Коментари - iPhone 5 чупи рекорди | IT.dir.bg
назад

iPhone 5 чупи рекорди

Американският технологичен гигант Apple съобщи, че за 24 часа е получил над 2 милиона предварителни поръчки за новия iPhone 5, което е повече от два пъти повече от рекордните 1 милион броя при предварителните поръчки за iPhone 4S, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 5 чупи рекорди | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

iфона е само за мацки, технически неграмотни гъзари и педали. чао,

Хе , хе , хе другарю luser , това ли е аргумента , който трябва да ме убеди да си купя iDiotPhone , защото е скъп , браво чудесен критерий сте избрал да оценявате една стока . Само за ваше съжаление ще спомена , че причината поради която , не купувам iDiotPhone не е тази а неговата крайна нефункционалност , малък размер и изключително бавнодействие и въобще се чудя как Apple са имали смелостта да нарекът туй нещо или по-скоро туй нищо , "сматр"-фоун ! И пак само за ваше съжаление ще спомена , че аз ползвам 7" таблет-телефон / без да споменавам марка , защото на робувам на такава/ 3G/3,5G ОТ КОЙТО ЗАСЕГА СЪМ НАПЪЛНО ДОВОЛЕН !

Така , така Achka , да приемем , че аз съм от село и не разбирам от " високотехнологичен маркетинг " , ами какво да кажем тогава за " високотехнологичните и незомбирани " американци от тази статия " В САЩ не различават стария от новия iPhone?" , и те ли са от село , та не схващат . А и я сподели Achka , Apple всъщност високотехнологична компания ли е или най-голямата маркетингова компания ?

не говорич за тебе а за нокя. за теб е ясно че не разбираш ни от високи течнологии ни от маркетинг просто повтаряш това което си чъл недочъл. както ти казах замисли се вархъ факта че хора които имат вазможности предпочитат продуктите на аппле. и една малка тажна да ти разкря - не са тапи и зомбирани. и не е газарско да имаш ипхоне - всеки в америка може да си позволи да си го къпи. газарско беше преди много години вече не е. къпъва се защото е хъбав продуцт

Броенето започна , като иДиот номер 1 на форума гордо се изправи Acho . Achka бре , ма ти найстина ли не схващаш , че тук не говориме за гениалната маркетингова стратегия на Apple , а за иДиотската стока , която тя промотира и за иДиотите , дето и се връзват !

ако беше само вапрос на маркетинг мислиш ли че нокя са по тапи от тебе та да не се сечтат да маркетират? или понеже си наи умня на село си мислиш че си разгадал всичко. не ти ли е минавала през главата простата мисал че като има избор на толкова конкърентен пазар хората могат да сравняват и избират? подозирам че никога не си дарял в рацете си едновремено галахъ таб и ипад?

Значи ти си много умен, защото не можеш да си позволиш iphone, а милионите по света са "идиоти", защото могат ? Брей какъв надут бетонен цървул ! Когато се образоваш започнеш да работиш и си позволиш iphone тогава ще разбереш колко си жалък ... Само с маркетинг не могат да бъдат номер 1 в света, явно предлагат и оригинална и качествена стока, но за лешпери като теб евтиното винаги ще е цел ... Тъжно е - съжалявам те ...

Айде пак... Не сме можели да си позволим... Мога да си купувам по 2 iPhone всеки месец, без да ми се отрази съществено на начина на живот и въпреки това си купих Samsung Galaxy. Apple ме дразнят адски много с това, че правят ширпотреба и че са адски арогантни. Това, че тяхната ширпотреба тук се има за ексклузивна стока си е наш локален проблем...

Напротив и само с маркетинг можеш, я виж макдоналдс, кфс, кока кола фейсбук и прочие гнусни Хамерикански компании. За монополиста майкрософт да не говорим :)

Sho2Sho

link Ето малко статистика ... сметни си сам колко хора в световен мащаб купуват iPhone/iOS и колко другите ОЕМ-и/Android ... сега пак напиши ,че Iphone е толкова добър , колкото го обещават . И ти copy още няколко линка да видиш колко "умен" си ,че си си купил iPhone.

начи аппле са пални глъпаци които ъспяха с рекламни трикове да станат наи голямата фирма в света. естествено за гениите в този форум не е никакв проблем да направят 5 дупко в алъминии с такава прецизност. нищо не е да направиш и танко мобилно ъстроиство - имаме и инжинер о германя които го прави без проблем. естествено всеки от вас може да саздаде ъслъги като ицлоуд, сири и ква беше оная глъпост с триизмерната гпс - за всички ъмници вав форъма това са 2 часа работа. тя в нокя толкова ли са тапи че не могат да наберат статисти за да правят опашки за новата лумя.....

Ако всички фенове на загнилата ябълка пишат като теб....жалко. Ясно, че средното ай кю на хората в опашката е около минималното за зомбиран американец, който купува телефони като хамбургери ама все пак.

не мога да разбера защо всички тапаци като нямат аргъменти се захващат с правописа. не е много трудно да се сетиш че кирилицата не е наи популярната азбъка и много могат да пишат само на англиски на работното си място транслирано от програмата на форума.

iPhone идва от iDiotPhone или на Български иДиотФоун , телефон за иДиоти . Юруш , насам народе , пак е дошло време да се броят иДиотите !!!

Ха ха - злобей злобей мижитурке, животът те подминава нали ...

Революционното в айфон 5 е размерът има значение, щом толкова хора го купуват.

Много странен ник, трябва да си го сменяш на всеки няколко месеца. Непостоянство.

Джобси, Джобси, на кви педали ни остави.

За предния модел бяха наемали статисти да правят опашки пред магазините им... Явно и сега ще е така... Трябва да си завършен дипломиран лумпен за да се вържеш на такива евтини трикове...чудно ми е не им ли е леко обидно на "феновете", че компанията има такова ниско мнение за тях?

Имал бол пари - дал.

Ай-сиктир, бе! Надухте ни главите.

работя в германия, групата ни е 20 човека инженери, повечето с докторски степени. само 3-ма имат iфони и никоi от тях не се е забързал да си ги сменя. Bсичко това е една истерия предизвкиkвана винаги от епъл когато изкарат някоi "нов" боклук на пазара. със здраве.

да де ваща гръпа е мярка за всичко. само 3 ма имали ипхони:) а аипади? кви точно инжинери сте? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е важно кви сме, а колко кинти вземаме Aчка. чаткаш ли?

не сме вчерашни. Bсичко това са нагли лъжи за да се държат зомбитата под напрежение и да се шуми около епъл за щяло и нещяло.

Колко струват компонентите в iPhone 5 Ето и пълният списък с цените* на компонентите: Дисплей - $18 Тъчскрийн / защитно стъкло - $7.5 Батерия - $3 Камера - $10 Wi-Fi / BT / GPS - $4 NAND - $9 SDRAM - $4 Процесор - $28 BB+XCR - $25 Неелектронни компоненти - $17 Други - $38 Допълнителни материали - $4 Общо: $167.5 Давайте 1400лв на Мтел,Глобул и Виваком:) Иначе зомбираните комплексари по света са се активизирали и са си поръчали новия модел.

ти си мноо ъмен. сметни тогава в лутеница колко стръват доматите щото за теб операционна състема, ицлоуд, дистибуця, тарговска оцтапка и данаци са понятя които още не си шванал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тонове облъчени и безкрайно заблудени фенчета на гризани ябълки. Вие прости ли сте? Някой плаща ли ви да се кланяте на някаква пробита американска секта? Вземете си хапчетата, преглътнете срама от дадените 1200лв за една китайска платка и прогледнете. Всички ви се смеят, а вие продължавате да се биете в гърдите и да си мислите, че щом имате I-shit-ни, сте станали по-красиви и по-вървежни...запомнете, че това е просто някаква си китайска пръчка, сглобена от често пияно и сакато китайче, някъде далеече на изток...отнася се за всички марки. След 5-6 месеца вече имате СТАР модел и за да сте пак вървежни, трябва отново да дадете 1200лв, иначе сте мишка...и до кога така?!?! Капиталистите ви смучат малоуните мозъчета...

Ne sme prosti. Ti?

А, точно го каза, фенове. На един нормален човек нямащ нищо общо с една компсния, би му било все тая колко са заявките и продажбите на продуктите й. Дори напротив, би бил изнервен от удължения срок за доставка. На мен ми ми е все тази дали от моята марка и модел телефони са продадени 2 или 20млн . Всe ми е тая и колко ще продаде Apple

самсунг фенове, нещо да имате да кажете за свое оправдание? :-)

deant

да, много прост народ има на тоя свят...

За всеки влак си има пътници. Защо да давам 5 пъти повече пари за нещо, което ми върши същата работа като другото - 5 пъти по-евтино. Само да му плащам марката?

Тъй, тъй, били получили 2 милиона поръчки. Може и така да е, но може и да не е така. :-) Данните са "подадени" от ябълката, а те вече отдавна показаха, че лъжат без да им мигне окото и за пари са готови и майка си да продадат. Маркетинга продължава да върви, а уникално неосъзнатите индивиди продължават да се кефят...идилия на простотата. :-)

това е бизнесса мои човек. борба да изпревариш и надхитрич дръгите дето са сащо барзи ъмни и срачни. аппле го правят много добре в момента

Самсунг е лидер в продажбите на смартфони в световен мащаб - нещо да кажеш?

Мда, оправданието идва след няколко месеца. И при положение, че по-стария модел издухва новия айфон, не ми се мисли С4 кво ще го направи.

jizast

Еее, няма начин да не счупят рекорди, светлинни години са пред останалите...

В кое са светлинни години напред, че не разбрах?

В маркетинга и умението да зомбират хаха

С липсата на технологии които присъстват при телефони на 2 години?