Коментари - Япония подкрепи Samsung в битката с Apple | IT.dir.bg
назад

Япония подкрепи Samsung в битката с Apple

Токийски съд постанови днес, че южнокорейската компания Samsung не е нарушила патенти за смартфони и таблети, собственост на Apple, предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Япония подкрепи Samsung в битката с Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

Тези факти сигурно ги знам преди теб дори. И какво показват те, че Епъл са черпили идеи от други американски компании, развили са идеите и са ги изпълнили по-добре.

Според епъл, американците са тъпи парчета, които не могат да направят разлика между продукт на епъл и на самсунг. Самия иск в щатите е точно за това - епъл съдят самсунг защото (заради подобният дизайн и функции) потребителите не са купували продукти на епъл ами на самсунг

LudELF

И безмозъчните поддръжници на всичко хамериканско и те са тъпи. Ама дали могат да го осъзнаят? Като им чета постовете - едва ли

Американски самолетоносачи вече обградиха далечния остров. Носят официално писмо с извинения ...

абсолютно твое право е да бъдеш облъчен от каквото си изкаш, но не натрапвай малоумното си мнение на другите така упорито!!! please

Ако не бяха Ксерокс ...

Толкова глупости съм изчел по форумите, но това просто надхвърли и най-смелите ми очаквания. Не знам на коя планета живееш, честно.

Футбола във вида,в който е,е измислен в Англия. Дали децата,които ритат зад блока дължат такси на Нейно Величество ??

На нейно Величество не, но на Епъл задължително! И всички, които отхапват от ябълките по едно парче също трябва да плащат патентна такса. Даже за да притежаваш отхапана ябълка трябва да плащаш! Това е - прави си сметката!

ама мнооооого си проЗд-вземи прочети какво е вградено в тия тъпи нагризани ябълки и тогава се изхождай-че те един процесор си нямат камо ли нещо друго:)))))

Най големите крадци са хамериканците с техния невероятно развит промишлен шпионаж, начело с флагмана им ябълка :)

jizast

Брех, а ти на какъв компютър пишеш, с каква операционна система е и какъв му е процесора? Просто да попитам, щото виждам, че си в тотална информационна дупка.

От цялата тази патентна война Самсунг ще излезе по-силен, а Епъл просто ще загупи уважението на масите. Епъл не успява да си сътрудничи в бранша, поради което ще изпадне в изолация което може да преодолява единствено с многото кеш в брой, но това ще е до време. Времето на конкуренцията и индустриалните войни свършва.

По-тъпо изказване не бях срещал скоро. Как може да има такива ламери. Пич много филми си изгледал, но главата ти е празна откъм съдържание. Вземи попрочети малко книжки, стига си чел форуми и блогове. Истината е в книгите. От тях току виж си помъдрял.

jizast

Да не излезе така, че ти не си чел достатъчно. Последния век почти всички се изобретява в Америка, 2-3 века назад пък основия двигател на техническия прогрес е била Европа. Ама то се иска малко ерудиця да се знаят тези неща. Не ми дрънкай глупости за великите китайски открития преди 1500 години. Тази плоча е изтъркана.

LudELF

Аман от неграмотни и нещастни ерудити. Последният век напъните на Америка да бъде нещо се виждат. Но господин разбирачо, не Америка е технологичната зона в света. Твоите любимци, клечка за едно много специфично място, което не са виждали през живота си, не могат да издялкат, а камо ли да произвеждат. И ти си същият. Източното трудолюбие е пословично. И не само трудолюбие, но тия хора могат и да мислят с главите си. А ти освен да венцехвалиш - какво умееш? Намирам че изказванията ти са лишени от съдържание. Та господий ерудит - колко века история имат твоите любимци изобретатели? И знаеш ли откъде идват повечето учени там? А откъде европейските учени са черпили познания знаеш ли? Босичък си драги - не се изхвърляй повече. А и непознати думи не използвай в речника си - трудно разпознаваем си така.

коку

Пак добре, че пишеш "почти" :-) Само едно заглавие погледни тук в Дир-а: "панасониц извади 10з-инчов зд екран без очила". Другото, което е достатъчно говорящо е състоянието на гсм мрежата в Япония. Докато по цял свят се борят за зг Японците са +1г отгоре :-) Да не споменавам един телефон ш505, който още преди 9 години беше с цветен зд екран, ама да - американците са супер, няма по-велики от тях... И за да илюстрираме мощта на американската технологична индустрия, нека обърнем малко внимание на космическите изследвания... Ето ти два цитата, с които приключвам моето скромно изложение: "За да създаде химикалка, която да пише и при нулева гравитация, NASA похарчи почти 10 млн. долара. Руснаците вместо това използваха молив." "Струващият 125 млн. долара Mars Climate Orbiter се разби върху Марс, защото се оказа, че в NASA правели изчисленията в метри, а инженерите от Lockheed Martin във футове."

коку

Ех тази транслитерация... Натиснал съм без да искам... Ето ми пост-а в нормален вид: Пак добре, че пишеш "почти" :-) Само едно заглавие погледни тук в Дир-а: "Panasonic извади 103-инчов 3D екран без очила". Другото, което е достатъчно говорящо е състоянието на GSM мрежата в Япония. Докато по цял свят се борят за 3G Японците са +1G отгоре :-) Да не споменавам един телефон SH505 (направен от Sharp за NttDoCoMo), който още преди 9 години беше с цветен 3D екран, ама да - американците са супер, няма по-велики от тях... И за да илюстрираме мощта на американската технологична индустрия, нека обърнем малко внимание на космическите изследвания... Ето ти два цитата, с които приключвам моето скромно изложение: "За да създаде химикалка, която да пише и при нулева гравитация, NASA похарчи почти 10 млн. долара. Руснаците вместо това използваха молив." "Струващият 125 млн. долара Mars Climate Orbiter се разби върху Марс, защото се оказа, че в NASA правели изчисленията в метри, а инженерите от Lockheed Martin във футове."

Владо

Я обаче погледни кви са родителите на учените които изобретяват в Америка? Да не се окажат 90% от тия учени чужденци, които се водят американци само щот родителите им са дошли в САЩ малко преди или след като са се родили същите тия учени.

Защото само копират, за това всичките марки цифрови апарати, а преди тва и повечето аналогови са японски. В роботиката са години напред. А запада точно краде косвено(а и не само) с това източване на мозъци. Apple от друга страна са откраднали доста технологии пряко и продължават да си приписват изобретения. Аман от фанатици - и феновете сте като господаря си - заслепени

1. Ако китайците не бяха изобретили хартията, нямаше да стигне добитъка по света за изработване на пергамент върху който да се записват научните открития. 2. Ако китайците не бяха открили компаса нямаше да има големите географски открития (включително и Америка). 3. Ако китайците не бяха открили барута, европейците нямаше да завладеят света (включително и Америка). Толкова за паразитстването и научния потенциал на "жълтите нации".

Барут, компас, сеизмограф, хартия, бетон, законите на хидростатиката, зъбните предавки, порцелана, коприната, легираната стомана, фермените конструкции с нитове... И всичко това, от 1000 до 2000 години преди "бледоликите". Китайците са строили кораби по изчисления стотици години преди Архимед да изскочи гол от ваната... :) Хайде холан и хейтене на килограм!

jizast

Като пишите глупости та се забравяте. Я пак си помисли кога са били тези открития и ние в кой век живеем. Нещо така ново революционно да са открили жълтите? Ако не се сетиш, най-добре е да спреш да пишеш простотиите си.

Искаш нещо от сегашно време... Сам шефът на Мерцедес, преди 2 години мисля, обяви пред целия свят че Тойота/Лексъс са 8 години пред тях в технологично отношение. Да точно така - една японска компания и който е имал допир до тези две марки ще разбере защо го е казал.

Владо

Ми те ако не са били ония открития, още сме щели да се радваме на колелото в Европа (и съответно САЩ) бре.

Адвокат да си в днешни времена :)