Коментари - ”Вояджър” достига границата на Слънчевата система | IT.dir.bg
назад

”Вояджър” достига границата на Слънчевата система

Сондата на НАСА "Вояджър 1", изстреляна през 1977 г., е на път да се превърне в първия космически кораб, който напуска Слънчевата система и започва ново пътуване в друго пространство, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - ”Вояджър” достига границата на Слънчевата система | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ние се смеем, ама трябва да се внимава с информацията - сега само гледайте, как ще се развихрят привържениците на "края на света на през декември 2012 г."! След това "От 7 май 2012 г. насам попаденията на космическите лъчи нарастваха с 5% на седмица и с 9% на месец" ще почнат ... да разграбват магазините! :)

Между billion и million разликата е една буква. Но е важно журналиста да знае за какво пише, защото грешната информация си е дезинформация!

а представете си да имаше и пилот, и да слуша 37 години Валя Балканска по няколко пъти на ден!

"Вояджър 2", който сега се намира на повече от 14,7 милиона километра от слънцето"... Хахаха, ще ме уморите, само Земята е на 150 млн. километра от Слънцето (пише се с главна буква)!!! Абе като не сте сигурни, ползвайте гугъл за помощ, грешката ще е по малко от 10 000 пъти...

Споко! Те повечето читатели са умни почти колкото Вожда - милион, милиард - за тях е все тая. Важното е накрая "конгратюлейшънс" да има!

Е объркали милиард с милион, ко толкоз :) Случва се при преписване от другаде.