Коментари - Nokia: Напролет няма да помните проблемите ни | IT.dir.bg
назад

Nokia: Напролет няма да помните проблемите ни

Никой няма да си спомня за проблемите на Nokia следващата пролет, заяви в Сидни вицепрезидентът на компанията Ричард Керис, цитиран от TechCrunch.com.

Обратно в новината

Коментари - Nokia: Напролет няма да помните проблемите ни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само колко сте неграмотни всички - срамота ! какво ви носи ипхоне или нокя като нямате и две гунки в мозука ??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

те ксерокс по принцип и етернет бяха измислили...

нокия напролет : пролет пукна ние не :П

Pencho

"Напролет няма да помните проблемите ни", сиреч иска да каже "до тогава ще фалираме". А Windows Mobile бе индивидуална ОС, дори не знам как да го коментирам, щом има още 15 индивидуалисти, ползващи същата ОС.

Индивидуална? За кого? - хората имат различни ИНДИВИДУАЛНИ желания. Предоставяне на избор на хората а не ограничаване беше правилното решение..... Тоо лате....

Ал

Напролет: Какво беше това Нокия?

Ако направят пълна интеграция с Windows без да използват проприетарността, която наблюдавам в момента, може и да имат шанс. Според мен трябва да бягат от всичко което започва с i. Не им трябва алтернатива на itunes, не им трябва ограничена свързаност, функционалност и т.н. каквато се наблюдава при Apple и може и да изпреварят отново останалите. Но към момента мобилния уиндоус не отговаря на тези изисиквания.

Какво ви пука на коя фирма ще дадете следващите си 1200 лева?!

При всички положения Windows 8 платформата ще кърти. Съжелявам обаче за какви иновации говорим при Apple напоследък- Siri ли ? :) Батериите на Samsung Galaxy държат по-малко от Лумиите и са и по-бавни и по-скъпи. Наесен сравненията ще са между новия iPhone 5 и Windows 8 телефоните.

Надявам се наистина да стане така. Да се върнат в играта. В този бранш има нужда от конкуренции..

Остарял хардуер с остарял софтуер, още преди да го пуснат на пазара с никаква възможност за надстроика. Е тва е лумиата. Накарали са и софтуера и хардуера да работят на макс, обаче са си остарели. Е как да си купи човек телефон аутлет? Ако беше излезнал преди 2 г щеше да е ок. Ако изкарат още 2 -3 такива модела верно нема да си спомняме за проблемите на нокиа, защото нема да има нокиа. Ще са филиал за таблети на микрософт.

Така е ти като един виден финансист ни каза как стават нещата. Сега е хубаво да го кажеш и на "нехранимайковците" от Nokia. Добре, че има такива умници като теб та и тапаците които правят милиони да разберат как е трябвало да постъпят. Съвет не се изказвай по теми в които си нямаш и ни най-малка представа.

мерси за съвета. Безплатен ли е? Както искаш може да го тълкуваш, обаче аз не знам някой да си е купил лумиа(за разлика от ифона и галаксито). Значи едва ли мисля само аз че е остарял преди да излезе на пазара г-н умник. А Нокиа си го знаят и без накой да им казва. го

Ти от милионерите ли си, че даваш акъл кой и какво да пише ? Мен като потребител ме интересува качеството и надеждността на телефона - нещо, в което нокия стана отрицателен пример последните години. Затова си загубиха клиентите и пазарите, затова потъват сериозно, затова са смешни с т.нар. си смартфони, които са на светлинни години назад и от Apple и от Samsung - затова и акциите на нокия придобиха статуса на junk - боклук ! Но разбира се за милионери като теб падението на една фирма е признак на ... възход ! Нещо си нервен а ?

Хардуерът е напълно достатъчен за да работи всичко перфектно. За разлика от телефониет ми с Андроид и Айфон-а за 1 година не съм успял да накарам Win Phone7 да забие. Няма бавене, няма лагване, няма чакане - нещо непостижимо за останалите. Майкрософт са магьосници. Дреме ми иначе на сайдера дали отдолу са сложили десетядрен на 4гхз или 100 мхз процесор. Ама малоумниците винаги гледат някакви числа, ядра и други щуротии...

Не може да се сравняват с Apple. Apple се върнаха в играта с иновации не предлагани от никой друг. Nokia са последователи. Не предлагат нищо ново.

Единствените иновации на епъл са в областта на маркетинга

Nokia: Напролет няма да помните проблемите ни Да наистина ще е така,защото просто напролет никой няма да си спомня за Nokia ако продължава така.