена реалност на Google (видео)

Водещата интернет търсачка Google представи проекта си за високотехнологични очила, като по този начин потвърди слуховете, че фирмата разработва нов продукт, в който се смесват виртуалният и реалният свят, съобщи АФП, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Очилата с добавена реалност на Google (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега компаниите добавяха цената за реклама към цената на стоката си Ако успеят да накарат някого да си купи този нов продукт ще се окаже че собственика на очилата ще спонсорира рекламната кампания на всяка стока която види по пътя.

много е куул, направо е уау! с нетърпение чакам хелоуийн и свети валентийн, за да се почувсвам истинско американче с този иновативен айуеър! мега страхотно допълнение към новия ми айфон и ултратънкия ми макбук еър! а сега ме изнете, защото отивам да хапна един биг тейсти с една кока кола лайт и един макфлъри; много гурме ми идват, някак си.

... На такова нещо ще му трябва убийствен процеср, а не виждам къде може да се сложи. Това е като Сири, но с повече функции. Гугъл доооооста имат да работят над това Иначе изглежда страхотна идея!

Голям майтап - както шофираш да ти излезе някой по-голям прозорец :)

Ей, Аз съм човек, не съм кибер същество... Мозъкът ми има нужда от почивка!

+1 Да видим бъдещите поколения как ще го приемат. И нас ни водеха за поколение "на което му се отдават компютрите и виси в интернет. Да видим следващите до какви екстремии ще стигнат. на мен тези очила са ми в повече и не бих ползвал.

То и сега има хора дето вървят по улиците и си говорят сами. Предполагам, че и те са с някакъв вид добавена реалност, но доста по съвършена. Не ти се налага да носиш очила, всичко се случва директно в главата ти хехехе :)

Е, ама Гугъл сега не може да се добере до това в главите им ;)