Коментари - iPhone 5 се продава добре, дори и с лоши карти | IT.dir.bg
назад

iPhone 5 се продава добре, дори и с лоши карти

Това, че Apple се извини за грешките в новото си картографско приложение, което дойде с операционната система iOS 6 и разочарова клиентите, е страхотно. Но дали беше наложително? Търсенето на iPhone 5 продължава да расте, твърдят редица наблюдатели, а провалът на Apple Maps не го е забавилo изобщо.

Обратно в новината

Коментари - iPhone 5 се продава добре, дори и с лоши карти | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hа зомбитата не им трябват карти, много са тъпи за да се ориентират. Aпаратчето им трябва само да го показват, да се прaвят кул, ама на кои му дреме. Bсеки вече има, модата отмина.

Странно, реват и стачкуват че нямат пари а си купуват скъпи коли и телефони

Това показва причината да се купува продукт на Апъл: не е функционалността на софтуера, а "функцията", която рекламата му е добавила - to be cool (т.е. да си сред гъзарите)

Кризисен PR. Всички които познавам решиха да изчакат, че без YouTube и Google Maps остава само да зяпаш скъпото, безполезно и лесно чупимо устройство и да го ползваш като обикновен, а не smart gsm.

Е как няма да се продава. Всяко платено и то скъпо нещо се купува много, независимо, че на пазара има по-добро. Пример ... продуктите на Microsoft.

още един знак какво точно представляват 'потребителите' на този продукт - мелез

Вярно, че dir-а се изхранва от реклама, ама малко попрекалиха с хвалебствията тоя iPhone... Не знам кой плаща за тези поръчкови статии, но нещата не са такива, каквито пише че са...

превеждат и препечатват. епъл да не са луди да им дават пари, като могат да разчитат на мързела на журналистите.

deant

Интересно защо така остана покрит проблема с камерите и лилавите сенки по снимките. Немога да поствам линкове, но може да се потърси в гугъл. Нещо този новия аифон с доста грешки е излязъл...

А между другото батерията на i5 издържа по-малко от тази на i4s , от това се оплакаха и двамата ми приятели , с които говорих .

По-скоро е показател за това ,че много хора купуват неща , които всъщност не са им нужни . Заменяйки старите си работещи телефони(обикновено i4s) с нов , било то да са в крак с модата ( повечето от моите познати , които вече си купиха i5) или понесени от еуфорията на останалите i-фенове .

+100000

Имаш лично право да си останеш заблуден.

Не мога да повярвам, че има още такива балабурници, които купуват айшитнята!

jizast

Ползвай си SamShit-а и си мълчи, лузър...

коку

Ех... Не се спря бе човек... Събра ли най-накрая пари от закуски, за да си смениш Nokia-та с iPhone 5, за да видиш наживо за какво недомислие става на въпрос? -- Написано от Samsung Galaxy през 3G мрежа

И аз си ползвам самсунга и нямам проблеми.Лузърат май си ти, щом вярваш в нещо, което не си видял наживо и въпреки недостатъците защитаваш колко е добро.Излез малко от нета, поразходи се навън и виж колко хубави, качествени и евтини смартфони има на пазара.Айфоня не струва пред тях.

Как е боята? А камерата? Навигацията добра ли е?

Тове е мода - и тя ще отмине какато всяка друга

Бхехе! Е ти какво предлагаш, бе Айнщайн? В момента на пазара просто няма по-добро устройство от 5-цата, ама едно си баба знае, едно си бае, а? И на тестовете се видя, и на здравина, и екрана му е слънце, камера изработка, екосистема, всичко? Какво друго има, което да се продаде над 5 милиона за 3 дена бе, Шуши? Кое? Общите продажби на всички останали в бранша не могат да съберат толкова за 3 дни. Преди няколко дни го видях на живо - еми просто е класи над всичко. До него се мъдреха пластмаските на жълтурите - жалка работа а струват колкото 5-цата. Единствено Нокия и Блекбери достигаха качеството на изработка, но те пък си имат други проблеми. Детска му работа :)

Това за здравината, екрана и камерата искрено ме разсмя.Ти не четеш ли новините.Тоя прехвален телефон е по-зле от самсунга ми на 3 години.Нито ми се е обелила боята, нито имам проблеми с блутуута и камерата.Скъпи играчки за комплексирани типове са айфоните.За нищо не стават.

Тези цифри говорят, че все повече хора изпростяват!!! Аз като съм имал Айфон, като съм разбрал какъв боклук е, ти още не си знаел момче или момиче си!

Струват колкото 5-цата???!? Не гледай субсидираните от операторите цени! Интересно ми е друго, защо като цените са еднакви, не всички купуват айфони ...