Коментари - Гласовото търсене на Google превъзхождало Siri | IT.dir.bg
назад

Гласовото търсене на Google превъзхождало Siri

Тестове с гласовите технологии на Google и Apple показват превъзходство на интернет компанията. В частност, сравнявано е гласовото търсене на Google и технологията Siri, която Apple въведе със смартфона iPhone 4S.

Обратно в новината

Коментари - Гласовото търсене на Google превъзхождало Siri | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О,ооо да! Всеки божи ден някой,някъде по света се опитва да сравнява нещо с Apple! Това страшно много ми напомня как производителите на коли постоянно се сравняват с ...Мерцедес /дори онези на които колите са пъти по-скъпи от "обикновения" Мерцедес/.А в интерес на истината сем чел и не малко статии в които Мерцедес говорят за ...Apple и то с изкчючителен везторг! Защо ли всички го правят? .... Аз знам отговорът, а вие досещате ли се ?

Преди да излееш тези умни мисли, пробва ли Google Voice Search ? Бас хващам, че не си :) И знаеш ли откъде го знам? Като го пробваш няма да си толкова впечатлен от Apple. Честно казано много харесвах Siri преди да видя какво прави Гугъл, но истината си е истина - Гугъл са много по-добри.

Разбира се, че нещата се развиват. Днес един е по-добър, утре друг, но кой беше ПРЪВ, сещате ли се? И то не само в прилагането на гласовото разпознаване! Така, че спорът е излишен, просто изчакайте iPhone 5!!!!!

коку

Така беше и в началото, когато сравняваха Google и Yahoo!. Сега някой сеща ли се за Yahoo! ? Естествено е да се сравняваш с първите на пазара. Apple дълго време се сравняваше с Nokia. Скоро пък Apple ще се сравнява със Samsung, така че... А сравнението с автомобилите е най-малкото некоректно, защото нещата там се развиват в рамките на години, при телефоните - в рамките на часове.

Пробвал съм Siri и бях приятно изненадан. Сега пробвах Гугъл и останах изумен. Гугъл са невероятни ! Няма никаква база за сравнение - Гугъл са много напред !

експерт на инвестиционна банка, осъдена за некоректна бизнес етика дава гръмки становища ....

гласовото търсене може само да ви изкара данни за гръдната и гъзната обиколка на J Lo, за по-сериозна работа текстово въвеждане е много по-точно.

Защо ли когато някой не може да си позволи да си купи техника на Apple започва да говори глупости?! Смешници сте с тези тъпи коментари срещу Apple. Само от някаква глупава злоба.

А защо ли разни ябълки си мислят, че са по-скъпи от конкуренцията?!

За такива като теб има нова дума:iZombi

коку

Искаш ли да ти подаря две i-Пръчки, да си имаш поне една работеща, докато другата е на ремонт? Хем ако и двете работят, по-бързо ще ти се досвари мозъка. Те добре излъчват, с телефони с това ниво на излъчване едно време свариха яйце...

От Ябълката освен да съдят някой заради смешните си патенти друго не могат.

разбира се, че ще е по-добро. Siri обработи гласа на десетки хиляди хора, за да придобие способност за разпознаване дори на обикновен разговорен език. Дори аз спечелих тениска в резултат на 30 минутно четене на думи и изречения на български :)

Не съм и очаквал друг резултат. Ябълката само дава тон за песен, но след това спира. Siri за Apple вече направи парите - няма закво да си дават зор повече.