Коментари - iPhone 4S vs Galaxy S III - кой е по-здрав? | IT.dir.bg
назад

iPhone 4S vs Galaxy S III - кой е по-здрав?

AndroidAuthority са се снабдили с два от най-желаните в момента смартфони - Samsung Galaxy S III и Apple iPhone 4S, като са решили безпощадно да ги изпуснат по няколко пъти на асфалта, за да установят кой ще оцелее.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 4S vs Galaxy S III - кой е по-здрав? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, срамота е , да коемнтираме грозни англо-американски жени. 99.9 % съм сигурен, че всеки един от вас има по красива жена от тази или гадже...За всеки един от вас, сигурен съм , че има извратени хора, не ги определям със статут живеещ в България.

Експеримента е показателен за едно-как с едно неволно и доста често изпускане можеш да изгубиш над 1000лв. И изниква въпроса: Струва ли си да носиш толкова скъп телефон? Въпроса не е отправен към милионерите.

коку

Обикновеното и случайно изпускане не става от нивото на брадичката, освен ако не си късоглед...

Виждал съм много хора които си изпускат телефона докат говорят по него. И аз съм го изпускал.

jizast

Хем посран, хем си казва некомпетентното мнение...

телефоните ги пускат върху бетон, а не върху асфалт :)

jizast

Нещо малко ми се виждат коментарите, може би защото Самсунг зомбитата са като посрани. Всички знаем, че Епъл фоните са по-добри и Самсунг са само имитатори. Да Самсунг съкс вери бед.

Всеизвестно и доказано е съществуването единствено на Аpple - зомбита. Те винаги ще изберат по-скъпото, по-орязаното, по-овчето стига да има огризка на него. После ще го славят до припадък въпреки неудобствата, които изпитват. Останалите потребители купуват най-доброто на пазара в момента....и ако в момента трябваше да заменя одъртялата ми nokia с нещо то това би бил самсунга...просто е по-добър от айфона на този етап.

jizast

Хем посран, хем си казва некомпетентното мнение...

коку

А не допускаш ли, че просто не ни пука кой каква реклама прави на i-Дръво? Дори да допуснем, че ми хареса, защо да давам толкова пари за нещо посредствено като технически характеристики, вместо да купя това, което ми върши работа (чистата логика го изисква). Отделно някак ми се иска да имам по-голям избор от този между две устройства - 4 и 4S, или най-малко да не съм ограничен в избора си до един производител. А и не на последно място, не ходя по барчета и кръчми, т.е. не се очаква да си го показвам (телефона).

Бхахаха! Много точно казано!

коку

Като ще си говорим така... Мога ди обясня защо дисплея и тъч-а на Самсунг-а отказват в този тест. При Apple тъч-а е пластмасов или стъклен панел (в зависимост от това за кой пазар е партидата), разположен между дисплея и външното стъкло. Вероятно в този тест са случили с пластмасовия панел, и той пази дисплея да не се счупи. При новия Самсунг дисплея + тъч-а са едно цяло, като дисплея е 1.92мм дебел. Това от една страна премахва възможността между двете да влезе прах (от което страдат iPhone-ите). От друга страна се освобождава място, което Самсунг използват за допълнителните сензори (напр. барометър), електрониката и увеличаване обема на батерията, което дава на този телефон ултра дълъг живот на батерията, при дебелина по-малка от тази на iProne 4S. На трето място, този дисплей подлежи на огъване в някакви граници, което позволява дизайна на телефона да не е плосък и ръбест какъвто е на iProne-а, а такъв, какъвто е в същност Galaxy SIII. И понеже си голям разбирач - защо Samsung като толкова не могат правеха най-важните компоненти за първите iPhone-и (до 3-та версия включително). Ако бяха толкова зле, Apple нямаше да избягат от тях и да ги съдят (защото нямаше да са заплаха за пазарния им дял) а просто щяха да ги оставят да се провалят... Очевидно това не стана и изведнъж Apple от лидер се превърнаха в догонващ. Малко са тези, успели да догонят влак, който са изпуснали... Nokia направиха грешката да се главозамаят и да разчитат на подкрепата на феновете и сега духат супата... Според мен е въпрос на време и Apple да ги последват, защото след iPhone 4 нищо ново и революционно не съм видял, а като гледам как се развиват нещата, май няма и да видим. За среавнение, Samsung Galaxy SIII има Smart stay, което си е абсолютна новост в телефоните и бих казал, че е много добра идея. Както и да е... Битката продължава, ще видим кой ще е победител...

От целия опит най много ми хареса мацата. Муцка и половина.......

Абе моме,всъщност като се замисля те лаская, нямаш ли един вибратор да си го пускаш. Как може да трошиш два телефона за по 1000 лв. парчето и да си така усмихната бре. Ти не си жена, ти си хуманоид, от тези дето ги дават в MIB 3 (man in black).

Е няма начин да направят по-некоректен и глупав тест. Чиста случайност е как ще се завърти телефона във въздуха и точно по какъв начин ще посрещне асфалта. Ъгъла под който се удря е съществен за полученото увреждане. Та като изключим чисто забавния елемент и мацката дето чупи скъпи телефони.. :) теста е некоректен.

за телефони са твърде големи, за всичко останало пък са малки. не ме купуват, ако и без пара да са.

В случая е все едно и двата не стават. Но по-големия екран е по-удобен и избора е ясен за непредубедените.

ГолемияТ екран за какво е по-удобен? Да държа с една ръка телефона и с другата да пипам екрана или да държа с една ръка телефона и с палеца на същата ръка да достигам всяка точка на екрана? Ааа, да, скоро време ще ми трябва чанта, за да си нося телефона.

големият не е за джуджета!

за тва хц десире хд ! ...нищо, че е вече стар...изпускал съм го много пъти, понякога на каменни павета и нищо му няма, само малко е ожулен

Stupid translate!...имах впредвид: HTC Desire HD

Ако вЕрвате за неща като издръжливост на техника на разни малки глезли, значи наистина трябва да си купите iPhone :)

Бахти хахавата пичка, метка бате телефони за по 500 ойро, и чак и е кеф, моля ти се.....Кефи ме момето :)

Случайна новина... :D

Нали! От AndroidAuthority случайно. ХА ХА! Но все пак конкуренцията е хубаво нещо. Яко дърпат технологиите. И се знае кой е локомотива!!! APPLE!!!

Ха-ха,... ама друг път. Този "тест" е пълна дивотия и е очевАдно правен само с рекламна цел. Какъв друг резултат може да се очаква, като се "сравнява несравнимото"?!? Екранът на Samsung-а e с два пъти по-голяма площ от тази на 4S и не е необходимо да си с инженерно образование, за да вденеш без всякакъв тест, че след като материалът им е практически един и същ, то по-голямото стъкло ще се счупи първо. Със същия успех сега някой може да направи "тестче" с Galaxy Note vs. iPad 2 и тогава ябълката ще сдаде багажа първа. Ако това ще е някаква база за сравнение, имах един iPAQ hx4700, през който мина автобус... и нищо - корпусът и екрана оцеляха, само батерията се огъна и я смених. Сега какво - да сравнявам онова PDA с новите машини, щото е в пъти по-здраво ли?!?