Коментари - Амстердам отваря бордей с проститутки роботи | IT.dir.bg
назад

Амстердам отваря бордей с проститутки роботи

Властите в Амстердам възнамеряват да отворят вратите на първият в света бордей за проститутки роботи, съобщиха холандски медии.

Обратно в новината

Коментари - Амстердам отваря бордей с проститутки роботи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде,мъже радвайте се и не забравяйте,че ще има и мъжки вариант,така че и ние приветстваме идеята за един послушен и винаги готов мъж

И заплащането ще става посредством пускане на монети в :)))) "монетника" :) мухахахахахххххх :) на спeциално дисплейче разположено межу гърдите и корема ще излизат съобщения "insert coin to join", "game over"....."NEW HIGH SCORE" :))))))

Ако ги направят така, че да готвят и да гледат мач, веднага си взимам една на оперативен лизинг!

Предполагам в най-скоро време ще се заговори за правата на роботките и ще разрешат брак с роботка или м/у роботи.

То и сега някои дами са като заспали, ама не е ли по-добре да си купиш един.

То секс кукли има и сега. Разликата е, че тези могат да ти откъснат мартеничката, ако не си платиш.

Каквото и да е съм сигурен, че тия учени ще се спукат от тестове :D :D

Какво по хубаво за генното инженерство от свободен достъп до безплатно днк.

Коя е фирмата производител, да си поръчам една за вкъщи... :)

Какво ли ще ни чака в бъдеще, роботи унисекс за да не ясно дали си гей или не, роботи животни защото и за тях си има клиенти, роботи извънземни сини по 6 метра щото и аватарите трябва нещичко да пернат, роботи трнасформъри влизаш в стаята задаваш си изискванията и робота се трансформира по желание на клиента. А и за по-далечно бъдеще и роботи с вируси влизаш и аха да почваш и то се превърнало в крокодил "топкояд" и гриз :))))))))

Ако се приложат и нанотехнологии, за да се гаранира антибактериална среда от много високо ниво, замяната на жената с робот ще бъде много добра крачка напред към бъдещето. Нормалния отговор на мъжете спрямо жените, които не искат да си и представят мъж да ги ее и предпочитат да бъдат оплождани от лекари инвитро, за да имат все пак наследник в лесбийското си семейство. Освен това женените мъже няма да имат разправии с жените си когато се приберат и кажат, че идват от публичен дом - все едно са гледали поро в къщи! Та тази иновация е съвсем на мястото си. Остава само да се изработят достатъчно добри роботи, които да могат да доставят същото чувство на мъжа, все едно е с истинска жена, а не да наподобяват сегашните налични надуваеми(скопени) кукли.

Точно чуство и вълнение няма как да имаш от робот бъди сигурен. Все едно да се развълнуваш от новия ти телевизор.

ОБИЧАМ новия си телевизор!

Пъхаш ли си го често в SCART куплунга му :-)

А, нормално, то повечето мъже днес, особено пък клиентите на такива места третират жената като дупка с два висящи меха отгоре. Дали е одушевена, дали може да говори, дали има въображение... всичко това е без значение, днешният "мъж" е само механика и то с едно елементарно движение - напред и назад. Промити от пропагандата за спорт те търсят само скорост и сила, все едно карат танк, нещо което по принцип няма общо със секса, ама днес е така, това са идеалите на 21 век. Още повече, че на практика това напълно уеднаквява обратните с "традиционните" "мъже". Според мен тоя вертеп ще си работи нормално и никой няма да забележи разликата.

ти си жена, и няма начин да го знаеш. виж, ако си видиш озлобената физиономия и провисналата плът, ще разбереш защо мъжът ти ходи при проститутка.

не знаех, че се познавате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Баа.. МЪЖ съм бре, просто интелектуалец (колкото и да е невъзможно за БГ!), който повръща на чалга и мутри!

Тия в ред ли са съвсем искат да попъркат хората. Нищо човешко да не ни остане...

кога ще измислят депутати роботи да заменят нашите че много се умориха от работа, а новите роботи ще бачкат 24 часа :(

това вече би било напредук в технологията - харесва ми, може да заместим всички депутати ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми то и сега си има - месомелачки всякакви, колко им е да премелят парите и хората, чийто труд ги е произвел.

Абсолютна простотия !!! Кой нормален мъж ще предпочете да ч*ка с извинение робот ?!

Понеже ти няма да го направиш, затова ли никой друг не трябва да го прави? Аз мисля че и сега се продават едни смешни надуваеми кукли, и има кой да ги купува и ползва, прави си изводите.

Аз бих. Няма да ми мрънка, че и бил дълъг или да ми разправя за житейското си минало. Екстра!

Не знам. Може би наистина, защото мисля, че не е редно и аз лично не бих го ползвал. И все пак мисля, че е простотия голяма. Може би това е бъдещето, но едва ли може човек да изпита същото удоволствие със силиконова кукла или робот. Предпочитам да си удара една сам..