Коментари - Показаха лаптоп без процесор, ОС и памет | IT.dir.bg
назад

Показаха лаптоп без процесор, ОС и памет

Необикновени устройства дебютираха на изложението за потребителска електроника IFA 2012 в Берлин. Едно от тях бе представено от Korea Telecom - корейците впечатлиха с идеята за лаптоп без процесор, операционна система и памет.

Обратно в новината

Коментари - Показаха лаптоп без процесор, ОС и памет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз искам корейката без лаптоп, без пристилка и лесен достъп до конектора за моя хай-дефинишън линк.

Не вярвам да има идиот който да даде пари за това нещо.Но пък света е голям...има от всичко

Между другото, каква е разликата между това и ASUS PadFone?!? Само дето ASUS обявиха PadFone преди половин година и тяхното устройство е "празен" таблет със слот за телефон И с място за свързване на клавиатура, за да се получи пълноценен лаптоп. Т.е., имаме истинско "3-в-1" :)

Китайците продават Андроид лаптопи под тази цена. И си имат и процесор и ОС. Иначе идеята е добра, но 260 долара за малък монитор и (прдполагам) 16-32 Gbyt SSD е свръхскъпо

е това по какво се различава от докинг станциите?

Някой ден ще покажат компютър (може вече и да го има) само от процесор и интегрирана в него памет, видео и т.н. ... И ще си цъка с някаква ОС.

Първият такъв тази година навърши 45 години! Става дума за Intel 8048. След него идват стотици други едночипови компютри, които се използват най-вече като промишлени контролери или процесори в битова техника и електроника. Около 90% от тях работят с операционната система iTRON.

Е, нищо не се казва за HDD. Със сигурност ще има някакво подобие на motherboard. Ще има и задължителни видео и аудио "карти" ... а клавиатурата кой ще управлява? ... вероятно ще има и чипсет.

Alex

да махнат и монитора да се ползва телевизор става перфектния лаптоп :)

Ал

Всъщност са пуснали клавиатура и монитор за смартфон. Идеята е добра.

Дома и язе имам едно таквози без пароцесор, ок и мозък - викам му кашон и котката спи у него.

ахахахахаха