Коментари - Ново приложение регистрира дупките по пътя | IT.dir.bg
назад

Ново приложение регистрира дупките по пътя

Новo приложение за смартфони регистрира от автомобила ви дупките по пътищата и предупреждава градските власти, като указва точната им локализация, съобщи телевизия "Фокс нюз", цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ново приложение регистрира дупките по пътя | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глупости, глупости и само глупости за смартфоните. идеята може да е гениална, но не ми се вярва някой да я ползва ,че да сработи както трябва !

Това ако си го инсталирам на телефона ще ми забива през 1-2 минути от много информация...

В България дупките и дюнерите са много наброй...

Ако това приложение бъде приложено в България така както в ЗАпадна Европа, една кола ще регистрира 1 дупка на седмица. Ето как: 1. Автомобилът пропада в дупката. 2. Приложението регистрира в дупката. 3. Пътна помощ доставя автомобила в сервиза. 4. Автомобилът престоява една седмица в сервиз за ремонт на ходовата част.

Жалко, че няма приложение в България. Като замисъл е добро.

Има места по околовръстното, където може след обработка на данните да си помислят, че съм сложил gsm на борда на някоя лодка при щорм.

То за България е по подходящо да се разработи приложение регистриращо участък от пътя без дупки, като в същото време разполага със сложен алгоритъм който да определя, движението по нова магистрала с лека вълнообразност ;-)

Ако го приложат тука, няма да им стигне мястото на сървърите за всички дупки. А и при нас са по важни магистралите явно, другите пътища не стават за рязане на ленти.

Ами това е напълно неприложимо в България. Ние умело ги заобикаляме като влизаме в насрещното и т.н.