Коментари - Nokia пуска Lumia 920 и Lumia 820 в Европа | IT.dir.bg
назад

Nokia пуска Lumia 920 и Lumia 820 в Европа

Финландската компания Nokia съобщи, че е избрала втория по големина американски оператор Verizon Wireless да разпространява новия му смартфон Lumia 822 от есента на тази година. Дългоочакваните Lumia 920 и Lumia 820 пък ще се появят в Европа още тази седмица.

Обратно в новината

Коментари - Nokia пуска Lumia 920 и Lumia 820 в Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не оплакваме Нокия, тя е на второ място по продажба на телефони след Самсунг. Сега се бори на фронта на смартфоните да излезе напред.

Еее, разгеле! От кога чакам една жълтичка 920-ка!

Хубаво е да се знае, че ОС за тази нокия WP заема "само" 12 GB ! Как си го натресоха с този уиндоус - потъвха бавно, сега направо летят към дъното ! Защо не избраха андроид - очеваден е успехът му и не виждам ама нито една причина да избера уиндос като ОС, която е по-бавна, по-бъгава, по-неадекватна и тотално неразбираема, особено за клиентите на нокия, които обикновено търсят телефон с две копчета - за говорене и прекъсване, повечето им идва сложно !

Май не правиш разлика между Windows 8 RT, който е за таблетите и е 12 GB и Windows Phone 8? Айде като е така да не изказваш мнения по въпроса!

Кога успя да я докопаш па и да разбереш колко точно място заема?!

Много важно..! Тези от Нокия така и не разбраха, че да имаш толкова широка гама продукти не им носи ползи, а само загуби. Аз съм загубен и объркан от десетките им модели - дори да искам Нокия съм затруднен в избора. А защо да ми е трудно, като е толкова лесно при Самсунг и Епъл?

Май не си виждал продуктовата гама с моделите на SAMSUNG.

Какъв е извода - трябва ти Apple!

kike

Ти какво мислиш, че Самсунг си правят печалбата от цялата продуктова гама ли? При тях изпъква галакси серията, докъто при нокия по едно време нищо не се отличаваше.. Апъл трябваше да ги учи сичките.. да се съсредоточат върху един модел в годината.. не да бълват всеки ден "нов" телефон.

В момента Нокия има само 2 телефона с Windows Phone 8 (като изключим модификациите им в САЩ).

kike

да бе те и Самсунг имат 1 модел (айде като броим и нексуса) 2 модела , с Андроид 4.1 ...