Коментари - Microsoft вдигна завесата на Windows Phone 8 | IT.dir.bg
назад

Microsoft вдигна завесата на Windows Phone 8

Microsoft представи официално новата си мобилна платформа Windows Phone 8 (WP8). Софтуерният гигант твърди, че операционната система предлага истинско лично изживяване и свързва потребителите с хората и нещата, които са най-важни за тях.

Обратно в новината

Коментари - Microsoft вдигна завесата на Windows Phone 8 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе на кой му пука за бозите и телефоните, я вижте Джесика... ;-)

... един с добро зрение!!!

Хайде пак несъвместимост с предходна версия. Сами си гонят потребителите.

То при другите една съвместимост - ум да ти зайде... Телефона не настолен комп, не става така лесно - хоп и съвместимост

Ами общо взето нямаше никакви проблеми да инсталираш програмки от WinCE и производните му дори на Win6.5 на устройства с АРМ процесори. Та номерът със съвместимостта беше основния аргумент да се откажа от Уиндоус платформи за джобни устройства, таман съм си събрал програмките които ми трябват и изведнъж греда... или разработчикът на това което е идеално за работата ми не ще да го ъпдейтне за 7-та или пък просто няма интерес да си спомня какво еправил преди сума ти години.

Че какво им е на съвместимостта? Повечето програмки за Android-ите ми са съвместими с Android от версия 1.5 нагоре. Работят включително на последната версия...

Един простичък пример - като завъртите андроид или епъл смартфон ви се завърта и снимката - тук първо екрана изгасва, след това светва и картинката не е завъртяна, а се завърта след известно време. Това дава представа за малоумната ОС на тези т.нар. смартфони. уиндоуса е може би единствената ОС ориентирана не към потребителя, а към разработчика - ей така, да им е по-лесно, потребителя е нежелана част от пейзажа !

ползвах известно време този плочков интерфейс. Много е грозен наистина и хиляди тъпизми в него. По принцип съм фен на майкрософт ама това е многооооо грозно, даже и картинка не можеш да му туриш за да ти се махнат тези грозни правоъгълници. Windows Mobile поне можеш да я украсяваш по вкус.

Ime

Той телефона да е функционален - Красотата я търси другаде ;)

И това си го пробвал на WP8?