Коментари - Северна Корея създаде собствен таблет | IT.dir.bg
назад

Северна Корея създаде собствен таблет

Северна Корея създаде таблет "Ариран", който работи с операционната система на Google - Android. Устройството отразява "специфичните нужди на народната република" и може да се използва лесно от всеки потребител. Техническите характеристики на таблета, обаче не се разкриват.

Обратно в новината

Коментари - Северна Корея създаде собствен таблет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Второ - почти всички високотехнологични джаджи се проижвеждат в Китай по поръчка на наши фирми.

Първо относно производството: 1.Транзистори и интгр.схеми - Ботевград 2.Резистори Айтос 3.Кондензатори - Кюстендил 4.Релета - Девин 5. Глави за твърди дискове - Разград 6.Високоговорители - Благоевград и т.н. и т.н. да на изброявам. Всичко това беше унищожено след 1989 г.

НеНе, преди да говориш, мисли! През онези години България произвеждаше голяма част от гамата на Моторола

Интересно дали са сложили приложение за изстрелване на ракети?

требва да са яко направени - иначе представи си да забие примерно докато си теглиш химна на КНДР - просто производителя изчезва завинаги ..... там няма "те сега ще го оправиме ...."

На пустеещи оризища само един таблет им липсва. В тубата е пълно с видеоматериали, заснети със скрита камера, как всичко извън столицата е застинало във времето. Единствената шарения в цялата сивота са пропагандните пана и плакати.

Ние си злобеем , а света се развива, дори и Северна Корея. При Тодор Живков правехме комютри ако се сещате, не компоти както злообееха разни некадърници дошли на власт след 10-ти ноември 89г и унищожили това производство, дори не се опитаха да продължат да го развиват. Компотите сега са ни македонски. Страшна "нация" техническа сме, важно е айфон да покажеш та селянките да ти се хвърлят на врата.

Що бе. И ние имаме таблет - Октопад не си ли го чувал? Същия уникален дизайн като севернокорейския, продукт на БАН & извънземните.

Пич, през Тошково време сглобявахме тайвански Епъл 2 - менте с локализиран софтуер (леко пиратски). Спрете да пишете за Тошо Селяка като за някаква важна личност.

сега и това не можем

Не сме сглобявали, а произвеждахме - има разлика. Всичко от голата платка нагоре. Друг въпрос е, че беше тотално копиране. Но има разлика от това да завинтваш болтове и да слагаш найлони и това да правиш всичко почти от 0.

При нас таблетите са по 2 бона, не за друго, а щото сме гоТени! Туй същото и с АЙфоните, и те са много готЕни, ама и те кютука пари. Абе, убаа раота, ама българска! Затуй всеки да яхва ладичката и да оди у гоуемата Еуопа, па там ка дое, важното е че ще сме еуропейци. Да ни е чистито, Братва!

Всеки ученик може да си направи собствен таблет като вземе нужните части от Китай... Сред уникалните характеристики на таблета е, че изчислява корен квадратен - технология, която ще промени света...

Ми не се вижда в България някой да е почнал да го развива тоя бизнес.

Вече в КНДР, а у нас кога?

Свевернокорейците са момер 1 ! Преди тях обче са Македонците ! Оти Гуглето е македонско!

Естествено, че е безплатно! Това чудо изпраща повече информация за тебе, отколкото ти получаваш чрез него. Оруел не си е и помислял че е възможно!

Андроид е опен сорс. Според теб, никой ли не би открил ако праща информация? Ина sync на контакти и настройки, но може да се изключи ..! Дори няма смисъл да те квалифицирам писмено..

Андроид праща много по-малко от твоята любима iOS. В Епъл знаят и цвета на капутите, които ползваш :)

интересно от северния или от южния съсед е откраднато, а и колко човека в КНДР могат да го ползват по закон не е ясно.

Смей се ама ние и толкова не можем

разгледай по-старите броеве на спис.обекти и после почни да се чудиш къде отиват българските разработки. една част в чужбина и една на майната си.

Само най-верните на Партията. И сега само те могат да влизат в Интернет и да ползват мобилни телефони. Останалите вярват че Сев. Корея е спечелила половината златни медали на олимпииските игри.

Не знаех, че 60% от населението е член на партията.