Коментари - Учен: Извънземните в зоопарка или да ги ядем | IT.dir.bg
назад

Учен: Извънземните в зоопарка или да ги ядем

Човечеството може да се срещне с извънземни обитатели в рамките на това столетие, смятат някои участници в международната среща Euroscience Open Forum, която се провежда в Дъблин.

Обратно в новината

Коментари - Учен: Извънземните в зоопарка или да ги ядем | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Запас от време, 50 или 100 години" - във формата на консервни кутии или пък в кислородни бутилки.

На скара с повече червено.

По добре да мислим те какво ще правят с нас.

Приказки за възрастни! Никога няма да има контакт с извънземни! Сами сме във вселената! Звездобройците само си фантазират за да имат бюджети!

Някой знае ли как са по-вкусни - с картофи или с ориз? Може ли да давам костите им на кучето?

това което се е случило, никой няма да ни каже, интерестното е, че каквото и да се знае се крие, защото една технология от тези момчета и можеш да владееш света, а това е отдавнашна цел на мнозина.

Ученият, да не е завършил килийно училище..., ще яде същество което може би, може да го конролира със звук и разум..., преди да си помисли да ги яде най-вероятно вече ще си мисли че е Айнщаин....:)

ей учения . да ядеш онова на слона от зоопарка

Този малкоумник да бе прочел малко в мрежата за ко иде реч, та да прави такива намахани изявления-ок, ами той дори май не е в час! да беше попрегледал малко дори и в наште сайтове - има такива материали, дето косите му ше се изправят, ама нейсе!

Симпозиумчета през юли си правите умните главички!?Вие Земляни сте ценни колкото нашите трюфели!Деликатес!Просто зануляваме пространството и хоп в казана!

Тоя се е нажулил със "самогон"...

игнорира ли откритието /наистина непотвърдено още/ на частица,движеща се с по -голяма скорост от тази на светлината?

ще ми изядете онова на слона от зоологи4еската

Фекта, че официално извънземни не са ни посетили, сам по себе си говори колко са интелигентни и разумни те.

За тях ще има специален зоопарк! Обаче ко ши идат: ей тва ма притеснява...:((

Най-вероятно те ще са хищници, а още по-вероятно е да са по-развити от нас.

:)

Ква е връзката между това, че нищо не се движи по-бързо от светлината и че сме имали "Запас" от 50-100 години? И защо пък ние ще ядем извънземните и ще ги вкарваме в зоопарк? Европейците кат са отишли в Америка как са утрепали няколко милиона индианци и които са оживели са ги вкарали в резервати ? Кой ще е европееца и кой ще е индианеца, когато довтасат извънземни?

Не знам кой ще е индианеца, но това ми звучи така: намерихме извънземен разум на 50-100 години оттук. Засега го пазим в тайна, и това време ни е аванса, ако решат да идват тук и да ни нападат.

Доста от най-висшите гръбначни на собствената ни планета са на границата между животно и разумно същество, а ние обръщаме ли внимание на това? След като сме "венеца" на еволюцията на достатъчна висота ли сме да оценим почти оформената способност за самоосъзнаване дори на животни, с които се срещаме всеки ден - котки, кучета, гарвани? Ако бяхме способни на малко повече внимание и бяхаме склонни към по-малко нарцисизъм за няколкостотин години бихме могли да тласнем няколко местни вида достатъчно напред, за да се превърнат в наши малки братя, може би наивни и елементарни по нашите мерки, но пък всеки с безценния принос на уникалната му връзка със света оформена от различна от нашата еволюция. Ако не можем да направим това за видове толкова близки и познати за нас дали имаме въобще капацитета да разбрем нещо съвсем различно?

ами ако сме сами в Галактиката-то живи същества може и да има,но да не са развили Разум и Цивилизация.

"Нищо не може" - ще видим.

Кой кого ще открие първи. Замисляли ли сме се какво ще правим с тях? или какво те ще правят с нас, ще ни ядат ли.

Да бе ще ги изядемСамо че дотогава ние ще сме се самоизяли.