Коментари - Астронавти прибират ”Кюриосити”? | IT.dir.bg
назад

Астронавти прибират ”Кюриосити”?

Директорът на програмата на НАСА за изследване на Марс се надява, че един ден марсоходът "Кюриосити" може да бъде върнат на Земята от астронавти.

Обратно в новината

Коментари - Астронавти прибират ”Кюриосити”? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ония дето щяха да ходят, какво стана?? Пращайте ги

To тия мечти ги слушахме през '80 на миналия век как щели да кацнат до 2011 Щото ставали 50 г от как изстреляли Гагарин!

Тия дотегнаха на хората с тая таратайка.... Видяли отблясък в почвата която снимали и веднага винче паднало.... Въобще не е ясно дали реално има такава машина или всичко е цирк...

Колкото си по-прост толкова по са ти неясни нещата...

викаш - не си видял с очите си, че е на Марс - не вярваш а ? :))) Еми то може и в космоса никой да не е стъпвал а пак да е холивудска продукция ...Ганьоо..Ганьо ...!

Ахмед Доган

Ми и ти си Ганьо щом верваш на всичко дет ти плювнат! Пообразовай се малко и може и да умозаключиш в некой момент, че голяма доза холивудска продукция в космическите истории! Най-показателна е първото стъпване на Луната - доказано е че е холивудска продукция ... и никой не твърди че не е стъпвано, но не е тогава, когато е оповестено и за когато са излъчени кадрите с веещият се американски флаг на Луната (тя няма атмосфера и флага няма как да се развее)! А това, че руснаците не атакуват тая холивудска продукция според една от теориите е може би защото те са кацнали първи ... но екипажът им е останал там и останките от него са били открити от първите американци кацнали там - историята е свидетел на безброй такива договорки между големите ат-ове, които са останали (и остават)ребните магарета!!!

Абе вие бъдеще време не сте ли чували. Като прочетох заглавието помислих, че десетина докера са кацнали на Марс и го товарят в каросерията на звездолета.

Едва ли по-скоро може да остане в марсиански музей. ;) Марс рано или късно ще бъде колонизирана. Има си вода, атмосфера, не много различна гравитация от земната, не е далече от слънцето могат да работят слънчеви панели. Въпрос на технологии е човек да живее там, принципна физическа пречка няма.

Освен ако един ден не решат да прибират сондите които в момента са на края на слънчевата система :)

И кво?!

Слушай Азис и разцъквай у фейса. Не се затормозявай с наука.

Не се обаждай като говорят големите.