Коментари - НАСА кани на работа 18-годишен перничанин | IT.dir.bg
назад

НАСА кани на работа 18-годишен перничанин

18-годишният перничанин Самуил Бисеров Борисов, който от шест години живее със семейството си в САЩ, е спечелил стипендия и е поканен да работи върху проект на НАСА в Хюстън заедно с други млади учени.

Обратно в новината

Коментари - НАСА кани на работа 18-годишен перничанин | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С това отличие ще го приемем без изпит в университета.

България - страната на управляващите крадливи, нагли, прости и необразовани.... Е ДАЛА НА НАСА И ДРУГИ ВИДНИ ХОРА - ИВАН НОЧЕВ

БРАВО НА МОМЧЕТО !!!!! САМО НАПРЕД И НАГОРЕ. ТОВА Е !!! А, вие жалки дребнави човечета си стойте в калта цял живот и продължавайте да завиждате на хората. Злобата ще ви изяде отвътре.

на Официалната информационна страница на наса Няма такава новина.. то бива напъване ама..

тапак

българските деца и младежи постигат върхове,когато им са предоставени добри условия за развитие. мнозина от тях за радост не забравят връзката си с българия. е, има и изклучения,де.

Радвам се много , успех в начинанията и завбъдеще .

Това е защото живее в САЩ, в БГ никой нямаше да го разбере...

Браво на момчето!Да ви прави впечатление,че е от ПЕРНИК?Ако има някой гаф свързан с Пк,се кефите и плюете...нещо да кажете сега?!

Като чета подобни новини се гордея, че съм българка и в същото време ми става тъжно, че в нашата страна се раждат толкова талантливи хора, а нашата държава не създава условия те да се развиват и да работят тук.

Момиче, може би единствената ни работеща политика е да затъпят народа колкото се може повече. Работя с хора и всеки ден се сблъсквам с толкова недоразвити, неграмотни и некъдърни хора, че чак ми става жал за тях. Но ... простия народ се контролира по-лесно. Това е България.

Има нещо объркано в новината не вярвам да е от Перник :)))))))))

Браво! Има много талантливи българи, които за съжаление не могат да се изявят тук, а само извън страната ни. Тук различно мислещите се потъпкват.

Браво на момчето!

Добре, че има и такива новини, е, някъде в края и в страни на страничката и с малки буквички, но ховавото е, че ги има, все-пак... заболя ме главата да чета за убити, катастрофирали, взривени и разни други такива 'ТОП' новини... Браво на момчето, желая му още много такива успехи в бъдеще и много $$$ в джоба, също така!

Заглавие:"Български винкел в космоса!" :))) Това в кръга на шегата. Евала на младежа! Успех приятелю. Дано по често има такива креативни младежи тук.

Колегата каза "Ето, има и изключения" :-) Браво на момчето! Лошото е, че в родината ни ще му е трудно да развие възможностите си и това е още един изгубен от нас млад акъл.

Ето това е държава - хората, които учат, знаят, могат и търсят поле за изява - успяват. Точно поради липсата на тази възможност е меко казано наказание да се родиш в България - страната на управляващите крадливи, нагли, прости и необразовани селяндури, чиито татковци са дошли с цървулитете от полето да управляват държава на 09.09.1944г. Мамка му и късмет! Добре, че поне не се родих в Северна Корея или някоя друга комунистическа дупка, която е по-зле от нас!

В НАСА не можеш работи, ако не си американец или зелена карта+5 години.

Не е вярно! там са най-ниските заплати щото е държавно. Те сатова търсят все еи такива млади хора. Но пък после всички врати са отворени за тебе. Аз лично познавам 2-ма бивши колеги дето са работили в НАСА

А случайно да прочете, че момчето е там от 2006 година? Май има 5 години, а и със сигурност има вече и зелена карта!! Браво на младежа! Успех и все нагоре!

Ей, по полека със селяните. Това че си се родил в София не те прави повече човек от нас, ясно ли ти е?

Ама тия да не са решили да правят космически ГОУФ с винкел отпреде за аеродинамична форма.

Браво на момчето, Ама ти как не се сдържа за този хубав коментар?

Дано не съм прав, но заради такива простаци като теб, това талантливо момче най-вероятно ще си остане гражданин на САЩ, а не на България. А когато след време стане известен учен, ще е американски учен , а не български.

Цанко

Той вече Е американски учен. Направо се чудя на заглавията "ученик от Перник", който от ШЕСТ години е в САЩ!?! Той си е американски ученик с български произход. Точка. След пети клас са заминали в Тексас. Какво е научил от и за България? По-важното, какво все още му е останало от това, което е научил? Иначе браво на детето, но за съжаление Перник и България почти нямат място в тази статия, освен в изречението "роден в Перник, България".