Коментари - Amazon сваля с $50 цената на Kindle Fire | IT.dir.bg
назад

Amazon сваля с $50 цената на Kindle Fire

Amazon планира да намали с 50 долара цената на своя популярен таблет Kindle Fire. Скоро устройството ще се продава за 149 долара, за да направи място на пазара за нови модели на компанията, съобщи сайтът digitimes.com, цитирана от TechNews.

Обратно в новината

Коментари - Amazon сваля с $50 цената на Kindle Fire | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aми аз не съм геймър , а обичам да чета особено на път - във влак , самолет , на плажа... За чий ми е геймърски компютър ??? За такива пари предпочитам големия Kindle... Дето се вика всекиму според приоритетите. И вярно няма ама нищо общо между екрана с e-ink и всичко останало....

КОЙ? Кой би чел книга на 6 инчово екранче? С лупа може нещо да погледнеш, ама да четеш с часове ситни буквички (или по 5 букви увеличени на мижавото екранче), кой го може това

От 9 месеца чета на такув екран, и нямам проблеми, при еднакув шрифт като на стандартна А5 книга съм броил символите и 2 киндъл страници са равни на една А5 страница по брой на символите. Супер удобно леко и приятно устройство (за четене де).

Една А5 страница е минимума, приятен за четене, а това е 10 инча. Всичко по-малко е ужас, ако ще да му турят разделителна способност милион на милион точки. Лошото е, че бълват 6-7 инчови боклуци, а от тях на 10 инчовите цената скача в пъти :( А и изобщо не е нормално устройство за четене на книги да е на цената на геймърски компютър за бюро!!!

А ти виждал ли си отблизо това 6 инчово екранче.

ти май не си виждал изобщо e-ink екран ..

Не си мисли, че изображението при Kindle Fire е като при останалите таблети и тъч скрийн телефони. Точно там е голяма разлика.

чете се много добре, като от нормална книга. имам kindle 3 keyboard и iPad, мога да ти кажа, че падa става за всичко друго но не и за каквото и да било продължително четене. Kindle is best for reading man.