Коментари - Китайци създадоха копие на Microsoft Surface | IT.dir.bg
назад

Китайци създадоха копие на Microsoft Surface

Китайска компания изкопира таблета Surface на Microsoft, преди още устройството да е излязло на пазара. Windows PAD, създаден от FView, прилича на външен вид на Surface, но за разлика от него, може да работи с две операционни системи - Windows 8 и Android 4.1 Jelly Bean, които са инсталирани в таблета.

Обратно в новината

Коментари - Китайци създадоха копие на Microsoft Surface | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

та не разбрах, какво маикрософт са открили !? компютъра? таблета? операционната система? ... каво са откраднали , копирали и разбили е ясно :)

Айде стига сте ревали, че били копирали. Кво копират, като всичко се произвежда в едва ли не едни и същи заводи, на едни и същи поточни линии от едни и същи роботи (и машини и хора). Никой не може и да им каже и копче, щот ако не се произвежда в Китай бедна ви е фантазията колко ще струват всички джаджи. Дори просволутите ви айфони. Ако ги правеха в САЩ както навремето са си правили епълите и макинтошите, ся ще почват от 10 бона в зелено. Били копирали външния вид на неизлязъл още продукт, който вече се произвежда в същите заводи. И кво ? Също си имат огромен пазар. Китайците бедни бедни ама си купуват и те и телефони и компютри. А някъв кретен Evropa дрънка по долу, че китайците от хилядолетия копирали. Мда, много ми е чудно от кого са копирали компаса, барута, хартията и сума ти още изобретения, по времето, когато в "светла" Европа са писали по кожа, хвърляли са си лайната насред улиците в Лондон (исторически факт) и са се стреляли с лък и стрели. Да ви имам малоумното образование.

Копирахме ги от извънземните!

копие или не - защо не го копираме ние или друга нация, а именно китайците - не е както наивниците си мислите, че е защото китайците не можели да измислят нищо, а точно обратното - за да покажат, че никоя технология не им проблем, а и имат съответните производствени мощности. освен това китайците си имат техни собствени технологии за почти всичко - дори по-добри от американските - знам няколко американски чипа, на които китайците имат не копие, а тяхна си разработка много по-добра като по-бърза, по-надеждна и с повече функции от американския чип, при това 10 пъти по-евтин. така, че тези дето не са разбрали, че Китай е новия световен лидер, живеят в мехур и са с промити мозъци от западна пропаганда - отидете и вижте как живеят в "беден" Китай - тези с високите залати в София, няма само месечния наем в Шанхай да могат да си плащат, ако заплатата им е същата.

Ами ходим...гледаме ... ама гледаме и отвъд Пудонг . 100-150 млн. китайци вече са средна класа и живеят сносно ... и един милиард бедни наум . Та ако си беше показвал носа извън лъскавия мегаполис щеше да видиш много неща (всъщност беднотия и колиби може да видиш и под сянката на небостъргачите) Иначе дори бяха направили цели фалшиви магаини на Eпъл с логото аранжировката всичко едно към с едно с който и да е легален магазина на Ябълката по света. Да не говорим как навсякъде може да си купиш Ролекс , Версаче и какво ли не ... ненадминати имитатори са. Светът се е движил напред и дай сега да се кланяма на древните фараони , че някога били най-великата цивилизация ? Относно Китай ако малко се интересуваш , а то инфото го има и в Нета щеше да знаеш , че повечето(вкл. двата най-известни) небостъргача на Шанхай са дело на западни и американски изпълнители и проектанти. Свръхскоростният "Маглев" с който толкова се гордеят пък е дело на "Сименс" Пък онова за чипа дори няма да го коментирам.

коментирай и извън "лъскавия мегаполис" София !?:) Като си ходил по света и гледаш, гледаш походи ли из родната България най напред ?! В 21-ви век, в центъра на Европа има обезлюдени села, без ток и вода, без пътища ...?! Каква наглост е да коментираш "лошите комунисти" в Китай, след като там поне за последните 60 г. хората се понахраниха !! Питал ли си се как става това да вдигнеш стандата на живот в такава ОГРОМНА държава ?! 150 млн. ...?! А при нас като сме само 7 млн. да не сме по добре !? Млък... и идея нямаш за какво говориш, а е и срамно !?

Рядко се срещат по-заблудени екземпляри от китайците. В супера в Щатите обърни внимание кои са тия дето най-много пречат, бутат се, не знаят накъде са тръгнали и т.н.

Абе тинейджерчета баткови, да ви прави впечатление, че самата информация е далеч от истината и ви манипулира? Откога външното сходство е белег за кражба ?? Ми нами МС ги прави в Китай и си е направил сметката !!?Изпитват ви акъла и той явно ви стига само да сте добри с компа !! Така хашлашки си плюете и по лошите комунисти итн. без въобще да знаете за какво става дума !!! Просто заради спорта да плювнеш !! Без грам акъл !!!

Сериозно?

Ал

Строго погледнато FView НЕ е копие на Surface, тъй като Surface още не е излязъл и няма от какво да се копира. Даже FView ще излезе първи и може да има претенции за оригинал!

Сега Майкрософт като се разсърди, ще ги съди и ще изнесе производството им от Китай обратно в САЩ, хаха... Искам да гледам тоя филм :-)

И някои се възхищават на китайците защото крадат и копират всичко до каквото се докопат и така хиляди години!!!! А те са тъпи и готови да те смажат с числеността си, а не с ума и интелекта си!

А защо да се възхищаваме от европейците, които некадърно са копирали от китайците? И така - хиляди години, трябва ли да ти изброявам колко неща са копирали от китайците или ще се справиш сам с "еврпейския" си интелект?

Добре, де, китайците не могат ли сами да направят нещо, а само копират некадърно!?!

Жълти маймуни - какво да очакваш. Толкова им е капацитета, поне на тия дето се израснали покрай ККП.

Единственото, което не могат е да накарат собствения си народ да плаща 50 пъти над производствената цена за нещо с грозно лого върху него.

Тъй ли? Не си ли чувал, че има магазини на Епъл в китай и опашка от китайци отпред. Те не са ли от народа?

Бях през 2010 в Гуангжоу, Шенжен и Донггуанг. Бях много изненадан, след като видях в метрото подобна картинка като тази в лондонското метро - половината китайци бяха с айфони в ръце, също както половината британци.