Коментари - Доминацията на Android продължава - 75% дял | IT.dir.bg
назад

Доминацията на Android продължава - 75% дял

Google увеличи още разликата с Apple при мобилните устройства през третото тримесечие. Сега вече 75% от смартфоните, продадени по целия свят използват операционната система Android, според оценки, публикувани в четвъртък от изследователската компания IDC.

Обратно в новината

Коментари - Доминацията на Android продължава - 75% дял | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

коку

И кой бизнес модел е по-печеливш? Какво показа пазара? От гледна точка на количество потребители печели Android, от гледна точка на печалба, май няма равни на кръвопийците от Apple...

Ще стане като при компютрите - 10 процента дял за Епъл. Балъци, балъци, ама до време :) :) :) Имам 2 андроида, а жена ми се гъзари с iPhone. По-тъп телефон НЯМА ! Всичко е направено така, че да кихаш кинти на всеки клик :) Затворено и изолирано - за американски дебили :)

dirddd@

Абсолютно съм съгласен.

В крайна сметка Android не кой знае какво и със сигурност не е по-добре от да речем един леко украсен с удобен интерфейс Windows CE, напротив куца в редица области, залага прекалено на Java и сега MS, ако са рекли с унифицирането на ядрото си могат да избият рибата, но за целта трябва да се откажат от затвореността и манията да се налагат недоразвити технологии само и само да се получи красив интерфейс. Това, което ги ограничаваше в миналото, сега може да ги изстреля, но да видим...

Андроид не е кой знае какво, но е малко по-добре от иос. Най-добрата ОС за мене е Windows XP.

ти май имаш мобилно устройство с XP???

Телефонът ми е с ИОС6 - как да разбера, че е трагичен като надеждност, понеже досега не съм имал никакъв проблем. Сигурно има някакъв друг начин да открия тази трагичност - ще ми помогнеш ли ?

Blake

Ми имаш късмет, че тука зомбитата са малко, т.е. още никой не е проявил интерес да се заиграва с телефоните им... Ако отидеш на друго място, току виж си разбрал :)))

няма как да разбереш ..просто щото си едно ламе което е купило телефон за да говори, без да ползва bluetooth (към други телефони), без навигация, без да пробва да инсталира каквото и да е допълнително приложение.

Пробвал съм и някъде към 70-80 пъти даже и съм успявал. Аман от тикви

Според мен apple още ще затъва - ios6 е трагична откъм надеждност, много са оплакванията от всякакви бъгове, съответно от поддръжката са изнервени и се държат грубо и надменно с клиентите - абе с две думи вървят по пътя на нокия, и там беше така с бъгавият симбиан ! Като ти е скапан софтуера, подръжката ти куца и клиентите са изнервени - няма как да очакваш напредък ! Жалко, бяха ми любими, но ме разочароваха, след Джобс правят само пари от старата си слава - нищо смислено не дават в замяна на клиентите си !

Как тъй ти бяха любими , когато никога не си притежавал нещо с iOS ? На мен любима ми беше Анджелина Джоли , ама откакто заживя с Брад Пит ме разочарова и вече я не ща ...

И на тебе ли, пиле? :) Мммм, Анджелинчето отдавна ми е слабост. Вярно, че поостаря и има апетитни девойки на половината от годините и, но пак си е класа. Между другото, user, ти колко телефона със Symbian си ползвал, за да твърдиш, че е бъгав? Или само си чувал от някой друг?

Компания, която рекламира продуктите си с "качеството" им че са 0.8% по-тънки от предния модел я пиши фалирала. Само Стив го можеше това - маркетниговият му гении ще си остане ненадминат - никой друг няма шанс да убеди толкова много балъци, че това, което предлага е революционно, при положение че реално няма нищо ново в него.