Коментари - Самсунг изпревари Епъл и вече е №1 | IT.dir.bg
назад

Самсунг изпревари Епъл и вече е №1

Американският гигант Епъл (Apple) за първи път от две години отстъпи на южнокорейския концерн Самсунг (Samsung) титлата "най-голяма производител на смартфони в света" според данните за третото тримесечие на текущата година, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Самсунг изпревари Епъл и вече е №1 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Епъл ще загубят битката. Никой не обича да му казват какво и как да прави (освен 5-6 процента малоумни). Толкова затворена система като iOS няма никакви шансове в битка с Андроид. Философията на Епъл е: "Вземи пари за всичко, не позволявай никаква свобода !" Ами... НЕ, МЕРСИ ! Средновековието мина :)

Root Sudo

Айде пак се почна марене на пи.ките :D . Аве кой каквото иска това да си ползва, какво се чепкате толкова не мога да разбера. Сякаш имате дял в някоя от гореспоменатите компании. Едно време хората се палиха на тема Windows - Linux , сега тази енергия се пренасочи към iOS - Android. Всяка система си има плюсове и минуси, както и всеки мобилен телефон. Не го ли проумяхте това вече?!!!? Стига сте ги слагали на пиадестал тия марки. Аз например ползвам Айфон от доста време и съм много доволен, но не съм противник на Андроид базираните устройства. Най малкото за това че е по отворена операционна система и си има своите предимства. В зависимост от нуждите на потребителя това може да е от голямо значение. Харесва ми ретина дисплея на Ейпъл, но също така и амуледа на самсунг е със страхотно качество. iPhone 4 има проблем с антената , на едно приятелче Samsunga както се оказа и доста други от същия модел пък имат проблем с антената на GPS-са. Така може да продължим до безкрай. Айде със здраве. :)

S3 e страхотен телефон!надявам се и новия продъкт на Ейпъл да е още по страхотен,така,ще има реална битка в този сегмент,което е много добре за нас,потребителите,или може би искате Ейпъл да е едноличен лидер?И да продължава с безобразията си?

Еха, самсунг зомбитата са изкупили новите, изключително иновативни, по-големи галаксита, и сега си ги блъскат в главите с тези чуствителни на допир бутони, които се натискат сами :)

Един ден ще са чудесни за стелки в старите маратонки :-) Гледам имат си вече и SIII mini :-))) Вдянаха , че не всеки иска да носи телефон като плескавица ....

Dimitar

Лол по стари новини не можахте ли да намерите... и след и Ipone5 s3 Има още по голямо покачване на продажбите а ейпъл спадат..

Евала ти правя ! Само в няколко изречения изписа толкова простотии. Гледам гугълците попиват опит от Aplle. Nexus-а им (tablet) е скопен откъм допълнителна памет , но андроидците мълчат като п..ки. Освен това половината свят изрева , че LG го продават на баснословна цена.

"Поклонниците на apple" тоя път бяха тотално претакани. "Нововъведенията" които изтъкват като предимство между 4s и 5 са изцяло от операционната система и 4s може да се ъпдейтне. Което прави единствената разлика между 2те - леко по-големия екран на 5. Даваш една торба пари за 5тия шит и получаваш този които вече имаш (само леко по-голям). Нищо чудно ,че самсунг ги варят и ще продължат , но ще отнеме още 1-2 ishita докато се осъзнаят поклонниците. От както умря Стив Джобс apple умира . Първо почна бавно сега се устремила директно към пропастта. Първо беше излагацията ipad mini (която Джобс категорично отказа и беше прав), сега и 5тия боклук. На всичкото отгоре ще има и мини боклук 2. Поклонниците толкова ли са тъпи ,че не го виждат ,вече дори китайски (измислени марки) продават устройства с почти същите (разликата е само в екраните и типа процесори) устройства на пъти по-ниски цени.

jizast

Нормално, не беше излязал още iPhone 5, а SamShit продаваха новата си евтина пластмаса... Ще си говорим пак в началото на другата година

Новия ishit ли? Това няма никакво значение.И като излезе пак самгунг са 1.А в началото на другата година ще излезе галаски с4 и тогава друга песен ще запеете.

SamShit, ама Apple ви пробутват SameShit. Каква е разликата между 4S и 5? Малко по-голям екран. А функциите за движение на Samsung. Аз лично обожавам тази, която като си завъртя телефона или си сложа ръката над него и минава в mute режим, защото докато намеря откъде да откажа разговора и половината зала е разбрала, че телефонът ми звъни. Или като го поклатиш да два пъти и се връзва към най-близкия некодиран Wi-Fi. Къде са тези функции на iShit 5? Освен това досега SGS3 не ме е карал да се завъртя или променя, за да направя снимка, която да не излиза лилава. Плюй колкото искаш, но истината е, че от iPhone 4 до 4S или 5 няма никаква технологична разлика.

Споко пич, Епъл скоро ще направят поредната копка към дъното, като изкарат айпад мини с ретина. ПОнеже са толкоз иновативни, просто са решили да пускат нови поколения през няколко месеца, та да вземат колкото се може повече пари, преди тъпоглавите им фенове да са се усетили, че няма смисъл да си купуват нещо сега, като след 6 месеца ще излезе по-добрия вариант.

Poli Petev

На пазара на таблети вече има двама играча - iPad и Nexus 7. Самсунг са вече в миманса с нескопосаните си Галаксита второ поколение и смешния дисплей на скъпия Note 10.1. Асус Трансформерите са също много по-добре от Самсунг , както и Тошиба 300. Дори без ретина дипслей отнасят Самсунг по всички параметри , а при игрите разликата е космическа. Може да излъжеш милион -два-десет ... но да излъжеш целия свят и да продаваш 75 % от целия пазар на таблети в света няма как да стане ако не си добър. Все още няма таблет който да се конкурира с ретина дисплея , но не вярвам да си ги сравнявал на практика де ;-)

Хахахаха... SamShit... А от кого Apple пазарува чаркове?

Ама колко добре е написано само "поклонниците на Епъл " :)))))))))))

Напълно нормално при положение , че корейците излязоха с напълно нов продукт. Борбата ще е е между Галакси 3 и АйФон 5. Последното тримесечие ще даде реална представа за позициите на едните и на другите.

коку

По-скоро между Galaxy IV и iPhone 5...

Е то по тая логика нека кажем "по-скоро между Галакси IV и iPhone 6 " Никога няма да пуснат продукт по едно и също време. Последното тримесечие обаче ще даде възможност и за сравнение на годишна база.