Коментари - Zamunda влезе в пиратски списък на САЩ | IT.dir.bg
назад

Zamunda влезе в пиратски списък на САЩ

Българският торент тракер Zamunda попадна в списък на американските власти с големи нарушители на авторски права. Русия, Украйна и Китай са най-благоприятни за нарушителите, посочва доклад на работна група в Конгреса за борба с международното пиратство.

Обратно в новината

Коментари - Zamunda влезе в пиратски списък на САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха-ха... Канада била с "подобрение". Явно kat се е трансформирал в мааалко тракерче, след като беше (всъщност все още е) най-големия тракер след пиратския залив. Ама нали Канда си плаща за филмите и музиката директно на САЩ и хайде, ще си затворим очите за тракерите им.

Сайта на замундата е Ок, но администраторчетата вътре са едни надути киселяци - изживяват се като богове, а всъщност са там заради потребителите, а не обратното - все пак ние им плащаме заплатите нали ? И вместо да им помагат - масово трият акаунти, пишат смешни предупреждения като учители заради даване на акъл или коментари, които не им харесват. От няколко години не ги ползвам, защото нещо са се объркали с техните измислени правила и си свалям отвън ! И без това те не качват нищо ново, просто чакат да го качат другите и го теглят оттам ! А жалко за демоноида - затвориха го, беше уникално добър !

по принцип пишеш големи глупости за Епъл, Самсунг и т.н., но това е единствения ти пост в който има истина.