Коментари - Суперкомпютър на IBM е №1 в света | IT.dir.bg
назад

Суперкомпютър на IBM е №1 в света

Компютърът "Sequoia" на IBM оглави класацията на най-бързите суперкомпютри в света, връщайки лидерството на САЩ. Новоинсталираната система детронира японския "K Computer", създаден от Fujitsu, който остана на второ място.

Обратно в новината

Коментари - Суперкомпютър на IBM е №1 в света | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не а 'Лорънс Ливмор', а 'Лорънс Ливърмор'. И не е национална библиотека, а национална лаборатория.

Защо не го инсталират около столицата си? В БГ така щяха да направят :) Тук в тази дръжава - всичко се прави в столицата или най-много около нея ... :):):)

Ами в столицата се намира много голяма част от населението на държавата (което население е колкото 1 град в САЩ) събрано на едно място, та властимащите за да могат да се похвалят както трябва е необходима навалица да има, а в столицата е най-голяма.

Аз ли не разбрах целта на използване на компютъра или истина е така!? Еми такова си се сама тази държава. Не можаха да издържат теста за величие и започнаха да се сриват. Началото на края. Тез дето остана и са прочели това, че се уверят в казаното. Искам да кажа, не е много далеч това време. Жалко е, след като дадоха и пказаха на света толкова много, да се самосринат, но е факт. Е, разбира се че ще обвиняват другите, но това още повече показва слабост и НАДценяване, т.е. причината е че се взеха много насериозно. Винаги в историята се вижда такъв край, на самозабравилите се - държави, кралства, империи, семейства, хора, системи :) ...

Измислил го руснака ей!!!!!

За какъв руснак бълнуваш?

браво