Коментари - Samsung представя второ поколение Galaxy Note | IT.dir.bg
назад

Samsung представя второ поколение Galaxy Note

Южнокорейската компания Samsung Electronics ще представи второто поколение на популярното си устройство Galaxy Note, съчетаващо смартфон и таблет, на най-голямото европейско изложение за електроника в Берлин по-късно днес, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представя второ поколение Galaxy Note | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм специалист по това дали смартфоните на Самсунг са по-добри от тези на Епъл или обратното,защото никога не бих купил такова грозно изделие,но цялостно погледното потенциала на фирма Самсунг буквално смачква Епъл.

Какъв потенциал и сравнение правиш? Все едно да сравниш китайски завод за камиони, в който работят един милион човека със завод на Мерцедес и да кажеш "е няма сравнение в потенциала".

Явор Марков

Потенциала на Епъл се гради на 3 (три) устройства с тенденция да станат 4 които обаче те не произвеждат, а на Самсунг сигурно на над 300 (включително и автомобили) които на 80% си ги произвеждат сами - кой ли има по-голям потенциал?

Какво виждат очите ми. Отново откраднатата правоъгълна форма. Веднага да се забрани и да платят на Ябълките, колкото пожелаят.